kuncák7 Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 Myslím tím asi to, že prodejní vlákna aukra sem vůbec nepatří. V drtivé většině jsou pro zasmání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 Myslím tím asi to, že prodejní vlákna aukra sem vůbec nepatří. V drtivé většině jsou pro zasmání. Doporučuji Ti přečíst si některé ohlasy na DOBRÉ prodejce Primek na Aukru. Mnozí z nich jsou naši vážení členové. Tvůj závěr o tom, že v drtivé většině jsou pro zasmání opravdu považuji za poněkud předčasný. A pokud přece ano, pak toto vlákno je přeci to pravé ..... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 Myslím tím asi to, že prodejní vlákna aukra sem vůbec nepatří. V drtivé většině jsou pro zasmání. V takovém případě vřele doporučím název vlákna, do kterého přispíváš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 V takovém případě vřele doporučím název vlákna, do kterého přispíváš Proto jsem sem také napsal . Pro Berta - upozornil jsem na podezřele časté prodeje netknutých primek. Proto DOPORUČUJI si nejdříve přečíst, co jsem napsal a pak reagovat. Zkusil bych se podívat např. na prodejní vlákna Tissot).:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 Taky nechápu co, kuncáku, myslíš. Bertem a gougym citované tvé dvě věty nedávají v tomto vlákně smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 Pro Berta - upozornil jsem na podezřele časté prodeje netknutých primek. Proto DOPORUČUJI si nejdříve přečíst, co jsem napsal a pak reagovat. Zkusil bych se podívat např. na prodejní vlákna Tissot).:smile_anim: Citoval jsem Tvou větu o Primkách. Tissoty sem tedy nepleť. Asi se budeš divit, ale v rámci moderování tohoto fóra jsem si přečetl veškeré Tvé příspěvky ještě dříve, než jsem na tento Tvůj jeden konkrétní reagoval. Pokud máš problém s nějakým podezřelým prodejem na Aukru, tak jej tady na fóru zveřejni. Jsi na správném místě. Obecné plky o podezřele častých prodejích netknutých Primek IMHO nejsou to pravé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 Citoval jsem Tvou větu o Primkách. Tissoty sem tedy nepleť. Asi se budeš divit, ale v rámci moderování tohoto fóra jsem si přečetl veškeré Tvé příspěvky ještě dříve, než jsem na tento Tvůj jeden konkrétní reagoval. Pokud máš problém s nějakým podezřelým prodejem na Aukru, tak jej tady na fóru zveřejni. Jsi na správném místě. Obecné plky o podezřele častých prodejích netknutých Primek IMHO nejsou to pravé. http://aukro.cz/unikatni-stav-nenosene-prim-sport-s-datumkou-plne-i1666104559.html http://aukro.cz/nikdy-nepouzity-kompletni-plast-na-prim-sport-2-i1674126797.html Namátkou posílám toto, mohlo by to stačit k zasmání, nebo ne ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 http://aukro.cz/unikatni-stav-nenosene-prim-sport-s-datumkou-plne-i1666104559.html http://aukro.cz/nikdy-nepouzity-kompletni-plast-na-prim-sport-2-i1674126797.html Namátkou posílám toto, mohlo by to stačit k zasmání, nebo ne ?? Namátkou si přečti diskuzi (jinde na tomto fóru) o plášti na PS 2, kterým se směješ ve svém druhém odkaze. K prvému Tvému odkazu: každý vidí co se prodává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Jen pro Lva Salonu BREITLING "...u laické veřejnosti pozná pouze hodinář..." - tak tahle věta mě tak říkajíc dodělala, to jsou zlatá slova Takových "hodinářů" co jsou laická veřejnost jsem už potkal, až hanba. Jinak vždycky znova žasnu jak jsou ti výrobci fejků "kreativní", ten design... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 tyhle triky vždycky někdo sežere... ... bohuzel, sezral za 2tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 ... bohuzel, sezral za 2tis. Jsou i dražší mastičky na blbost...pokud ho to vyléčí, tak pořídil levně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 http://aukro.cz/panske-hodinky-panerai-luminor-i1677209292.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 krasny finishing strojku, jdu prihazovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 Katalog Breitling s "hodnotným" dárečkem za 3999,- Ať to nezmizí, až aukce skončí, tak to tady překopíruju, asi nový styl prodeje hnusů: Nabízím k Vašemu vydražení tento originální hodnotný Katalog HODINKY BREITLING 1884 ? sběratelský kousek - 21 x 21 x 1,5 cm - 170 stránek kvalitního katalogového papíru a jako poděkování za obchůdek velkorysý hodnotný dáreček k vydraženému KATALOGU? - jak tomu na aukru pomalu již bývá o dobrých prodejců zvykem - výherce automaticky přijme dáreček ? - v tomto případě imit.luxusní pánské hodinky Breitling 1884, které však samotné nejsou předmětem aukce, jelikož to pravidla systému zapovídají (fotečky dárečku ale přikládám- poslední tři vyobrazené ) a jsou jen skutečným vyjádřením díků kupujícímu samotného katalogů a de facto i de jure nijak nesouvisejí s předmětem aukce na tomto aukčním listu katalogu hodinek Breitling 1884!!! Pro zajímavost : Cenové relace všech hodinek v KATALOGU BREITLING 1884 se začínají odvíjet od cca 80.000,- Kč, takže skutečný luxus této značky, JAKO TAKOVÉ - je jasný a ?vo tom to je......? I když Vás to nebude asi moc zajímat, protože předmětem aukce je pouze cenný katalog Breitling, tak dárečkem ke katalogu je tedy dok. a plně funkční imit.luxusních pánských hodinek Breitling, ? t.zn., že MAJITEL JE BEZ SEBEMENŠÍCH POCHYB SVÉHO OKOLÍ LVEM SALÓNU !!! Výjimečností tohoto dárečku - jinak vizuálně výstavního kousku - jsou dva, na sobě nezávislé ciferníky ? oba plně funkční ? stopky odpočítávají všechny tři malé zlacené ciferníčky!!! KATALOG (i dáreček) prakticky nebyl používán ? proto perfektní vizuální i technický stav - A PROTO TAKÉ TAKOVÁ VYVOLÁVACÍ CENA KATALOGU - konverzí ODPOVÍDÁ cca 160 EURo, což je u této švýcarské výrobní firmy zcela standartní !!! Nechybějí žádné listy, nic není nijak poškrábáno či jinak znepřístojněno !!! Zájemcům mohu poslat i detailnější fotografie a detailnější popis draženého katalogu. Líná huba = holé neštěstí !!! Poštovné, jak tomu bývá také u mne zvykem ? v ceně draženého katalogu. Jak plyne z mých hodnocení ? vždy seriózní jednání a dohoda téměř jistá !!! Koukněte i na moje ostatní aukce - vždy se najde něco interesantního !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 Katalog Breitling s "hodnotným" dárečkem za 3999,- Ať to nezmizí, až aukce skončí, tak to tady překopíruju, asi nový styl prodeje hnusů: Nabízím k Vašemu vydražení tento originální hodnotný Katalog HODINKY BREITLING 1884 ? sběratelský kousek - 21 x 21 x 1,5 cm - 170 stránek kvalitního katalogového papíru a jako poděkování za obchůdek velkorysý hodnotný dáreček k vydraženému KATALOGU? - jak tomu na aukru pomalu již bývá o dobrých prodejců zvykem - výherce automaticky přijme dáreček ? - v tomto případě imit.luxusní pánské hodinky Breitling 1884, které však samotné nejsou předmětem aukce, jelikož to pravidla systému zapovídají (fotečky dárečku ale přikládám- poslední tři vyobrazené ) a jsou jen skutečným vyjádřením díků kupujícímu samotného katalogů a de facto i de jure nijak nesouvisejí s předmětem aukce na tomto aukčním listu katalogu hodinek Breitling 1884!!! Pro zajímavost : Cenové relace všech hodinek v KATALOGU BREITLING 1884 se začínají odvíjet od cca 80.000,- Kč, takže skutečný luxus této značky, JAKO TAKOVÉ - je jasný a ?vo tom to je......? I když Vás to nebude asi moc zajímat, protože předmětem aukce je pouze cenný katalog Breitling, tak dárečkem ke katalogu je tedy dok. a plně funkční imit.luxusních pánských hodinek Breitling, ? t.zn., že MAJITEL JE BEZ SEBEMENŠÍCH POCHYB SVÉHO OKOLÍ LVEM SALÓNU !!! Výjimečností tohoto dárečku - jinak vizuálně výstavního kousku - jsou dva, na sobě nezávislé ciferníky ? oba plně funkční ? stopky odpočítávají všechny tři malé zlacené ciferníčky!!! KATALOG (i dáreček) prakticky nebyl používán ? proto perfektní vizuální i technický stav - A PROTO TAKÉ TAKOVÁ VYVOLÁVACÍ CENA KATALOGU - konverzí ODPOVÍDÁ cca 160 EURo, což je u této švýcarské výrobní firmy zcela standartní !!! Nechybějí žádné listy, nic není nijak poškrábáno či jinak znepřístojněno !!! Zájemcům mohu poslat i detailnější fotografie a detailnější popis draženého katalogu. Líná huba = holé neštěstí !!! Poštovné, jak tomu bývá také u mne zvykem ? v ceně draženého katalogu. Jak plyne z mých hodnocení ? vždy seriózní jednání a dohoda téměř jistá !!! Koukněte i na moje ostatní aukce - vždy se najde něco interesantního !!! Ať dělám, co dělám, tak ze sebe ten smích ne a ne vytlačit. To je takovej hnus, že si chce blejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin_CZ Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 Ať dělám, co dělám, tak ze sebe ten smích ne a ne vytlačit. To je takovej hnus, že si chce blejt já teda nevím, ale mě neskutečně odrazuje už ten tón toho popisu dáreček - to je jak kdyby ukecával malý dítě opravdu hnus velebnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 Sem mu odepsal, že dle mého je to koupě století, ale že by si měl uvědomit, že prodej nelegálních kopií není úplně košér. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 já sem snad nikdy nečetl nic lepšího :lol: přiložit fake ke katalogu... to už je moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin_CZ Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 Sem mu odepsal, že dle mého je to koupě století, ale že by si měl uvědomit, že prodej nelegálních kopií není úplně košér. ale on to přece neprodává on prodává ten katalog a ty fejky jsou k tomu jako "dáreček" fakt se mi úplně vnucuje představa uchyla před školkou s kapsama plnýma bonbonu a "nechceš dáreček holčičko? " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 ale on to přece neprodává on prodává ten katalog a ty fejky jsou k tomu jako "dáreček" fakt se mi úplně vnucuje představa uchyla před školkou s kapsama plnýma bonbonu a "nechceš dáreček holčičko? " To mi spíš připomíná židovskýho pedofila: "kup si bombónek" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se