Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Podla fotky im chyba antireflex. To by bola jedna z indicii ... Potom by sa stacilo pozret na strojcek a vies ktora bije ...

Jako kdyby mi chtěl někdo tohle prodat za 50 tisíc,tak podle fotek nic nepoznám a normálně bych věřil,že kupuju originál,to k tomu už dělaj i takovýhle krabičky,pečetě jo?to je v hajzlu

http://sperky-hodink...a-o5802421.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

toto mne fakt pobavilo

"Nabízím užasnou sadu pánských hodinek které uspokojí každého náročného muže.Všechny jsou nové,nepoužívané.Záruka na mechanické závady 12 měsícu.Možno prodat i každé zvlášt za cenu 2999 Kč"

... a pod tím papír z pojišťovny ... :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Docela by mne zajímalo co výherce opravdu obdrží.Předání u AD asi tady nehrozí.Ale jinak,za ty love,no nekup to! :)

Já myslím že má víc účtů a pohlídá si to. Sám si navýší cenu, aby neprodělal. běžná praktika na aukru.

EDIT: koukám, že se už na tom pracuje...

Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři

nevim zda je to spravne vlakno ,ale dam to sem ,aukra se to tyka

Co říkáte na neobvyklý nárust Rolexek na aukru

prodejce:westtime3

No, nevím, osobně bych někomu "někam do UK" takové prachy neposlal. Prodat během pár týdnů hodinky za mega - s nulovou transakční historií, to mi nepřipadá košer, navíc za ty suby, co je za ně hodnocení, by v UK dostal totéž, cash a bez aukrování..
Odkaz ke komentáři

Docela by mne zajímalo co výherce opravdu obdrží.Předání u AD asi tady nehrozí.Ale jinak,za ty love,no nekup to! :)

Tak sem prodejci psal ohledne predani u AD a prisla odpoved ,ze hodiky objednava primo od dealera z Nemecka.Takze asi hodinky nema a teprve potom je schani,zajimalo by mne kdyby se prodaly za ty dva litry co by delal
Odkaz ke komentáři

Tak sem prodejci psal ohledne predani u AD a prisla odpoved ,ze hodiky objednava primo od dealera z Nemecka.Takze asi hodinky nema a teprve potom je schani,zajimalo by mne kdyby se prodaly za ty dva litry co by delal

Zajimavy, v inzeratech pise, ze "rusi svoji sbirku"

Odkaz ke komentáři

No, nevím, osobně bych někomu "někam do UK" takové prachy neposlal. Prodat během pár týdnů hodinky za mega - s nulovou transakční historií, to mi nepřipadá košer, navíc za ty suby, co je za ně hodnocení, by v UK dostal totéž, cash a bez aukrování..

Jednak si myslím, že vůbec nemusí bejt v UK a pak bych řekl, že když se mu nelíbí cena, tak si sám přihodí z jinýho účtu TŘEBA TADY

Je i možnost, že ty hodinky jsou v UK "horký" zboží ... :)

Odkaz ke komentáři

Pokud nejsem slepej, tak treba tady u Subu pise o ruseni sbirky: http://aukro.cz/rolex-oyster-perpetual-submariner-16610-i1695778768.html

řekl bych, že se tu vedou 2 diskuzní streamy, jeden se týká Traseru a druhej Rolexu :) ...

traser => objednávka 14 dní

rolex => rozprodej sbírky

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...