Diamondking Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 A už jste viděli toto: Kubson má konkurenci! http://aukro.cz/steinhart-ocean-vintage-gmt-panske-hodinky-i1692852807.html I fota těch TRASERU čórknul z chronoshopu Tanečník jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richardch Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Podla fotky im chyba antireflex. To by bola jedna z indicii ... Potom by sa stacilo pozret na strojcek a vies ktora bije ... Jako kdyby mi chtěl někdo tohle prodat za 50 tisíc,tak podle fotek nic nepoznám a normálně bych věřil,že kupuju originál,to k tomu už dělaj i takovýhle krabičky,pečetě jo?to je v hajzlu http://sperky-hodink...a-o5802421.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sennori Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 I fota těch TRASERU čórknul z chronoshopu Tanečník jeden Zbytek ujde taky, popisy vinikajici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 toto mne fakt pobavilo "Nabízím užasnou sadu pánských hodinek které uspokojí každého náročného muže.Všechny jsou nové,nepoužívané.Záruka na mechanické závady 12 měsícu.Možno prodat i každé zvlášt za cenu 2999 Kč" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 toto mne fakt pobavilo "Nabízím užasnou sadu pánských hodinek které uspokojí každého náročného muže.Všechny jsou nové,nepoužívané.Záruka na mechanické závady 12 měsícu.Možno prodat i každé zvlášt za cenu 2999 Kč" ... a pod tím papír z pojišťovny ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 ... a pod tím papír z pojišťovny ... Spis by tam mel mit papir: Policie Cr, dostavte se k vysvetleni prodeje padelku ve velkem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 http://aukro.cz/damske-hodinky-rolex-i1689190899.html Hodinky asi takovej Aukro evergreen, ale tenhle prodavajici se opravdu "snazi" - viz pridavane poznamky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Trochu zvláštní potvrzení o pravosti http://aukro.cz/hodinky-omega-seamaster-2220-80-00-3960111-i1680645375.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 I fota těch TRASERU čórknul z chronoshopu Tanečník jeden Docela by mne zajímalo co výherce opravdu obdrží.Předání u AD asi tady nehrozí.Ale jinak,za ty love,no nekup to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 (upraveno) Docela by mne zajímalo co výherce opravdu obdrží.Předání u AD asi tady nehrozí.Ale jinak,za ty love,no nekup to! Já myslím že má víc účtů a pohlídá si to. Sám si navýší cenu, aby neprodělal. běžná praktika na aukru. EDIT: koukám, že se už na tom pracuje... Upraveno 2. července 2011 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 http://aukro.cz/dams...1689190899.html Hodinky asi takovej Aukro evergreen, ale tenhle prodavajici se opravdu "snazi" - viz pridavane poznamky:) Ještě jak tam hodil link na chrono24 kde je u těch hodinek cena 100k a on je dává "od korunky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 nevim zda je to spravne vlakno ,ale dam to sem ,aukra se to tyka Co říkáte na neobvyklý nárust Rolexek na aukru prodejce:westtime3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 nevim zda je to spravne vlakno ,ale dam to sem ,aukra se to tyka Co říkáte na neobvyklý nárust Rolexek na aukru prodejce:westtime3 No, nevím, osobně bych někomu "někam do UK" takové prachy neposlal. Prodat během pár týdnů hodinky za mega - s nulovou transakční historií, to mi nepřipadá košer, navíc za ty suby, co je za ně hodnocení, by v UK dostal totéž, cash a bez aukrování.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 Docela by mne zajímalo co výherce opravdu obdrží.Předání u AD asi tady nehrozí.Ale jinak,za ty love,no nekup to! Tak sem prodejci psal ohledne predani u AD a prisla odpoved ,ze hodiky objednava primo od dealera z Nemecka.Takze asi hodinky nema a teprve potom je schani,zajimalo by mne kdyby se prodaly za ty dva litry co by delal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 Tak sem prodejci psal ohledne predani u AD a prisla odpoved ,ze hodiky objednava primo od dealera z Nemecka.Takze asi hodinky nema a teprve potom je schani,zajimalo by mne kdyby se prodaly za ty dva litry co by delal Zajimavy, v inzeratech pise, ze "rusi svoji sbirku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 No, nevím, osobně bych někomu "někam do UK" takové prachy neposlal. Prodat během pár týdnů hodinky za mega - s nulovou transakční historií, to mi nepřipadá košer, navíc za ty suby, co je za ně hodnocení, by v UK dostal totéž, cash a bez aukrování.. Jednak si myslím, že vůbec nemusí bejt v UK a pak bych řekl, že když se mu nelíbí cena, tak si sám přihodí z jinýho účtu TŘEBA TADY Je i možnost, že ty hodinky jsou v UK "horký" zboží ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Zajimavy, v inzeratech pise, ze "rusi svoji sbirku" Ne, pise "Objednávám na objednávku-doba dodání cca 14 dní". Chtelo by to lepe sledovat diskuzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Ne, pise "Objednávám na objednávku-doba dodání cca 14 dní". Chtelo by to lepe sledovat diskuzi. Pokud nejsem slepej, tak treba tady u Subu pise o ruseni sbirky: http://aukro.cz/rolex-oyster-perpetual-submariner-16610-i1695778768.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Pokud nejsem slepej, tak treba tady u Subu pise o ruseni sbirky: http://aukro.cz/rolex-oyster-perpetual-submariner-16610-i1695778768.html řekl bych, že se tu vedou 2 diskuzní streamy, jeden se týká Traseru a druhej Rolexu ... traser => objednávka 14 dní rolex => rozprodej sbírky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Hmm, tak to se omlouvam za zmatky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se