ricous Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 (upraveno) TADY jsou Rolexky po babičce, dobrá je ta poudačka pod "fotkama", který fakt stojí za to... Ovšem TOHLE je lahůdka, zejména psaný projef: "PRODAVAM TE TO HODINKY OMEGA QFARCOVE DÁMSKĚ FUNKČNI STAF JAK NA FODCE." Upraveno 6. srpna 2011 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Ovšem TOHLE je lahůdka, zejména psaný projef: "PRODAVAM TE TO HODINKY OMEGA QFARCOVE DÁMSKĚ FUNKČNI STAF JAK NA FODCE." Tak jsem se dlouho jen tak nezasmál. Zajímalo by mě jaké národnosti je ta bytost co to psala. Snad to není Čech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Tak jsem se dlouho jen tak nezasmál. Zajímalo by mě jaké národnosti je ta bytost co to psala. Snad to není Čech. Vzhledem k nicku Nikola a místě Mimoň bych tipoval USSR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Vzhledem k nicku Nikola a místě Mimoň bych tipoval USSR. To je hnus,bydlím taky v Mimoni,ale jestli ho najdu,tak mu rozbiju hubu .Jo a Mimoň není v USSR ale jen kousek od Liberce(asi 42km) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 (upraveno) Jo a Mimoň není v USSR ale jen kousek od Liberce(asi 42km) U Mimoně byla dřív ruská vojenská základna a možná Kocábovi někdo proklouzl... Upraveno 7. srpna 2011 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 U Mimoně byla dřív ruská vojenská základna a možná Kocábovi někdo proklouzl... To bude ono , anebo to psal možná nějaký hnědočech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2011 Luxusní bastl na "eBay" .... jo poláci fakt umí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2011 Které že to brajtle vlastně paní Božena prodává nevěrnému manželovi za zády http://obleceni.bazos.cz/inzerat/11304969/BREITLING-Quartz-Chronograph-59.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2011 Asi ji podvedl dvakrát Ten Brajtlingen B01 chronomatus je fakt síla. Nevím, jestli ta fotka zkresluje, ale je to nejtenší fejk B co jem kdy viděl . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepster Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2011 Které že to brajtle vlastně paní Božena prodává nevěrnému manželovi za zády http://obleceni.bazo...onograph-59.php Pomsta bude sladká! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2011 Tak nevím nevím, ale myslím si, že se někdo spálí - minimálně u těch dámských - na fórech se píše, že nikdy nemají počet kamenů na ciferníku a nikdy není ta značka o ryzosti vně dýnka, ale zevnitř....rád bych se mýlil, ale podle mojho jsou to faky ze 70. let: Dámské Pánské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
man1k Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2011 Které že to brajtle vlastně paní Božena prodává nevěrnému manželovi za zády http://obleceni.bazo...onograph-59.php Hehe, docela jsem se nasmal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 žádat 50000 a říkat fejku nestydatě, že je to pravý, to už chce slušnou dávku drzosti! http://aukro.cz/hodinky-breitling-for-bentley-i1753958726.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 žádat 50000 a říkat fejku nestydatě, že je to pravý, to už chce slušnou dávku drzosti! http://aukro.cz/hodi...1753958726.html V místě, kde bývá číslovka 9 má červeným písmem napsáno SECINDS. Ale když tvrdí, že to jsou pravé hodinky... holt asi se švýcar seknul no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 V místě, kde bývá číslovka 9 má červeným písmem napsáno SECINDS. Ale když tvrdí, že to jsou pravé hodinky... holt asi se švýcar seknul no. no vidiš, tohoto detailu jsem si nevšiml. Mě se udělalo blbě, když jsem viděl to mega šikmooko na setrvačku a chybějící tlačítka. Asi vypadaly při testování chronografu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 (upraveno) Jste me predbehli. Tak alespon vyhlasuji soutez "Najdi pet rozdilu" (prikladam origose). Prodavat tohle za pade je vazne zlodejina!! Upraveno 11. srpna 2011 uživatelem libor2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2011 Je libo Panerai s turbem a moonphase?http://aukro.cz/hodinky-panerai-luminor-marina-i1775579962.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2011 Nevhodný "plážový" dárek z dovolené. Chlapi, hlásíte to na tom Aukru, nebo se jenom smějete? Já nemůž, nemám registraci. V místě, kde bývá číslovka 9 má červeným písmem napsáno SECINDS. Ale když tvrdí, že to jsou pravé hodinky... holt asi se švýcar seknul no. no vidiš, tohoto detailu jsem si nevšiml. Mě se udělalo blbě, když jsem viděl to mega šikmooko na setrvačku a chybějící tlačítka. Asi vypadaly při testování chronografu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2011 Nevhodný "plážový" dárek z dovolené. Chlapi, hlásíte to na tom Aukru, nebo se jenom smějete? Já nemůž, nemám registraci. Nahlaseno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukashX Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 LSWISS MADEL bych snad ani nehlásil 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se