Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

TADY jsou Rolexky po babičce, dobrá je ta poudačka pod "fotkama", který fakt stojí za to...

Ovšem TOHLE je lahůdka, zejména psaný projef: "PRODAVAM TE TO HODINKY OMEGA QFARCOVE DÁMSKĚ FUNKČNI STAF JAK NA FODCE." :D

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo a Mimoň není v USSR ale jen kousek od Liberce(asi 42km)

U Mimoně byla dřív ruská vojenská základna a možná Kocábovi někdo proklouzl... ;) Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři

Tak nevím nevím, ale myslím si, že se někdo spálí - minimálně u těch dámských - na fórech se píše, že nikdy nemají počet kamenů na ciferníku a nikdy není ta značka o ryzosti vně dýnka, ale zevnitř....rád bych se mýlil, ale podle mojho jsou to faky ze 70. let:

Dámské

Pánské

Odkaz ke komentáři

žádat 50000 a říkat fejku nestydatě, že je to pravý, to už chce slušnou dávku drzosti!

http://aukro.cz/hodi...1753958726.html

V místě, kde bývá číslovka 9 má červeným písmem napsáno SECINDS. Ale když tvrdí, že to jsou pravé hodinky... holt asi se švýcar seknul no.

post-5465-072766200 1313019172.jpg

Odkaz ke komentáři

V místě, kde bývá číslovka 9 má červeným písmem napsáno SECINDS. Ale když tvrdí, že to jsou pravé hodinky... holt asi se švýcar seknul no.

no vidiš, tohoto detailu jsem si nevšiml. Mě se udělalo blbě, když jsem viděl to mega šikmooko na setrvačku a chybějící tlačítka. Asi vypadaly při testování chronografu.

Odkaz ke komentáři

Nevhodný "plážový" dárek z dovolené. :lol2:

Chlapi, hlásíte to na tom Aukru, nebo se jenom smějete?

Já nemůž, nemám registraci.

no vidiš, tohoto detailu jsem si nevšiml. Mě se udělalo blbě, když jsem viděl to mega šikmooko na setrvačku a chybějící tlačítka. Asi vypadaly při testování chronografu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...