Micey Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 LukashX: No, to je zrovna celkem běžný označení, který udává že je na cifru použitá superLuminova. Že zrovna na těhlech asi použitá neni, je další věc:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 (upraveno) Je libo Panerai s turbem a moonphase? http://aukro.cz/hodinky-panerai-luminor-marina-i1775579962.html Zrovna tento inzerát by mě tak nevytáčel. Ten člověk nabízí "plážovky" a nikde netvrdí, že je to origo. Do inzerátu jen opsal nápisy z cifru. Asi mu opravdu někdo přivezl krásný hodinky z Turecka, třeba tchýně... Upraveno 19. srpna 2011 uživatelem kejklik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Zrovna tento inzerát by mě tak nevytáčel. Ten člověk nabízí "plážovky" a nikde netvrdí, že je to origo. Do inzerátu jen opsal nápisy z cifru. Asi mu opravdu někdo přivezl krásný hodinky z Turecka, třeba tchýně... Pravda, to se může stát komukoliv z nás. Stačí když okolí ví o chronomagorových zálibách, pak se střídají dva druhy dárků. Jeden vede do Beřkovic přímo, druhý oklikou přes Nešpora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Taky se přikláním k tomu,že inzerát panerai luminor není nějak špatný.Sice tam není ,že to je fejk,ale zato ta cena je přiměřená.Třeba u šikmookých spoluobčanů jsou i dražší k sehnání.Dokonce dnes jsem se potkal s bývalým kolegou a hned jsem si všiml hodinek Omega a po optání co to nosí,tak řekl "sračka z tržnice za 800Kč na Olomoucké v Brně"Do práce dobrý jdou už pět let v pohodě.Třeba někdo tyto zmetky rád vyhledává a nosí.Já bych si dal na ruku raději svoje oblíbené Prim sport než něco takovýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Taky se přikláním k tomu,že inzerát panerai luminor není nějak špatný.Sice tam není ,že to je fejk,ale zato ta cena je přiměřená.Třeba u šikmookých spoluobčanů jsou i dražší k sehnání.Dokonce dnes jsem se potkal s bývalým kolegou a hned jsem si všiml hodinek Omega a po optání co to nosí,tak řekl "sračka z tržnice za 800Kč na Olomoucké v Brně"Do práce dobrý jdou už pět let v pohodě.Třeba někdo tyto zmetky rád vyhledává a nosí.Já bych si dal na ruku raději svoje oblíbené Prim sport než něco takovýho. Taky to neodsuzuju, mám v práci kolegu, kterej si koupil v tržnici omegy za 1500. Po čase si v nich nechal vyměnit strojek, pak průhledné dýnko, pak si na ně koupil super koženej tah, gumu, kovovej tah, nová tlačítka, nechal to přetěsnit a pár dalších detailů. Když jsem si to pak v duchu přepočítal, tak mě vyšlo, že za cenu těch vylepšení by měl minimálně Seika ( ne-li Tissoty ), prostě láska na první pohled :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
welis Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Tuning fake Omeg je docela TOP styl, ten člověk asi fakt neřeší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Taky se přikláním k tomu,že inzerát panerai luminor není nějak špatný. Taky to neodsuzujuHmmm, mně se z toho teda zvedá kýbl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Sice už to ztáhli z prodeje,ale vzhledem k popisu "plážový dárek" se dá usuzovat ,že nejde o podvodný nebo zavádějící inzerát.Nikde jsem se nedočetl,že to je originál nebo něco takové.Prostě to chce prodat a za přiměřenou cenu.Otázkou je jak dlouho a jak přesně ty "hodinky" půjdou ,ale pokud si je někdo koupí tak ví co kupuje a musí počítat se vším.A pokud se někomu dělá špatně z názorů jiných tak by měl možná užít nějakého žaludečního léku,nebo navštívyt lékaře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 (upraveno) Tak TOHLE je vážně borec. Výřečný a skromný, od korunky... edit: koukám, vědec dědil... asi nevyvedený vnuk. Upraveno 28. srpna 2011 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 Tomu Einsteinovi asi vykapala polovica rodiny, samé dedičstvo ... Za tie hodinky by som nedal ani cent, resp. za ten cent by som ich kúpil a položil pod najbližší valec, ktorý by som na ceste stretol ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 (upraveno) Omega Seamaster a specifický "doklad o originalitě". Ten je mi mimochodem nějak povědomý - neřešil se tu už jednou ? Edit: Soráč, nějak mi to vypadlo z hlavy, už to tu bylo, to jou ty perly "tvar hodinek kulatý", určené pro potápění do Mariánského příkopu" a pod. Nějak ne a ne najít nového majitele... Upraveno 31. srpna 2011 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Omega Seamaster a specifický "doklad o originalitě". Ten je mi mimochodem nějak povědomý - neřešil se tu už jednou ? Edit: Soráč, nějak mi to vypadlo z hlavy, už to tu bylo, to jou ty perly "tvar hodinek kulatý", určené pro potápění do Mariánského příkopu" a pod. Nějak ne a ne najít nového majitele... Už se to to sice řešilo, ale opět se válím smíchy po zemi, to jsou neskutečný hlody No evidentně na ty bláboly ještě nikoho neutáhl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Už se to to sice řešilo, ale opět se válím smíchy po zemi, to jsou neskutečný hlody No evidentně na ty bláboly ještě nikoho neutáhl. prodejce ma v nabidce jeste jedny http://aukro.cz/hodinky-omega-seamaster-1120-1230811-i1794892604.html a taky s dokladem z odborne prodejny. Z toho, co vsechno prodava se jedna o nejakeho vetesnika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 za číňanky sleva jak p.... KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2011 Mě začíná štvát, že u každé druhé aukce hodinek jsou upravovány fotky. Jsou tmavší, méně barev a asi více kontrastu, nevim, nejsem odborník přez focení. Pár příkladů: číňankami počínaje, Primkami konče. Řekl bych, že při tak upravených fotkách zanikají vlasové škrábance, či jiné lehké opotřebování a hodinky vypadají více vintážněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Neco mi tam nehraje http://aukro.cz/tag-heuer-formula-1-red-swiss-s-krabickou-i1808592138.html Cisla na lunetce nejak "vykydany" - neostry, rozplacnuty, nepresny... nejak podobne je delaji Tamani. Prikladam fotku - origose. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Mě začíná štvát, že u každé druhé aukce hodinek jsou upravovány fotky. Jsou tmavší, méně barev a asi více kontrastu, nevim, nejsem odborník přez focení. Pár příkladů: číňankami počínaje, Primkami konče. Řekl bych, že při tak upravených fotkách zanikají vlasové škrábance, či jiné lehké opotřebování a hodinky vypadají více vintážněji. Já, u těch primek, je skoro vždycky požádám o popis poškození. Samozřejmě špatná fotka, je většinou udělaná schválně špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 tak to je taky borec... breitling for bentley... popis: "Krásné hodinky plně funkční, lehce opotřebované běžným nošením nosil jsem je zhruba rok. Dodám pouze hodinky protože záručák a krabičku jsem ztratil to nic nemení na hodinkách že jsou plně funkční a přepychové. Důvod prodeje koupil jsem si nové v té samé značce. Pořizovací cenna 5.990 Kč" hehe prej záručák jsem ztratil :-D :-D :-D :-D http://aukro.cz/prodam-hodinky-breitling-for-bentley-i1811285249.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machrhoumr Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Neco mi tam nehraje http://aukro.cz/tag-...1808592138.html Cisla na lunetce nejak "vykydany" - neostry, rozplacnuty, nepresny... nejak podobne je delaji Tamani. Prikladam fotku - origose. Pouze špatná fotografie, pokud se neprodají, nafotíme znova. A opravdu dáváme možnost jak osobní prohlídky, tak po prodeji možnost konzultace a ověření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pukeko Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Pouze špatná fotografie, pokud se neprodají, nafotíme znova. A opravdu dáváme možnost jak osobní prohlídky, tak po prodeji možnost konzultace a ověření. proc az po prodeji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se