Klasik Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 Zdá se ti snad něco nenormálního na tom, že ti dcera koupí hodinky za víc jak 500k, a ty od nich od nich ztratíš všechny papíry? Jako to se stává ne, život je zlej? Pak je holt bez certifikátu musíš prodat s těžkým srdcem za polovic po té cos je vyhodnotil jako pro sebe nevyužitelné. Trošku empatie ne? Víš jak mu z toho musí být smutno? A co teprv té dceři... Jako po něčem takovém by snad měla jít policie už i bez udání, na tohle by snad měli zřídidt nějako specializovanou jednotku pro vyhledávání podvodných inzerátů tohoto ražení. Nadruhé straně, kdo tohle koupí, tak si o to asi říká. IWC. Nevím jestli fake, ale takovou dceru bych chtěl taky.
VintageLover Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 Dneska jsem se dvakrát pěkně posmál a)http://aukro.cz/svycarsky-chronograf-i2196605382.html - všimněte si nové informace dole to je ale smůla http://aukro.cz/breitling-super-ocean-i2210844476.html - nejedná se prý o padělek, bohužel upadla jedna ručička, strojek je nádherný, úplný brajtlink
Jay Doll Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 Píše že ty Breitlingeny koupil v originálním obchodě. Já si taky myslím, že takovýto obchod je hodně originální
joXerus Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 to by se fakt mělo nějak trestat, kdo se v tom nevyzná se jen napálí
VintageLover Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 Píše že ty Breitlingeny koupil v originálním obchodě. Já si taky myslím, že takovýto obchod je hodně originální Tak to mě snad rozesmálo ještě víc Jestli smích léčí, tak si mi právě vyléčil chřipku
xXx8xXx Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 LOL Preklikajte si obrazky v tejto aukcii a vsimnite si, ze Orienty a spol. zacinaju byt uz drahsie ako IWC http://aukro.cz/hodinky-i2206689234.html
JR_2010 Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 (upraveno) to xXx8xXx: U Dušáka asi na jaro předělávali výlohu, já tam šel minulý týden a měli tam vystavený jiný hodinky...je to focený na Příkopech nebo jsem blbě koukal? Upraveno 16. března 2012 uživatelem JR_2010
Honza.manta Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 Tak to mě snad rozesmálo ještě víc Jestli smích léčí, tak si mi právě vyléčil chřipku Malinko OT, ale jestli někdo chce originál brajtle, rolády a jánevímcoještě za jednotnou cenu 50?, tak mohu napovědět. Foceno v oficiálním krámu s hodinkama ve výloze(žádná tržnice) v Řecku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JR_2010 Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 Malinko OT, ale jestli někdo chce originál brajtle, rolády a jánevímcoještě za jednotnou cenu 50?, tak mohu napovědět. Foceno v oficiálním krámu s hodinkama ve výloze(žádná tržnice) v Řecku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Promiň, ale oficiální krámy v Řecku? To je jedna velká tržnice, jeden vedle druhýho!!!
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Hodinky Swiss Navy. Ano, hodinky švýcarského námořnictva. Které je asi podobně silné, jako česká námořní flotila...ehm... http://aukro.cz/hodinky-swiss-navy-i2224624969.html
gougy Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Hodinky Swiss Navy. Ano, hodinky švýcarského námořnictva. Které je asi podobně silné, jako česká námořní flotila...ehm... http://aukro.cz/hodinky-swiss-navy-i2224624969.html Jsou požité, kdo ví, kde všude byly.. (každopádně tam patří)
martin.L Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 A POZOR! BREITLING, 1.trieda, na nerozoznanie od originalu,ETA kvalitny strojček, top hodinky... ako tvrdi inzerujuci "znalec". !!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Johny111 Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Zasa tie isté kecy o dedičstve, o tom, že nevie či sú hodinky pravé alebo nie ... Mohli by mať viac fantázie - ale asi iba odpisujú od seba navzájom ... A vrchol dňa - slovo "čamprdlík" ...
Marfael Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Zasa tie isté kecy o dedičstve, o tom, že nevie či sú hodinky pravé alebo nie ... Mohli by mať viac fantázie - ale asi iba odpisujú od seba navzájom ... A vrchol dňa - slovo "čamprdlík" ... Vrchol dne je spíš jeho čeština,než čamprdlík...Od toho bych si nekoupil lautr nic!
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 http://aukro.cz/v-cechach-jedine-omega-speed-master-nasa-i2234788476.html č.2234 - stav viz foto - jedná se o jedinečné a údajně jediné (v Čechách)hodinky Omega-Speedmaster - věnované přímo presidentem Ronaldem Reaganem ,členům kosmického programu NASA !!!viz.zadní víčko,nápis na hodinkách... tyto jsou získány od bývalého,poválečného,vojenského emigranta,který byl v Nasa v hodnosti majora.Vrátil se do Čech už jako starý pán,a tyto si z USA dovezl (znal se i osobně s Amstrongem,který tytéž hodinky také dostal a vzal si je sebou na měsíc !!) pr. 4cm - stav krásný - vše původní,včetně sklíčka ,na kterém je z jednoho uhlu patrný znak Omega. !!! Záměrně neotvírám a otvírat nebudu,bojím se abych jim něco neprovedl.Případný kupec si sám klidně při osobním předání může vše zkontrolovat,či u odborníka prověřit. Pravost je 100%tně jistá Na závěr : stejné hodinky byly před 3 lety v USA vydraženy údajně za 12.000 USD - získejte tento jedinečný unikát do své sbírky - Z boku číslo 633 - z údajně 1000ks vyrobených !!!
Jay Doll Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 Ten odkaz stačilo postnout jenom jednou vwtype, a to do tohoto vlákna
Lukas Havran Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 na muj vkus, hrozne malo vykricniku.!!!
semi001 Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 podnikatelské Breitling. Asi podnikal pro čínu :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se