Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

http://nickhacko.blogspot.cz/2009/05/rolex-gold-bracelet-fake-or-real.html

Tvar spony jsem věděl, že u rolex existuje, ale nedošlo mi, že je vyfocená z druhé strany, podle tvaru otvoru u pantu (viz článek a fotky v linku) to asi bude padělek. Ale chtělo by to někoho rolex znalejšího...

Tak hlavně lupa nelupuje a datumovka má divný font.

Na dynku nápis water resistant taky blbost u DJ.

OK. Chlapi, zítra nebo pozítří na to mrknu přímo v práci z Admin rozhraní a projedu i toho prodejce, co na něj máme, jestli už v minulosti něco zkoušel. Každopádně uvítám další vodítka :cool02:

Vodítka viz citované příspěvky a to co psal Josef01

Odesláno

výborný. Aukro není schopno z utržených peněz zaměstnat experty/znalce na prodávané zboží a PR manager/obránce shání info zdarma zde...

Odesláno

Přátelé uvědomte si prosím, že Aukro je komerční portál se svými pravidly a prodávat staré poskládané Omegy se u nás můžou. Ten inzerát nijak pravidla Aukra neporušuje. Pokud se někdo snaží prodávat padělky, napodobeniny a jiné svinstvo, je to něco jiného a je uplně fuk, že máme za prodej provize. Pokud na něco narazíme a jsme si jisti, že je to padělek, zrušíme to.

Na Chronomag se obracím z důvodu, že jsem se o hodinky začal zajímat a taky proto, že mi zde můžete občas pomoci s objasněním proč zrovna daná nabídka je špatně. Je to má osobní iniciativa a jsem vděčný všem, kteří mi s tím pomohou. Dělám to ve svém volném čase a doufám, že se nám tím podaří aspoň trochu pomoci některým kupujícím na Aukru od uplného vyhození peněz viz. ty Breitlingy.

Takže znovu díky všem, kteří mi reagovali a snad i budou dále reagovat. Případně přímo ke svým příspěvkům budou psát, proč zrovna tatot nabídka na Aukru je uplně špatně.

Úplně by bylo stačilo aby byly vidět nicky a mohli se lidi kontaktovat. Díky tomu jsem se ze začátku sám párkrát dozvěděl že přihazuju na fík a měl jsem šanci to stáhnout, později jsem rád tuhle pomoc oplatil. Bohužel tuto možnost AUKRO zrušilo, takže samočistící mechanismy už nefungují. Výsledkem je prodej spatlanin a fíků ve velkém a ztráta důvěry kupujících. Sám jsem nalítl před pár dny- komunikace s moderátorem AUKRA byla naprosto k zeblití. On nic, u nich tomu nikdo nerozumí, nazdar bazar, prachy z provize nesmrdí.. To je taky důvod proč jsou nicky skryté. Provize jistě ztučněly.

Odesláno

Úplně by bylo stačilo aby byly vidět nicky a mohli se lidi kontaktovat. Díky tomu jsem se ze začátku sám párkrát dozvěděl že přihazuju na fík a měl jsem šanci to stáhnout, později jsem rád tuhle pomoc oplatil. Bohužel tuto možnost AUKRO zrušilo, takže samočistící mechanismy už nefungují. Výsledkem je prodej spatlanin a fíků ve velkém a ztráta důvěry kupujících. Sám jsem nalítl před pár dny- komunikace s moderátorem AUKRA byla naprosto k zeblití. On nic, u nich tomu nikdo nerozumí, nazdar bazar, prachy z provize nesm.dí.. To je taky důvod proč jsou nicky skryté. Provize jistě ztučněly.

Nicky jsou skryty úplně z jiného důvodu - Spamování uživatelů nevyžádanými nabídkami, vyhrožováním jiným přihazujícím atd. ,,, je toho spousta.

Co pro tebe mohu udělat je, že mi do SZ napíšeš svůj nick na Aukru a já přezkoumám komunikaci s administrátorem a podívám se na tvůj případ, co se s tím dá dělat a napíšu ti email.

Odesláno

Úplně by bylo stačilo aby byly vidět nicky a mohli se lidi kontaktovat. Díky tomu jsem se ze začátku sám párkrát dozvěděl že přihazuju na fík a měl jsem šanci to stáhnout, později jsem rád tuhle pomoc oplatil. Bohužel tuto možnost AUKRO zrušilo, takže samočistící mechanismy už nefungují. Výsledkem je prodej spatlanin a fíků ve velkém a ztráta důvěry kupujících. Sám jsem nalítl před pár dny- komunikace s moderátorem AUKRA byla naprosto k zeblití. On nic, u nich tomu nikdo nerozumí, nazdar bazar, prachy z provize nesm.dí.. To je taky důvod proč jsou nicky skryté. Provize jistě ztučněly.

Mám stejný názor. Navíc se díky tomu dalo i dřív krásně identifikovat, že si někdo přihazuje z druhého účtu na vlastní aukce - opět to pomáhá zmetkům. Taky mi jednou někdo pomohl, když jsem přihodil na foťák, který byl jen levnou velmi nekvalitní kopií.

Jinak i já mám zkušenost, že moderátoři nemají vůli věci moc řešit. Před lety jsem přihodil na obraz, který jak jsem později zjistil byl jen zarámovaný plakát přetřený lakem. Prodejce jsem kontaktoval, že o padělek nemám zájem a začal se vytáčet, že i když to tam není napsané, tak je to v kategorii obrazy jiné a rušit můj příhoz nechtěl. Nakonec jsem si v té době dohledal, že má 3 účty, ze kterých si přihazuje na aukce částky jako 299,- atd. Vše jsem nahlásil s tím, že nemám zájem podporovat podvodníky a jestli s tím může aukro něco udělat. Prodejci se nic nestalo a na můj pozdější dotaz, jak to dopadlo mi bylo sděleno, že do interního šetření aukra mi nic není.

Uživatel Angelous82 se aspoň snaží to řešit. To že to jeho zaměstnavatel na to globálně kašle je smutné, ale za jeho partizánštinu jsem rád...

Odesláno

Nicky jsou skryty úplně z jiného důvodu - Spamování uživatelů nevyžádanými nabídkami, vyhrožováním jiným přihazujícím atd. ,,, je toho spousta.

Co pro tebe mohu udělat je, že mi do SZ napíšeš svůj nick na Aukru a já přezkoumám komunikaci s administrátorem a podívám se na tvůj případ, co se s tím dá dělat a napíšu ti email.

Na aukru jsem od roku 2005 a nikdy jsem se s ničím podobným nesetkal a to jsem tam toho koupil celkem dost a parkrát se mi podařilo přehodit v poslední vteřině a třeba jen o 1,-kč

Naopak se dalo dobře dohledat, kdo je zmetek a poradit i případným napáleným chudákům. Nezlob se, ale přijde mi to trochu jako PR výmluva, ale realita je ochránit projdece, kteří byli schopni generovat velké provize i za cenu ne úplně korektního chování a tím vlastní zisk...

Odesláno

Všichni pokud budete mít problém při obchodování na Aukru mi můžete psát zde SZ. Vždy se na Vás případ podívám a budu se snažit Vám pomoci. Aukro jako takové je pouze zprostředkovatel, ale pokud máme aspoň sebemenší páku jak na darebáka tak ji použijeme.

Odesláno

Na aukru jsem od roku 2005 a nikdy jsem se s ničím podobným nesetkal a to jsem tam toho koupil celkem dost a parkrát se mi podařilo přehodit v poslední vteřině a třeba jen o 1,-kč

Naopak se dalo dobře dohledat, kdo je zmetek a poradit i případným napáleným chudákům. Nezlob se, ale přijde mi to trochu jako PR výmluva, ale realita je ochránit projdece, kteří byli schopni generovat velké provize i za cenu ne úplně korektního chování a tím vlastní zisk...

Chápu, že ti to tak může přijít, ale opravdu to tak není. Máš ale právo na svůj názor a já jej respektuji.

Nechci tady dělat obhájce Aukra a už ani nebudu. Čekám jen, že mi to zde pomůže  aspoň trochu zmírnit dopad některých vykuků a že jich na Aukru a na celém  internetu je (Jsem dlouhodobým uživatelem i Ebaye). Naoplátku za Váš čas a snahu zase nabízím pomocnou ruku při obchodování na Aukru.

Stejně tak se snažím i v rámci prodeje zbraní na Aukru a spolupracuji s CUZZS. Ale člověk nemůže být odborník na všechno a takových odvětví na které by to chtělo odborníka jsou 100ky a to opravdu není možné.

Odesláno

Na Chronomag se obracím z důvodu..

Jen jedna otázka na tebe. Vy nemáte na celou kategorii - řekněme luxusního zboží nikoho, kdo by se v tom vyznal? Když vidím ty fejky všech lepších značek hodinek, LV (zlepšilo se), ale i dalších značek jako Gucci, atd., je tam opravdu strašně padělků. Vím, že třeba na hadry jste tam měli p. Miškovského, který se relativně vyznal, pak tam byla pí. Bláhová. Nebo máte pouze account manažery a každý se stárá o něco, v čem se alespoň pocitově vyzná? Nechci zde jmenovat, ale opakovaně se mi stalo, že lidé, kteří se mnou měli něco řešit byly totálně nekompetentní. A to se bavím o vážnějších věcech jako např. foto do newsletteru asi pro bambilion uživatelů.

Odesláno

Jen jedna otázka na tebe. Vy nemáte na celou kategorii - řekněme luxusního zboží nikoho, kdo by se v tom vyznal? Když vidím ty fejky všech lepších značek hodinek, LV (zlepšilo se), ale i dalších značek jako Gucci, atd., je tam opravdu strašně padělků. Vím, že třeba na hadry jste tam měli p. Miškovského, který se relativně vyznal, pak tam byla pí. Bláhová. Nebo máte pouze account manažery a každý se stárá o něco, v čem se alespoň pocitově vyzná? Nechci zde jmenovat, ale opakovaně se mi stalo, že lidé, kteří se mnou měli něco řešit byly totálně nekompetentní. A to se bavím o vážnějších věcech jako např. foto do newsletteru asi pro bambilion uživatelů.

Pan Miškovský už u nás není (nebudu řešit proč, nebyl jsem jeho přímý nadřízený a nic mi po tom není). Fashion po něm přebrala paní Blahová. Ale to jsou jak píšeš account manažeři, kteří se statrají o VIP prodejce v dané kategorii. Projíždění Aukra a hledání nabídek, které nejsou OK pak zbývá na ZS. Nedokážu si přestavit, že by se o všechno luxusní zboží staral jeden člověk. Neznám člověka, co si frčí ve značkách oblečení a zároveň se věnuje značkovým hodinkám, šperkům z drahých kovů atd...Takže se snažíme jak to jde, ale při množství několika 10 tisíc nových nabídek za den není v lidských silách všechno projít a zkontrolovat a v každé kategorii jsou uživatelé, kteří si myslí, že zrovna tato je ta nejdůležitější a je potřeba pro ni mít spciálního odborníka co se vyzná. To by muselo mít Aukro 100ky zaměstnaců a to nemá  :-)

Odesláno

V každé kategorii jsou uživatelé, kteří si myslí, že zrovna tato je ta nejdůležitější a je potřeba pro ni mít spciálního odborníka co se vyzná.

Možná to beru subjektivně, ale řekl bych, že právě v kategorii hodinek a dalšího luxus. zboží je o dost více nekalostí, než např. mezi sběratelskými plakáty nebo víny.

To se ani teď nebavím o tom, že někteří prodejci A+ prodávají hodinky např. značky Ingersoll (čínský shit první kategorie) a vesele si tam uvedou retail price např. 30 000 Kč. Neporušují pravidla, ale prodejci A+ by přeci měli mít nějakou úroveň a ne dělat z lidí voly za podpory Aukra. Už k tomu raději více psát nebudu, protože chápu, že ty dobrovolně řešíš alespoň něco a to je fajn :-).

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Takze ted tady bude z fora tahat rozumy i Aukro? No potes koště :-)

A vono ti to jako nějak ubližuje?

Odesláno

Z diskuse jsem pochopil, že si nejste jistí. Pokud by se tady tedy našel odborník na Rolex a napsal mi přesné důvody proč fake, můžeme zrušit. Jestli to tak je, jak už někdo psal, je svinstvo, že to zkouší zlatnictví :crying_anim:

ahoj, v prvni rade bch rad ocenil, ze to chces vubec resit. a ted k tem zlatejm zazrakum. je to fejk jak noha, hodne starej a hodne nekvalitni. spatna korunka, razeny dynko, krivy indexy, maly zvetseni lupy, divna korunka na cifru, divna barva zlata, vodflakly zpracovani, prisernej tah - mrkni treba zezadu na ty stezejky - takhle rolex nikdy nevypadal. je to model datejust ve zlate, tech je malo, reference 116238, ale tohle je fakt spatnej vtip. takhle to ma vypadat..

RLX3673F.JPG

3162_62_2.jpg

taky bys jim moh napsat, coby aukroboy, necht ti poslou lepsi fotku zezadu, kde je videt punc..

Odesláno (upraveno)

ahoj, v prvni rade bch rad ocenil, ze to chces vubec resit. a ted k tem zlatejm zazrakum

Díky moc (všem) ... zítra jim napíšu, jsem zvědav na odpověď, pak dodám ... jestli vůbec bude nějaká ... nabídku samo zruším

Upraveno uživatelem Angelous82

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...