tombas Posted February 1, 2021 Report Share Posted February 1, 2021 prej 500 forintů... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotlick Posted February 1, 2021 Report Share Posted February 1, 2021 Kvalitní kopie hodinek, hodinky jsou mechanické (všechno se pohybuje).Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobber Posted February 1, 2021 Report Share Posted February 1, 2021 (edited) Před hodinou, Lucky Lucaso napsal: Asi si to nevzal moc k srdci, uz jsou na bazosi a o dva tisice draz https://ostatni.bazos.cz/inzerat/131692406/svycarske-mechanicke-hodinky-omega-railmaster-15-jewels.php Tak víš jak .... Těžká doba .... A za extra kousek, který už nikde nenajdeš .... To prostě musíš dát :0D Ad KOTLICK ..... “Všechno se pohybuje” tvl tak to je taky slušná inf Edited February 1, 2021 by Lobber Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucid Posted February 2, 2021 Report Share Posted February 2, 2021 "Prodám ze své sbírky automaty seiko 5 ,jdoucí ovšem délka tahu nesledována" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotlick Posted February 2, 2021 Report Share Posted February 2, 2021 před 13 hodinami, Lobber napsal: Ad KOTLICK ..... “Všechno se pohybuje” tvl tak to je taky slušná inf BAZOŠWIKI: Hodinky mechanické - všechno se pohybuje Hodinky digitální - nic se nepohybuje, protože jsou na baterku Hodinky kvartz - asi na baterku, ale zase mají ručičky, některé se pohybují, občas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Datel Posted February 2, 2021 Report Share Posted February 2, 2021 Některé hodinky se bystře pohybují bez vědomí jejich majitele. Francouzský obrat na to odkazuje - tzv. "dejá vu" - používá se v situacích jako např. Kde jsou sakra moje nové hodinky? "Deža ví...." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willie McBride Posted February 2, 2021 Report Share Posted February 2, 2021 před 7 hodinami, Kotlick napsal: BAZOŠWIKI: Hodinky mechanické - všechno se pohybuje Hodinky digitální - nic se nepohybuje, protože jsou na baterku Hodinky kvartz - asi na baterku, ale zase mají ručičky, některé se pohybují, občas... Náhodou pobavil a aj som sa niečo dozvedel ... keď sa všetko pohybuje, tak je to OK Len mám teraz pochybnosti o mojich hodinkách, kde sa nepohybuje všetko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willie McBride Posted February 2, 2021 Report Share Posted February 2, 2021 V 1. 2. 2021 v 16:48, tombas napsal: Na cifru Railmaster, na pouzdře Seamaster, to mi príde vol'ajaké čudné. V 1. 2. 2021 v 16:52, colommbo napsal: ...plus ještě Aqua Terra, asi nějaké uni dýnko... ... myslím, že tie nápisy tam mohli byť (nevyznám sa v omegách) ... no tie ručičky mi prídu úplne neomegovské ... teda tie ručičky mi prídu ako keby neboli zo žiadnych hodiniek, no možno sa mýlim Inak pri týchto lacných čínskych supervýrobcoch, ktorý zvládnu na jednom stole poskladať Omegy, Tagy, Rolexky, či čokoľvek iné ... ma prekvapuje, že sa snažia ako tak opajcnúť caliber a najjednoduchšia vec, ako sú ručičky sa napríklad vôbec nepodobajú na originál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted February 2, 2021 Report Share Posted February 2, 2021 Omegy su prerabka z vreckovych Link to comment Share on other sites More sharing options...
colommbo Posted February 2, 2021 Report Share Posted February 2, 2021 Podle zdobení/rytí strojku budeš mít naprostou pravdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honzat Posted February 4, 2021 Report Share Posted February 4, 2021 Prohlédněte si vteřinovku jak je vyosená - nějak se jim nepodařil napasovat ciferník. Jinak těhle předělávek je v inzercích dost. Staré kalibry švýcarských značek v nových pouzdrech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colommbo Posted February 4, 2021 Report Share Posted February 4, 2021 Osobně proti těmto předělávkám nic nemám, sám jsem si jich pár pořídil, páč se mi líbily. Avšak musí/má to být jako úprava prezentováno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dieqo Posted February 4, 2021 Report Share Posted February 4, 2021 "Replika / kupováno ve zlatnictví" Rád bych viděl to zlatnictví https://aukro.cz/omega-luxusni-hodinky-james-bond-007-automatik-6982674327 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucid Posted February 4, 2021 Report Share Posted February 4, 2021 před 48 minutami, dieqo napsal: "Replika / kupováno ve zlatnictví" Rád bych viděl to zlatnictví https://aukro.cz/omega-luxusni-hodinky-james-bond-007-automatik-6982674327 No, zlatnictví v SAPA tržnici, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dieqo Posted February 4, 2021 Report Share Posted February 4, 2021 před 1 minutou, lucid napsal: No, zlatnictví v SAPA tržnici, ne? Kruciš, to mě nenapadlo, stále se učím... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dykmore Posted February 4, 2021 Report Share Posted February 4, 2021 Spona je hustá.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted February 4, 2021 Report Share Posted February 4, 2021 No jo, nosil je Jems Link to comment Share on other sites More sharing options...
dykmore Posted February 4, 2021 Report Share Posted February 4, 2021 Orig.automaty, len nejdu.. a hodinarstva su zatvorene.. https://mobil.bazos.cz/inzerat/131629606/tagheuer-hodiny-cav5115.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willie McBride Posted February 4, 2021 Report Share Posted February 4, 2021 před 3 hodinami, dykmore napsal: Orig.automaty, len nejdu.. a hodinarstva su zatvorene.. https://mobil.bazos.cz/inzerat/131629606/tagheuer-hodiny-cav5115.php Z toho môžeme "vydedukovať" že v hodinársve ich nekupoval Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willie McBride Posted February 4, 2021 Report Share Posted February 4, 2021 před 12 hodinami, dieqo napsal: Rád bych viděl to zlatnictví Pači sa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts