Lobber Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 Nevím jestli pro zasmání, či k pláči …. Ale zde : https://www.gash.cz/hodinky-hodiny/hodinky-prim-sport-1--generace-3/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
colommbo Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 To je prostě Gash... Tu na fóru se před pár lety taky mihnul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papun Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 Jeho nabídky jsou dost šílené. U tohoto kusu by možná mohlo mít hodnotu velmi nízké výrobní číslo, ale i tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 Celá ta jejich nabídka je vcelku bizarní https://www.gash.cz/znacka/prim/?order=-price Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobber Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 (edited) Vidíš to, já jsem raději dál neroloval, bál jsem se, že mi rupne šokem cévka…. Ale myslím, že ho brzo opět uvidíme v reality show Poklady z půdy …. Jako minule …. Když tam prodával přes rádoby celebritu a “youtubera” invalidní křeslo … kdyz už jsme u toho: včera tam proběhly Brejtle za 55k …. Ale už nevím typ …. Ale vypadalo to dle lunety na nějaké Navitimery Edited March 25, 2022 by Lobber Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobber Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 (edited) Mmj i on sám tam byl ne …. ?!?! ( jestli to je tedy on ) S “osobním strážcem” Edited March 25, 2022 by Lobber Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 Fuu, tak to "JAKOBY" vysvětluje vše Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 BTW: 5. příspěvek od shora, už se probíraly, řekl bych zřejmě ty stejné hodinky jen o 60k levnější a na Aukru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobber Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 Jo to sedí . To jsou totožné …. To víš, wohrnujem rypáčky, tak nám to wosolí …. A až bude nouze po 1čkách …. Budem prodávat co se dá, abychom ne ne měli Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 Co mě odrazuje víc než ta cena, je přístup toho kluka, povýšenost jeho strejdy, a řezníka Krkovičky, teda ochránce co je smutné, že jim na to možná jednou, někdo skočí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemonultimate Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 A já blb je prodal za pakatel a voni maj takovou cenu. Se picnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dave24 Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 hoši jakoby asi málo koukám na telku a jakoby jsem tu krátce....ale je tohle je fakt síla Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWG Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 Tak já mám dost z něho strašně nesympatický klučina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobber Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 A to byl ještě na nějakém rozhovoru, kde vystupoval jako Top sběratel…. Se sbírkou za miliony … nerad šířím blbosti ale fakta, jsou fakta Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucid Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 před 8 minutami, Lobber napsal: A to byl ještě na nějakém rozhovoru, kde vystupoval jako Top sběratel…. Se sbírkou za miliony … nerad šířím blbosti ale fakta, jsou fakta Tak pokud si podobnou částkou ocení pár dalších primek v krabičce, pak má samozřejmě sbírku za milióny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dave24 Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 Před hodinou, lucid napsal: Tak pokud si podobnou částkou ocení pár dalších primek v krabičce, pak má samozřejmě sbírku za milióny. no nebo to má třeba v maďarských forintech...fešák jeden Link to comment Share on other sites More sharing options...
papun Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 Ten jouda má strejdu zlatníka a ten mu jako není schopný aspoň okraje ověřit ten kov? Asi špatný zlatník. A security úplně nejlepší. Dloubl bych ho do břicha, pak dvakrát oběhl ten stolek a borec to neudýchá:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadepirat Posted March 26, 2022 Report Share Posted March 26, 2022 Tak už je to tady… Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucid Posted March 26, 2022 Report Share Posted March 26, 2022 před 1 hodinou, shadepirat napsal: Tak už je to tady… Co je na tom špatně? Kromě tedy přestřelené ceny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadepirat Posted March 26, 2022 Report Share Posted March 26, 2022 před 1 hodinou, lucid napsal: Co je na tom špatně? Kromě tedy přestřelené ceny? Přestřelená cena. Stejný případ jako Primky toho mistra nahoře. Jinak nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts