Jump to content

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Recommended Posts

Celá ta jejich nabídka je vcelku bizarní 👀

https://www.gash.cz/znacka/prim/?order=-price

Vidíš to, já jsem raději dál neroloval, bál jsem se, že mi rupne šokem cévka…. 

Ale myslím, že ho brzo opět uvidíme v reality show Poklady z půdy …. Jako minule …. Když tam prodával přes rádoby celebritu a “youtubera”  invalidní křeslo … 

kdyz už jsme u toho: včera tam proběhly Brejtle za 55k  …. Ale už nevím typ …. Ale vypadalo to dle lunety na nějaké Navitimery

Edited by Lobber

BTW: 

5. příspěvek od shora, už se probíraly, řekl bych zřejmě ty stejné hodinky jen o 60k levnější a na Aukru 😁

Co mě odrazuje víc než ta cena, je přístup toho kluka, povýšenost jeho strejdy, a řezníka Krkovičky, teda ochránce 😁 co je smutné, že jim na to možná jednou, někdo skočí ☹️

před 8 minutami, Lobber napsal:

A to byl ještě na nějakém rozhovoru, kde vystupoval jako Top sběratel…. Se sbírkou za miliony … nerad šířím blbosti ale fakta, jsou fakta 🤣

Tak pokud si podobnou částkou ocení pár dalších primek v krabičce, pak má samozřejmě sbírku za milióny. 🙂

Před hodinou, lucid napsal:

Tak pokud si podobnou částkou ocení pár dalších primek v krabičce, pak má samozřejmě sbírku za milióny. 🙂

no nebo to má třeba v maďarských forintech...fešák jeden 🤣

Ten jouda má strejdu zlatníka a ten mu jako není schopný aspoň okraje ověřit ten kov? Asi špatný zlatník. A security úplně nejlepší. Dloubl bych ho do břicha, pak dvakrát oběhl ten stolek a borec to neudýchá:D