Jump to content

Recommended Posts

Posted

Neviem, či je to ešte na zasmiatie, ale v Panerai skupine na facebooku na mňa dnes vyskočilo toto. Jeden z členov kúpil na ebay PAM 111 s komplet balením, pôvodným účtom a dokonca účtenkou zo servisu, aby prišiel na to, že je to fake...

Zaujímalo by ma (zatiaľ sa v diskusii nedostali tak ďaleko), či sú fake iba hodinky a originál balenie, alebo to už dokážu sfejkovať všetko.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
před 13 minutami, Dushakx napsal:

Dnes tanky z titanu :)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

vedle, pardon

Posted
před 2 hodinami, (Miloš) napsal:

Ty jsou přísný 🤣

Tak tohle je už i na mě moc 😁😁

Posted (edited)
před 2 hodinami, Harwey napsal:

To jsou korálky, místo indexů? 😁

Edited by nizkotucnytvaroh
Posted
před 1 hodinou, VojtaB napsal:

Ty levé = 5 v jednom :D https://obleceni.bazos.cz/inzerat/155257581/moonswatch-hodinky-swatchomega-saturn-earth.php

Krabička Mercury (tu už neukazuje), cifr Saturn, dýnko Uranus, barva pouzdra Jupiter a růžovoučký cifr = asi narážka na Venus :))

A co je tam blbě?

Posted

Jinak fejky jsou to samozřejmě oboje, už jen kvůli tomu S na centrální ručce chronografu plus podle toho jak poskakují písmenka na dýnku MI SS ION ON EARTH atp. Ale ty levé jsou fakt fest, jak když pejsek s kočičkou vařili dort...

Posted
V 19. 7. 2022 v 8:32, Harwey napsal:

Škoda, že si to sem nedal skôr. Mohol som mať parádne Rolády bez čakania, no už som kúpil iné hodinky, tak si musím zase došetriť. No sú parádne 😄  Také nemal ani Pól Ňúmen.

Posted

Kus (c)historie 😁 díky za tip mlčícímu členovi @suja97

• 2 weeks later...
Posted

Tu sponu někdo vyleštil k nepoznání 😁👌

Posted

Tady slova jako ''nic co by nešlo rozleštit'' nabírají hlubší význam. :D