Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

...a nejen korunky, dokonce i loga na ciferníčku. Možná vzpomněl na přesýpací hodiny... 👍

Edited by colommbo
Posted

Samosebou podle vkusu každého soudruha, ale tohle mi docela zkazilo sobotní ráno... Je to celkově hnusný a pouzdro samo nestojí za nic.  Hezký den aspoň vám všem! Sport 1-pouzdro diplomat – AntikPrim (antik-hovorka.cz)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• 2 weeks later...
Posted

Tož to je masakr! Nebo se prodejce dosud neprobral z úterní oslavy svých jmenin... 

Posted
V 28. 4. 2024 v 18:15, pciza napsal:

Můžu se zeptat, z čeho usuzuješ, že je s těma hodinkama něco špatně? Nemyslím to nijak ironicky a ani je neprodávám, ale přes ty hnusné fotky na těch hodinkách prostě nic podezřelého nevidím. 

Posted
před 4 hodinami, malda napsal:

Můžu se zeptat, z čeho usuzuješ, že je s těma hodinkama něco špatně? Nemyslím to nijak ironicky a ani je neprodávám, ale přes ty hnusné fotky na těch hodinkách prostě nic podezřelého nevidím. 

Já usuzuju že je s nimi něco špatně? Nic takového jsem přece nepsal. Mně jenom pobavil ten popis a " foto naprosto souhlasí se skutečností " no jestli jo, tak potěš koště 😉

Posted

Nevidím na nich jediný zásek ani jiné poškození. Na zlato slušný stav. To, že to fotil nejspíš toustovačem, je věc druhá. 

Posted
před 46 minutami, malda napsal:

Nevidím na nich jediný zásek ani jiné poškození. Na zlato slušný stav. To, že to fotil nejspíš toustovačem, je věc druhá. 

Tak prezentace by měla vypadat asi takhle. Tyhle jsou mimochodem taky u nás a o desitku levnější. 

A když napíše že fotky odpovídají skutečnosti, a ty fotky vidíš tak co Tě asi napadne 😆

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Takže v pořádku jsou, jen předražený. Já si říkal, že budou nejspíš i pravý, ale dost jetý a ošklivý. V nerezu stejně vypadají daleko líp, některejm hodinkám totiž zlato vůbec nesluší. Navíc, když zlatý chrona, tak jedině na tahu. Na kůži jedině čistý oblekovky. Za mě nenositelné a za ty peníze tudíž neprodejné.