Přejít na obsah

Monster Orange made in *** - kde koupit?


DarylVanHorne

Doporučené příspěvky

Pred asi 10-15 rokmi som čítal analýzu, prečo sú japonské autá kvalitnejšie (v zmysle menej sa kazia) ako európske. Ako zásadná vec sa ukázala, že v Japonsku ľudia za pásom podali za rovnaké časové obdobie 2000 zlepšovacích návrhov, v Európe (západnej - Nemecko, Francúzsko, Španielsko, GB a Švédsko) 16. Ide o podstatné veci aj o zdanlivé prkotiny - napríklad že stĺp s uťahovacou pištoľou sa presunul zľava doprava, výsledkom čoho je, že je viac poruke a klesol podiel slabo alebo vôbec nedotiahnutých skrutiek.

 

Takže vo všeobecnej rovine mi vyššia kvalita japonských vecí ako ?predsudok? nepripadá, v konečnom dôsledku ide vždy iba o vzťah ľudí k tomu, čo vyrábajú (alebo montujú).

 

Mícháš jabka s hruškama. Fabriky mimo Japonsko jsou pořád pod přímou kontrolou Seika, takže když fabrika v Japonsku udělá zlepšovací návrh, s největší pravděpodobností se ten zlepšovák implementuje i v Singapuru apod. Navíc pokud se nemýlím, tak výroba je u Seika maximálně automatizovaná. Plus již mnohokrát opakované - těžko by si dovolili produkovat stejný model ve dvou významně odlišných kvalitách.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se libí ty černý s bílým cifrem :-) PVD úprava mi neděla problémy :-)

 

Za me osobne hlasuju pro PVD s cernym cifrem...Kdyz nad tim tak uvazuju,tak by mohly bejt pekny i ve variante ALLblack..

Ale to uz by s potapecskejma hodinkama nemelo spolecnyho vubec nic (viz.prehlednost).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Mám pocit že Monstra s J byli, vycházím z toho jak jsem byl jednou překvapen tím K. A pak zjistil, že existují dvě řady J a K.

Momentálně mám Seika Landmonster Movement Malaysia a nijak mě to netrápí, o sejné kvalitě a výrobě jsem přesvědčen joka kolegové.

Alespoň se s tou výrobou v Malaysii netají, jako někteří jiní výroci čehokoliv:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...