trekky Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Jsem ulitly na Islandu a ted jsem nasel islandskeho vyrobce hodinek. Maji jeden model, ktery ma cifernik vyrobeny z popele sopky Eyjafjallajökull. Fiiiha...docela me to laka. Znate je nekdo? a jeste jedna fotka Link to post Share on other sites
trekky Posted July 14, 2011 Author Report Share Posted July 14, 2011 A detail ... je na nem krasne videt struktura Link to post Share on other sites
Micey Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Já o nich slyšim poprvé, strojky maj očividně ETU..ten day ukazatel se mi teda moc nepáčí. Kolik za to chtěj, nevíš? Na webu ceny, jestli koukám správně, nemaj. Link to post Share on other sites
Z. Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Před časem jsem se o ně zajímal a vyměnil si s nimi pár mailů. Byli velice vstřícní a pohotoví. Cenu sdělí na požádání. Myslím, že to je solidní firma. Kdysi tu už o nich byla řeč. Link to post Share on other sites
bandicoot Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Samozřejmě solidní firma s moc hezkými hodinkami.Já osobně umírám z hodinek Sif N.A.R.T. - na trikolorním natostrapu jsou k sežrání.Ty stojí ale bohužel nějakých 2,5k? (pokud se dobře pamatuju), je to holt armádní "prémiový" model.http://www.jswatch.com/collection/sif Link to post Share on other sites
trekky Posted July 14, 2011 Author Report Share Posted July 14, 2011 Před časem jsem se o ně zajímal a vyměnil si s nimi pár mailů. Byli velice vstřícní a pohotoví. Cenu sdělí na požádání. Myslím, že to je solidní firma. Kdysi tu už o nich byla řeč. Jakou cenu t dali? At mam aspon orientacni predstavu, protze jinak jim budu muset napsat. Link to post Share on other sites
trekky Posted July 14, 2011 Author Report Share Posted July 14, 2011 Samozřejmě solidní firma s moc hezkými hodinkami. Já osobně umírám z hodinek Sif N.A.R.T. - na trikolorním natostrapu jsou k sežrání. Ty stojí ale bohužel nějakých 2,5k? (pokud se dobře pamatuju), je to holt armádní "prémiový" model. http://www.jswatch.com/collection/sif Dikas za info....no ja se spis bal, aby to nebylo jeste vic, kdyz pisou, ze delaji jen "par kusu" hodinek rocne. Link to post Share on other sites
Z. Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Jakou cenu t dali? At mam aspon orientacni predstavu, protze jinak jim budu muset napsat. Už si to fakt nepamatuju, je to asi tři roky. Myslím, že to bylo zhruba v hladině cen, jaké má třeba Stowa... Link to post Share on other sites
Recommended Posts