Přejít na obsah

Prsten


amiCO

Doporučené příspěvky

Pánové vím, že se to sem zrovna asi nehodí, ale potřeboval bych od Vás radu. Sháním zásnubní prsten a nejsem si jist výběrem, tak budu rád, když mi řeknete svůj názor, popř. zkušenosti. Chtěl jsem vybrat něco originálního a nevím jestli zvolit klasiku s vystoupnutým kamenem nebo třeba něco takového. Co si o tom myslíte?

 

MOC děkuji

post-8411-086428300 1311259515.jpg

post-8411-094144400 1311259521.jpg

post-8411-022892900 1311259527.jpg

post-8411-035559000 1311259533.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já bych byl spíše pro klasiku. Možná Ti poradí zdejší dámy.

Zásnubní prsten je prsten se kterým muž žádá ženu o ruku.

Nejčastěji se jedná o prsten s jedním briliantem (diamantem) ? solitér - nebo s jedním dominantním briliantem (diamantem) a několika menšími okolo. V zásnubním prstenu by měl být zasazen diamant (briliant) jako symbol stálosti a pevnosti (lásky, manželství?).

post-5298-014250900 1311260685.jpg

Upraveno uživatelem Diamondking
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

doporučil bych se ptát žen a dívek, obávám se, že pro nás je těžké se trefit ženské do vkusu. já bych si nikdy netroufnul koupit manželce něco, co by neschválila.

jinak osobně bych volil něco z bílého zlata se solitérním démantíkem.

Upraveno uživatelem igor261069
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

Tado, mas bod, tak to bylo u nas. :-)

 

Cartier Trinity je naprosto úžasný šperk, který jde nosit naprosto ke všemu, mamka ho nosí k Jaeger LeCoultre reverso, které má v kombinaci zlato ocel... Perfektní kombinace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

Cartier Trinity na webu vypadá dost dobře. V reálu se na to dá podívat kde? Díky.

 

Prsteny Cartier Trinity jsou k mání jen a pouze v buticích Cartier - takže například v Praze na Staromáku. Případně WEMPE (Drážďany, Vídeň...) má svou variaci prsteny typu Trinity, který prodávají pod vlastní značkou a není o nic méně krásný ... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nech si radši udělat prsten na míru u nějakého zlatníka. Budeš mít design dle představ, originální šperk a lepší cenu. Všeobecně multicolor šperky a hodinky jsou výrazem nevkusu (nejen můj osobní názor). To co máš na té fotce je nevhodné z ergonomických důvodů. Zásnubní prsten by měl být přizpůsoben navlečení spolu se snubním prstenem (když už ty tradice). Šel bych spíše do bílého zlata. Zlato je tradice, stříbrná barva je nositelná narozdíl od zlata vhodného pro kolotočáře.

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No je pravda, že jediné co u tohoto prstenu je asi blbé, že se nedá nosit současně se snubním, ale zase mě zaujal, že je netradiční. Mě se popravdě ty klasické ani moc nelíbí. Každopádně musí to být ze žlutého zlata a něco drobnějšího, protože přítelkyně je hodně drobná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja sa na toto pozeram, ze je daleko dolezitejsie kto komu ten prsten dava, za akym ucelom, ako prejav niecoho co je viac nez kusok zlata osadzany sutrami. co sa tyka dizajnu, priklanal by som sa ku klasike.

 

nestastnemu vztahu miliony nepomozu a stastnemu nechybaju..

Upraveno uživatelem 224477
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

azeppelin: To ovsem prave o Trinity naprosto neplati. Mozna u nejakych kolotocarskych tretek, ale tady teda ne. Nehlede k tomu, ze i Rolady GMT v bicoloru jsou docela cool. Trinity je uz peknou radku desetileti, od roku 1924, prave etalonem vkusu. V megavkusnem Hercule Poirotovi je Trinity videt v kazdem druhem dile. Nebo ve Vejiri lady Vindermerove od Wilda to byl skoro uz product placement. Reziser chtel ukazat vkusnou a distingovanou damu, tak pres celou obrazovku zaril Trinity. Filmy a spisovatele zminku o Trinity pouzivaji, kdyz chteji zasadnim zpusobem zduraznit vkus, uhlazenost a uslechtilost postavy.

 

amiCO: Asi 5k GBP.

 

224477: To je sice pravda, ale jeste jsem nevidel holku, ktera by se pri otevirani cervene Cartier krabicky vylozene nastvala. :-)

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...