Přejít na obsah

SEIKO SNKF07K1 vs STEIHART AVIATION


Roman-ZA

Doporučené příspěvky

Ja by som chcel hlavne radu ohladom kvality prevedenia hodiniek a kvality hodinoveho strojku. Zaujima ma kvalita luminiscencie.

 

Takze nieco na sposob porovnania: cena / uzitok.

 

Vodotesnost neriesim, kedze budu na kozi, tak do vody nepojdu, resp. iba pri umyvani ruk. S cenou som taktiez zmiereny.

 

Seika na kozi som videl u uzivatela zrno: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/39985-seiko-snkf07k1/ Takze ma zaujali ako mozna alternativa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pročti si vlákno Seiko, potom německé hodinky, patrně Steinhart, tam se o obou dovíš opravdu hodně - obecně o výrobcích i obou kalibrech, které jsou známé a je toho tady o nich mraky. Potom si sedni k foto galerii, najdeš tam, vypadá lumi u obou výrobců, používají stejné technologie pro většinu modelů. Pokud tě zajímá poměr cena/výkon, potom Seiko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

VŠE, zvláště to jaká je to rozporuplná volba, řekl funf5, za mne vede STEIHART, asi za styl, nebo za to, že svítí modřejc. I když teď jsem vygooglil fotečku se seiky, přikládám, a je dost dobrá, a seika bodují za jednoduchost, že??? Tak jsem ti poradil! Děkovat nemusíš. :)

post-14672-025126600 1311500892.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ved to, ze je to taka dilema, ze az. Ta fotka, co si sem dal je super. Jednoduchost a aj urcita robustnost. Seika si vyskusam hned v pondelok, aj ked asi iba na tahu. Otazka: aku farbu a styl remena by ste tam dali?

 

Tie Steiny ma zaujali na prvy pohlad, ked som ich zbadal. Teraz prisla verzia automat, takze mam dalsieho chrobaka.

 

Musim obidva modely vidiet na mojej ruke.

 

P.S. tazke rozhodovanie, pretazke :crying_anim:

P.S.2 Steiny maju jedno minus - a to je format datumovky - sa mi zda prilis maly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Romane, já za sebe bych volil Seiko. Jsou jednodušší, levnější a hlavně s nima můžeš do vody :snorkle: ( ale to ty asi moc nepotřebuješ, když je chceš na řemenu ). Steinhart má celou řadu Aviation velice povedenou, tak bys určitě neprohloupil taky. Štajny jsou ale trochu jinde. V cenové relaci kolem E400 je ale už hodně z čeho vybírat. Takže až oboje sám uvidíš a na ruce ucítíš LIVE, myslím, že se rychle rozhodneš.

 

Jinak toto SEIKO jsem je našel v jednom E-shopu (Asie, možná Singapur), ale nedodávají do EU. Pokud bys měl někoho v USA, kdo častějc jezdí domů, mohl by to objednat- free shipping. Myslím, že za tu cenu se to hodí vzít :whistle: http://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-snkf07k1-automatic-mens-100m-diving-sport-watch-snkf07.htm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...