Přejít na obsah

SEIKO 5


instant

Doporučené příspěvky

Původně jsem si myslel, že je na tom originálním nylonu nebudu vůbec nosit. A od letošního jara mi připadá naprosto super.

attachicon.gifIMG_5170zmenseny.JPG

Ja som si myslel ze uz ostanu nadobro v sufliku. No nie je tomu tak. Su to skutocne dobre a pekne hodinky za prijemnu cenu...

post-27820-0-36248800-1396878802_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník swanieck

Tak tak...fakt líbivé a povedené začátečnické automaty. Dostatečná přesnost, optimální rozměr pouzdra, super "lumi" a jedinečný poměr cena/výkon.

 

Snad by to jen chtělo odstranit dublované indexy pro blbečky (13-24), trošku probrat nápisy na cifru co vypadá jako nástěnka, změnit tvar okoukaných ručiček a možná nechat jen datumovku....ten popis dne je asi zbytečný a vždy mě leká po půlnoci ten arabský nápis.... :eek:

 

Jinak naprostá, naprostá spokojenost !!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Snad by to jen chtělo odstranit dublované indexy pro blbečky (13-24), trošku probrat nápisy na cifru co vypadá jako nástěnka, změnit tvar okoukaných ručiček a možná nechat jen datumovku....ten popis dne je asi zbytečný a vždy mě leká po půlnoci ten arabský nápis....  :eek:

 

Možná by to bylo lepší, ale už by to byly jiné hodinky. Já jsem si je vybral právě proto, že jsou takové, jaké jsou. Military styl může být podle mě takto přeplácaný. Momentálně vybírám čistý ciferník, dokonce i bez datumovky, ale budou to oblekovky.

Tímto se přidávám do klubu :-)

 

Vítej v klubu. Ten kovový tah mi k nim moc nesedí, ale udělej pár pěkných fotek a třeba změním názor.

Pěkná práce! Tak vítej v klubu! Já si snad ještě ty černé koupím taky. Tuhle jsem na ně na vystavené civěl snad 20 minut.

 

Kup, dokud jsou. Když vidím některé letošní modely, tak nevím, nevím ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...