Přejít na obsah

SEIKO 5


instant

Doporučené příspěvky

Super hodinky, za ty peníze pro mě asi nepřekonatelné.

 

Mám snzg11 také ze skywatches, před 14 dny jsem seřídil a jsem překvapený, jak jdou přesně. Přes den se většinou 2-3 vteřiny zpozdí, za noc položené na dýnku opět něco doženou, takže se pohybujou pořád někde kolem nuly. Takže ať ti slouží k plné spokojenosti.

 

To Vally : rotor při poklepu asi trochu chrastí :lol2:  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to jvapen: Když mně to trochu přijde trochu dost... :) . Jsou to mé první automaty, tak nemám s čím srovnávat a trochu mě to jako nováčka zaskočilo, zda není něco špatně. Ale je to zřejmě normální viz 

 . Upraveno uživatelem Vally
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

     Já jsem taky začátečník. Tyhle co mám, už jsou moje druhé. Z prvních snzg ze skywatches mi upadlo jedno malé kolečko pod rotorem, tak jsem řešil reklamaci, poslali mi nové.

   Ty nové chodí dobře, chrastit asi chrastí, ale kolečka už drží. První beru jako vadný kus ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyhle jsem měl taky. Prodal jsem je abych měl střelivo na renovaci Igenů a stejně bych je rád zase koupil :-D jsou to úplně super hodinky, perfektně vypadají, normálně se s nimi dá plavat a potápět. Strašně jim sedí nato i kůže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nekomu vadi logo Orientu, nekomu logo Seiko 5. Realne si myslim, ze jakmile ty hodinky date na ruku, tak to vnimat vubec nebudete. Oboje totiz maji spoustu jinych casti, na kterych cloveku ulpi zrak. Nedavno se mi dostaly do ruky ultralevna Seika 5 a cifernik a zejmena indexy byly pastva pro oci. Nejakej znak clovek hned prehlidne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vůbec nepovažuji pětky za levné (chápej: za které bych se měl stydět) hodinky. Jen mi tam to logo prostě nesedí. Za přímo tahající za oči považuji tu "5" (včetně nápisu sport) u hodinek evokujicich pilot, nebo army vzhled (myslím snzg??).

Jinak jim není co vytknout....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zjistil jsem, že vlastně nemám žádné hodinky se světlým cifrem, a že bych nějaké docela unosil. Protože bych chtěl mechaniku a měl by to být lowcost, říkám si, že Seiko 5 by byla ideální volba. Seiko jako značku mám rád a řada 5 je mi sympatická a chtěl bych nějaké zkusit.

 

Zakoukal jsem se do SNXS73 se stříbrným cifrem, pro mě jedny z nejhezčích pětek, taková ta klasika co se vyrábí už léta v milionu variací a nestárne. Jen kdyby nebyly tak malé :( Včera jsem je byl v obchodě i zkusit na ruku a myslím, že už bych to neuhrál... všechny pětky co se mi líbí mají tohle pro mě mrňavé 37 mm pouzdro s korunkou na čtyřce (což se mi právě u pětek líbí). 

 

Neznáte někdo nějaký podobně vypadající model, který by byl alespoň o fous větší? i 2 mm navíc by stačily..nebo alespoň delší nožky, které by je opticky na ruce zvětšily...mám 38 mm Hamy a ty díky dlouhým nožkám jsou úplně v pohodě nositelný... ale těch 37 mm je fakt na mě málo, mám asi 18-18,5 cm obvod zápěstí a vypadaly na mně dámsky. Nehledám žádné moc sportovní nebo potápkoidní pětky, ale vyloženě tento smart casual look, který to utáhne i k obleku nebo k triku, světlý cifr... prostě něco jako ty SNXS.... takové poor man´s Sarby :D

 

Foto ilustrativní od strejdy Gůgla

 

 

post-32970-0-61277400-1456070297_thumb.jpg

post-32970-0-77283400-1456070310_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...