Přejít na obsah

SEIKO 5


instant

Doporučené příspěvky

Přesně, na mobilu se to tváří otočeně,no...

 

Kalisport: jestli seš na mobilu, tak musíš vlévo dóle přepnout na klasické plné zobrazení, pak rozšířený editor a pak vybrat soubor a pak tuším připojit soubor. Než to odešleš, můžeš použít náhled příspěvku. Aspoň takhle nějak to patlám já :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Protože je mám fakt rád, rozhod sem se jim udělat malej dáreček v podobě miltat spony s tou úžasnou regulací. Jako, ta spona je opravdu pořádnej kus oceli, proti ní je ta originálka jak z fólie :D . Ale jelikož tyhlety pětečky rozhodně žádný rachitický tintítka nejsou, spona se k nim supr hodí. A hlavně to pohodlí, když vás to škrtí, tak cvak a je po nepohodlí :)

 

A teď jedna věc, jedna myšlenka, který se furt nemůžu zbavit, asi si budete o mě něco myslet, ale prosím, zkuste mě pochopit. Jedná se o sklíčko. Ano, má to být hardlex. Jenže ono jaksi, jak to jenom říct... už od první chvíle, co mi přišly, otevřel víko krabice, vybalil je, tak mi při pohledu na ciferník něco " nehrálo". Zvlášť, když sem koukal vedle v krabičce na teď už vrabiho SRPB17. Prostě to bylo nějak jiný a věděl sem, že to není jenom barvou ciferníku. Zkrátil sem si tah, nařídil, natahnul a dál nic neřešil. Až asi po dvou tejdnech sem se na ně zase zadíval a zjistil, jak strašně sou upatlaný. Nadávaje si, že to snad není možný, že jak se mi podařilo takhle upatlat sklíčko, šli na mydlinkování sklíčka. A jak sem se to snažil umýt, znova sem se zakoukal na ciferník. A právě tady mi to asi došlo - divně zastřený ciferník, jako by kouřová clona na skle, sklo sbírá patlance jedna radost, za to dostat je z něj je docela dost těžký. Tohle přece nedělá hardlex, na kterej sem od Seika zvyklý. Tohle přece dělá ...safír! Vyndal sem všecky hardlexy, co mám a sledoval dál - hardlexy sice házely odlesky a prasátka při natočení, ale oproti těmhle zelenáčům to bylo o dost míň. Zelenáče to měly strašně bílý a blejskavý. Běžel sem teda hned pro jiný hodinky se safírem, porovnal odlesky a hned zjistil, že ono to sedí 1:1, upatlance ( a taky těžko umyvatelný ) taky, "kouřová clona" taky. Nechal sem všechny hodinky vychladnout a přistoupil sem k " čelovému testu". Všechny zbylý Seika s hardlexama se oproti safíru zahřály v podstatě hned. Jen zase ty zelenáče ne, ty na tom byly jako ten safír. Šahnu na všechny ty sklíčka a safír je po přejetí prstem krásně hlaďoučkej, takovej jako by olejovoučkej, hardlexy oproti nim jako by chtěly drhnout. A co myslíte zelenáče? Opět 100% shoda se safírem.

 

Nuže tak se vás tu znalých ptám: je možné, že by mi tam v montovně nějakým velkým, ba přímo obrovským omylem místo hardlexu dali safír? Já si to prostě jinak nedokážu vysvětlit... A co sem koukal na Seiko safíry, shoda by tam byla vizuální tak na 100%. Je mi jasný, že sou způsoby, jak zjistit, zda to byl minerál, nebo safír, ale do toho se mi raději moc nechce :D

post-68939-0-14779000-1578965093_thumb.jpg

post-68939-0-00247000-1578965101_thumb.jpg

post-68939-0-91871500-1578965122_thumb.jpg

post-68939-0-15831300-1578965158_thumb.jpg

post-68939-0-61206700-1578965178_thumb.jpg

Upraveno uživatelem ten blbej
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...