Přejít na obsah

SEIKO 5


instant

Doporučené příspěvky

@papun  Máš recht, jsou super. Z mého, stále laického, pohledu jsou 5ky samostatný a naprosto uspokojivý level. A za "pár" tisíc pořídíš dva, tři kousky na každou příležitost, sport, oblek, atd. Udělají radost i užitek za málo peněz hodně muziky... 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky



Nejlepší automaty za cenu lepší lahve rumu? V tom mám celkem jasno



Já teda rumu vůbec nerozumím, ale plně s tebou souhlasím.

Ad vintážky: Bez ohledu na to, jak dlouho se vyrábí, ten pocit starých časů prostě umí navodit. I proto jsem si je před lety koupil.

Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám technický dotaz. Můžu na SNXS79 (kalibr 7S26) točit korunkou v protisměru? Jde mi hlavně o to, že hodinky dělají asi 12 s do plusu a samozřejmě čas od času bude třeba poladit a nechce se mi točit po směru a pak ladit den a datum. Jednalo by se dekato jen o posunutí zpět o nějakou minutu.

 

Samozřejmě je nechci ani pokazit, tak se ptám jaké jsou možnosti. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapci, díky za chválu. Snad brzy nějakou další fotku přidám. Vznikalo to v docela polních podmínkách - hodinky položené na polštáři, světlo z okna, jedno dítě visí za krkem, druhé dělá kotrmelce okolo... Takže jen takové cvaky z ruky.

Tak nooski je jiný level, je vidět, že jak ty silničky, tak hodinky má rád a má pro ně cit, tak podle toho i ty fotky vypadají 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratuluji k novemu prirustku snk361 (pokud se nepletu) maji nadherny cifr a celkove na me pusobi velice pekne. Dloooouho nad nimi uvazuji.

Chlapi me bavi jak dokazete z na prvni pohled obycejnych petek udelat neco naprosto skveleho. Diky za lepsi rano, vase fotky me fakt bavi. :-)


Edit: kdyby se nekomu z vas povedlo vyfotit ty snk a snxs vedle sebe. Vubec bych se nezlobil.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 14 minutami, Pepino777 napsal:

Gratuluji k novemu prirustku snk361 (pokud se nepletu) maji nadherny cifr a celkove na me pusobi velice pekne. Dloooouho nad nimi uvazuji.

Chlapi me bavi jak dokazete z na prvni pohled obycejnych petek udelat neco naprosto skveleho. Diky za lepsi rano, vase fotky me fakt bavi. 🙂


Edit: kdyby se nekomu z vas povedlo vyfotit ty snk a snxs vedle sebe. Vubec bych se nezlobil. emoji23.png
Sent from my iPhone using Tapatalk

Díky, přesněji to jsou SNK357K1. Byly za dobrou cenu, tak jsem to zkusil. Moje první automaty a je to zase něco jiného. Ten zvuk je boží 🙂 A naživo jsou opravdu moc hezké. Mám menší ruku, takže pro mě je velikost v pohodě, ale pro někoho s větší rukou už by možná byly malé. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem mel oboje, jak SNK, tak SNXS, i kdyz ne soucasne, ale myslim, ze muzu srovnat.
SNK z meho pohledu davaji SNXS na prdel temer ve vsech ohledech.

1. Cifernik - tady bych rekl, ze to je plichta. Oboje maji povedeny cifr, jednoduchost snxs je vice nadcasova, snk zas maji cifr zajimavejsi a zalezi, jak se taiwancovi podari udelat vyrazny vzorek. Meli jsme vedle sebe dva kusy stejne reference, na jednom ty petky byly vyrazne na prvni pohled, na tom mem byly viditelne jen v urcitem uhlu, coz pusobilo zajimaveji.

2. Pouzdro - za me vitez SNK. Pouzdro je prijemne a klasicky tvarovane a hezky sedne na ruku. Navic bylo pekne opracovane a hezky lestene. U SNXS mi pri pohledu z boku to pouzdro prijde ultra skarede, nozky divne trci a cele mi to prijde, spis stylem military hodinky, do kterych byl omylem zasazeny jiny cifr. Dale pouzdro je z vrchu lestene, ale koncovka tahu je brousena, takze to opet vypada, jakoby to bylo z jinych hodinek. A takhle presne na me snxs pusobi. Poskladane ruzne hodinky dohromady a vypada to jak kockopes. U SNK to vsechno ladi a sedi a je to super.

3. Tah - jednoznacne vede SNK. To zpracovani tahu je jinde, nez na co jsme u petel zvykli. Pokud si pamatuju dobre i spona mela pojistku. Celkove super. SNXS maji klasickej petkovej tah, kterej jak pisu vys pusobil spis, ze je z jinych hodinek.

Strojky nesrovnavam, ty jsou stejne. Kdybych si mel vybrat, tak do SNK jdu kdykoliv zas, do SNXS uz ne.

Snxs poradne vyfocene nemam. Zvlast z boku, tak aspon rychle foto, kdy jsem je prodaval.
85654c199e7485891457054bc5b524d5.jpg

S SNK jsem si pohral vic.
bc723a84ceed9676f813953466b4f7bc.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V zásadě souhlasím s Andym. SNXS jsou na první pohled sexy, pouzdro vypadá z čelního pohledu dobře, ale z boku je naprd. Nožky trčí a nekopírují profil zápěstí, je vidět vysoké dýnko. Ovšem sunburst ciferník s poctivou lumi je super. SNK jsem měl ve všech barvách kromě zlaté a potvrzuji, že u každých jsou ty pětky vidět jinak intenzivně. Celkově jsou SNK na vyšší úrovni než SNXS. V podstatě jsou to takové poor man's GS :)

Na závěr nepovedená rychlofotka s dětmi za krkem a psem lezoucím do záběru. (SNK jsou zde na tahu ze SNKM, které mají stejné pouzdro.) Plno fotek a postřehů o těchto hodinkách najdete v hloubi mého vlákna (odkaz v podpisu). 

IMG_20201018_093220-01.png.07d6501c1b907582a28b9005bc8885db.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...