Přejít na obsah

SEIKO 5


instant

Doporučené příspěvky

před 26 minutami, geometr napsal:

Ale maj menší koule :D

Tak menší pouzdro obsahuje menší koule, to dá rozum. 
Vzpomněl jsem si v souvislosti s tímto poměřováním na variantu moravské lidové písně

Vysoký Japonec
vysoký jako já
přeskoč ho, má milá
rovnýma nohama...

atd.

 


 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ach, ach, to je model. Písek mám, ale není to ono, khaki mi přijde akorát, černé se mi moc nezdají, ale modré mi táhly více. Ale nakonec finále byly s jiným modelem pětek, který jsem samozřejmě nesehnal ani tady ani za mořem. Ale tady ty pětky jo, to je dobrá volba. A to nové logo, to je hnus velebnosti... sorry, vole, error.

B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Černé snzg15 byly moje první automaty. Za ty peníze vydrželi neskutečný nářez a kdybych je neztratil mám je dodnes. Prostě levné a odolné hodinky které nelze než doporučit. Navíc podle mě i velikostně ideál. Stačil změnit nato za kožený tah a hned byli sportovní hodinky volnočasové. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, geometr napsal:

Nene, nejlepší je písková (krémová) varianta 🙂

to byly moje druhý pětky. rok 2010. první ty bílé bejbysuma snzf :)

jo, už si vzpomínám, co mi na nich vadilo: díky tvaru korunky (drážka mezi zubama a pouzdrem) se mi povedlo ji několikrát omylem vytáhnout, když jsem sahal do kapsy.

IMG_0040 kopie.jpg

IMG_0086 kopie.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Sejkaři,

Po delší době (asi 14 dnech) jsem si koupil nové hodinky na lítačku.

Po shlédnutí mnoha videí na YT padla volba na oblíbená Seika 5 ref. SNKL43K1. Po obdržení a rozbalení balíčku se má očekávání zcela naplnila a za své odeslané kredity jsem s produktem velmi spokojen. Podle mě v této levné kategorii do 3000 kč Seiko exceluje a vždy, když se podívám na to, jak jsou dobré, tak nevidím důvod kupovat Seika vyšší řady.

Až se naučím fotit, tak možná spíchnu nějakou recenzičku, ale zatím jsem fascinován, kolik má ten modrý ciferník tváří. Od skoro černé přes odstíny modré až do temně fialové. To, co předvádí na slunci je úžasné, sunburst jak blázen.

Jasně, tah by mohl být solidnější, safír by se šikl, lepší kalibr s ručním nátahem a hackingem také, ale od toho jsou jiné modely a ono to takto u pětek prostě funguje bezvadně.

 

DSC02273.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Súhlasím. Ja som si nedávno zaobstaral SNXS77k. Ešte neboli na ruke, no zatiaľ ich len obdivujem. Za tú cenu neskutočne solídne hodinky. Naštartovalo sa u mňa obdobie malých 5tiek, ktoré prišlo po období potapiek - zelvy, suma, skx. Trochu naopak. Čo to bude ďalej....nech len nekecám fotka mrňúsov 13a66fc92405b7e8c9e4b6d8b579f7cf.jpg

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...