Přejít na obsah

SEIKO 5


instant

Doporučené příspěvky

Lucid to urceni petek fajn popsal.🖕

5-ky maji vse co japonci potrebuji jako morska zeme ostrovu. Vetsi cast lidi maka na lodich a pristavech s morskou i sladkou vodou. Vodotesnost a moznost ponoru neni ficurka k bazenu a k pocitaci na kochani.🥰

Morska vlhkost likviduje i veci bezneho uzivani v domacnosti. Kamos koupil krasny starsi gramofon z Japonska a u renovace zjistil uplne rozezrane loziska raminka.

Seika jsou krasna a nedokonala, a chtel by je kazdy. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přírůstek s černým cifrem. K němu jde krásně každý popruh. Na běžné nošení používám nejvíc zelené na zeleném natu. Ta zelená je velice jemná barva a nesedí ji kontrasty. Jinak na zeleném natu zaujme a přitahuje pohledy i bezhodinkářů. Černé mám hlavně na decentnější příležitosti, protože na kůži jsou boží. Jsem zvědav, kdy k nim z USA dorazí tah a jak na něm budou oboje vypadat.

Tahle série se jim podle mě hodně povedla.

IMG20211103215230-b.jpg

IMG20211103215718-b.jpg

IMG20211103220309-b.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 28. 10. 2021 v 14:40, lucid napsal:

Hele já bych se vykašlal se na nějaké laborování z odmagnetizováním, kdyby to bylo v tom, dělají problém furt. Podle mne se mohlo jednat jen o slabý nátah, a to, že se zastavily po půlnoci, kdy se překlápí day/date, má právě logiku, protože na to překlopení hodinky vydají hodně energie a je možné, že jim jen došel dech. Seiko 5 jsou, bez urážky, hodinky pro dělnický profese, protože ten strojek si chrochtá pří manuální práci, zatímco v kanclu se jen fláká, a to i přesto, že máš hodinky na ruce celý den. Předpokládám, že v práci lopatou neházíš…

Děkuji děkuji děkuji. Taky mě to připadá jako logické vysvětlení. Samotného by mě to nenapadlo. V každém komentáři se dozvím něco nového. V kanclu nesedim ale celý den točím volantem. Ale snad máš pravdu. Zatím jdou zase bez jediné chybičky. 7vterin denně do mínusu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...