Jump to content

SEIKO 5

instant

Recommended Posts

Pokud k novému logu přistoupím v pozici chronopanice, určitě v něm nebudu vidět pětku. A to ani v případě, že si někde na štítku přečtu "SEIKO 5". Ale budiž.

Edited by sodekcz

Pokud bych měl vyjádřit nějaký pocit z nového loga, pak to není úplně o odpuzování. Jen v tom moje hlava nedokáže rozpoznat pětku ani když vím, že to z ní vychází. Zkrátka je to pro mě jakýsi grafický flek na ciferníku, o němž nedokážu říct, jestli mi ciferník oživuje, nebo jestli mi tam překáží. Ale jak píšu výše - budiž :) to si musí každý rozlousknout sám.

před 2 hodinami, Emiliano napsal:

Tak asi jo. A je to pochvala nebo urážka?

🤣🤣 👍

Jinak teda, musím fakt nestranně říct, že mě se teda starý logo líbilo asi opravdu víc. Nemůžu si pomoct, ale tohle nový na mě působí tak, že se výhledově z našich obyčejných pětek, dostupných pro každého, budou snažit udělat něco "výjimečného", až "luxusního". Nevím proč, ale mám prostě takovej pocit. Asi to ve mě evokuje to nový logo.

Nicméně, hodinky u mě díky bohu nestojí ani nepadají na jednom logu a byť se mi starý logo líbilo mnohem víc, sem za ty SRPG31K1 strašně rád, páč se mi opravdu moc líběj a nemám jim vůbec co vytknout. Zatím je to s pětkama tak, ale uvidíme jak to bude do budoucna, toho se popravdě trochu bojím, že svět přijde o rozumný hodinky za rozumnou cenu...

Jak se říká, za vším hledej peníze (nebo ženu), tak si všimněte, že nové logo "5" už není aplikované ani plastické ani kovové, ale pouze natištěné. Takže žádný posun do lepší, výjimečné až luxusní kategorie nehrozí, je to jen drobná úspora několika ¥, možná ¥1, možná ¥5, možná ¥10, kdo ví?