Lacifer Posted December 6, 2021 Report Share Posted December 6, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted December 6, 2021 Report Share Posted December 6, 2021 (edited) Pokud k novému logu přistoupím v pozici chronopanice, určitě v něm nebudu vidět pětku. A to ani v případě, že si někde na štítku přečtu "SEIKO 5". Ale budiž. Edited December 6, 2021 by sodekcz Link to comment Share on other sites More sharing options...
gargamel Posted December 6, 2021 Report Share Posted December 6, 2021 Mě to nový logo pětky asi nejvíc připomíná logo goualda Anubise. Aspoň že to Seiko nechali vládci soustavy pro nás pozemšťany ještě stále čitelný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombas Posted December 6, 2021 Report Share Posted December 6, 2021 Na první pohled je to nové logo jako stylizované "S", tu pětku je potřeba v tom trošku hledat. Ale to je celkem fuk, loga se mění, ale křivé armováky zůstávají, kdyby někdo tápal, co je to značku Link to comment Share on other sites More sharing options...
odjinud Posted December 6, 2021 Report Share Posted December 6, 2021 Ja teda akorat vidim dve labute Link to comment Share on other sites More sharing options...
pebe Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 se starým štítem Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombas Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 před 11 hodinami, odjinud napsal: Ja teda akorat vidim dve labute To sem jen @gargamel zabloudil skrz hvězdnou bránu, se Seikem to nijak nesouvisí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalisport Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 To logo rozděluje Seikaře jak společnost očkování já jsem teda pro novou pětku bez štítu Přidal bych fotku ale na ruce mám momentálně něco jiného tak příště. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 Pokud bych měl vyjádřit nějaký pocit z nového loga, pak to není úplně o odpuzování. Jen v tom moje hlava nedokáže rozpoznat pětku ani když vím, že to z ní vychází. Zkrátka je to pro mě jakýsi grafický flek na ciferníku, o němž nedokážu říct, jestli mi ciferník oživuje, nebo jestli mi tam překáží. Ale jak píšu výše - budiž to si musí každý rozlousknout sám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emiliano Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 Mně se teda to nový logo hodně líbí. Vidím v tom "S", vidím v tom "5" a vidím v tom i ten "štít". Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 Tak to máš představivost jak japonskej designer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emiliano Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 Tak asi jo. A je to pochvala nebo urážka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McStinger Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 Mne to nové logo nevonia vôbec. A domnievam sa, že moc nechceli, aby vyzeralo ako päťka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gargamel Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 před 2 hodinami, Emiliano napsal: Tak asi jo. A je to pochvala nebo urážka? Jinak teda, musím fakt nestranně říct, že mě se teda starý logo líbilo asi opravdu víc. Nemůžu si pomoct, ale tohle nový na mě působí tak, že se výhledově z našich obyčejných pětek, dostupných pro každého, budou snažit udělat něco "výjimečného", až "luxusního". Nevím proč, ale mám prostě takovej pocit. Asi to ve mě evokuje to nový logo. Nicméně, hodinky u mě díky bohu nestojí ani nepadají na jednom logu a byť se mi starý logo líbilo mnohem víc, sem za ty SRPG31K1 strašně rád, páč se mi opravdu moc líběj a nemám jim vůbec co vytknout. Zatím je to s pětkama tak, ale uvidíme jak to bude do budoucna, toho se popravdě trochu bojím, že svět přijde o rozumný hodinky za rozumnou cenu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombas Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 Jak se říká, za vším hledej peníze (nebo ženu), tak si všimněte, že nové logo "5" už není aplikované ani plastické ani kovové, ale pouze natištěné. Takže žádný posun do lepší, výjimečné až luxusní kategorie nehrozí, je to jen drobná úspora několika ¥, možná ¥1, možná ¥5, možná ¥10, kdo ví? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil.K Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 Už se tady nové vs. staré logo řešily, tak se budu opakovat... mně se taky starší líbilo mnohem více. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gargamel Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 A to je taky dost možný. Navíc, všiml sem si, že i logo Seika je tady mnohem menší. Jako mě to nevadilo, protože mi esteticky k rozměrům všeho přijde tak lepší, ale kdoví co za tím může být... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bondza1968 Posted December 8, 2021 Report Share Posted December 8, 2021 Dnes s Radegastem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 Dnes takto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Datel Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 před 18 minutami, mlsoun1 napsal: Dnes takto Všecko jiné než nuda. Ukazatel času je jen tak na okraj ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts