Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na kolik Tě vyjdou? Singapur?

to ještě nevím, kolik si tady řeknou navrch. vzal jsem matný na textilu, spontánní rychlokoupě. mám spoustu nato strapů a tydle na ně skvěle hodí.

jj, singapůr.

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Teda, to je nádhera... Svítí to celou noc? A co je to za typ, jestli se můžu zeptat?

No celou noc ne, asi jako norm. lumina na ručičkách a ciferníku od Seika. Ty pánský jsou SNZE17 ale na těch dámských to nepřečtu.

Odesláno

No celou noc ne, asi jako norm. lumina na ručičkách a ciferníku od Seika. Ty pánský jsou SNZE17 ale na těch dámských to nepřečtu.

Tak stačí když je čas k ránu čitelný, na mých SRP357 to třeba není problém a to mají lumi jen na ručičkách a indexech... Ty SNZE17 předpokládám, že mají při normálním osvětlení bílý ciferník, s nějakou pěknou kůží by se mi líbily do práce - v podstatě jako oblekovky:)

Odesláno

Jinak tohle jsou moje (po)vánoční SRPy, bohužel nemám moc kvalitní foťák a nejsem ve focení hodinek nijak zběhlý, tak snad nebude trochu horší fotka vadit...

post-32954-0-21930800-1391714813_thumb.jpg

Návštěvník eloga
Odesláno

jezevcik2

ok, díky za přidaný klid při štelování, udělal jsem dle rady a dnes při promoci snachy jsem v aule Karolina udivoval sám sebe přesným časem a i datem, :clap: Díky, klaním se.

Odesláno

Podle specifikací "pětkové" řady by měla být jedna z vlastností těchto hodinek nárazuvzdornost. Jsou na tom pětky s přídomkem "Sport" nějak líp, nebo ne? Rád bych si je totiž vzal na hory, ale obávám se, že by jim mohl vadit třeba pád na lyžích...  Můžu  tedy  vyvenčit starší quartzky, ale pětky mám nově a rád se na ně dívám:) 

Odesláno

Eloga, jsem rád, že pomohlo. Myslím, že pro představu, co by se dělo uvnitř strojku při násilném přetáčení data v čase přirozeného překlápění, si asi stačí vybavit obdobu z auta, kdy je sepnutá páčka na blinkr, volant v poloze, kdy za ní začne brát a řidič do toho vstoupí a začne to rvát na druhou stranu.

Murdoch, lyží bych se nebál. Stejně je to ochráněné pod bundou.

Odesláno

Hm, ale já naposledy lyžoval před čtvrt stoletím (a moc mi to nešlo) a teď se pod vlivem dětí budu muset přihlásit do kurzu pro dospělé lyžařské lamy:) Takže padat asi budu dost:)

Odesláno

svoje sarxy som predvcerom zobral na lyze a ziju a funguju tak ako predtym. absolvovali narazy pri pichani paliciek plus jeden pad, a to niesu 5ky. takze by som sa toho vobec nebal. samozrejme nesmies s nimi zrazat branky, alebo drbnut na kamen ci strom ;)

Odesláno

poradte aky kozenny remen ku klasicky modrym petkam? 

http://www.yorkshirewatches.co.uk/seiko-5-auto-military-dark-blue-with-nylon-buckle-strap-snzg11j1-122-p.asp

premyslam nad tymto nylonovym http://www.gnomonwatches.com/accessories/nato-strap-matte/navy-blue-white-orange-nato-g10-military-nylon-strap-matte a chcel by som vyskusat este nejaky kozenny. ale vobec ma nenapada co by sa mohlo hodit:) ak som dobre vygooglil tak musim zhanat 22mm ze? 5tky este len pridu ale uz sa ich neviem dockat:) 

Návštěvník eloga
Odesláno

jezevcik2

to je myslím velmi přesné přirovnání, ale s tím sem problém neměl, to si umím živě představit a ještě mnohem horší věci ohledně ozubených kol a synchronů v převodovce. Mě spíše dělalo problém si uvědomit tu skutečnost, že na datumovém kolečku jsou dny seřazeny za sebou německy a anglicky na střídačku a že se to mění v rozsahu, který se tam musí vykonat. Nějak jsem nebral do úvahy, že to není tak triviální jako když je datum na hodinkách jen pouhé číslo dne. Ty Seika jsem docela nastudoval, ale tohle mi nějak ušlo, nenapadlo mi, že se s takovou věcí může člověk potrápit. Ale už to zvládám, tak se s tou Seikovou diagnózou můžu zase pustit do dalšího zápolení.

Díky, Seikovno pokračuje.

**

post-18915-0-67021400-1391812578_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Nevíte prosím někdo,jak určit datum výroby konkrétních pětek? Zkoušel jsem ten dekodér (mám odkaz v druhém compu) dle strojku + výrobního čísla, ale píše mi to 12/2001. Vzhledem k tomu, že strojek 7S36 se dělá víc než 10 let, asi nezjistím, jestli je to 12/2001 nebo 12/2011...? Jde mi o to, jak se servisem - pokud ležely někde od roku 2001, tak určitě k hodináři aspoň namazat. Pokud od 12/2011 - má to smysl dávat na údržbu kvůli 2 letům bez pohybu strojku nebo to nevadí?

Upraveno uživatelem DaveG17

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...