Přejít na obsah

Jaké Hodinky Orient nosite


t48mirek

Doporučené příspěvky

před 26 minutami, Hugo666 napsal:

For Lacifer Hodinky jsou to krásný. Jak se pozná jaký je měsíc a k čemu slouží ty čísla co jsou pod měsíci? 

Vrchním čudlíkem na hodinkách přiřadíš přemačkáním rok k příslušnýmu měsíci ve výřezu v horní části cifru (aktuálně na fotce 20/jul), a ve výřezu ve spodní části cifru se ti objeví dny podle data pod sebou (aktuálně na fotce např čtvrtek je: prvního, osmého, patnáctého, dvaadvacáteho, a devětadvacátého atd.) doufám že jsem to popsal Jakš takš srozumitelně :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napíšu. Ale je to obyčejný Tristar, tohle pouzdro má spoustu variant ciferníku, tahle působí až školácky. Ale chtěl jsem lumi číslice. A taky jsem pouzdro vzal brusným papírem. Leskly se jak p.k.   Jsou to kustomizované otloukánky jaksepatří 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 hodinami, KatkaB napsal:

Přezula jsem, fotka ze včerejška. 

orient3.jpg.e02e24eefcdbd11d492d0573ec14f700.jpg

dobře vyvážené [day][date] okénko

Ale kam to ukazuje ta minutovka.. jde to nějak Šojdrem oproti (překrásné) vteřinovce ;o)

Upraveno uživatelem Datel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ačkoli se to na první pohled úplně nezdá, myslím že má minutovou ručičku poměrně dobře slícovanou. Tím, že je mám, tak znám dobře Kamasu a tahle fotka je pořízena trochu shora, jeden by nevěřil, jak moc to pak zkreslí a vypadá to, jako že minutová ručička není seštelovaná správně po indexech.

Jinak opravdu, to [day][date] umí prostě Orient naprosto dokonale. Snad jako jedinej. Tohle+safír+plastický indexy (+ Orient samozřejmě 🙂 ) byl důvod, proč sem je okamžitě chtěl a musel mít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musim potvrdit, Orient z mojej skusenosti trpi na jedno z naj ak nie najpresnejsie licovanie ruciciek s indexmi. Porovnaval som to pod lupou (nie nebol som s tym u lekara :)) a ak sa pri nastavovani casu minutovka presne zlicuje, celych 360st po ciferniku to drzi az chirurgicky presne. Pri inych znackach to nie vzdy plati. Typicky medzi 12-6 minutovka trosku "predbieha" a medzi 6-12  naopak jemne zaostava. Pripisujem to toleranciam na jednotlivych ozubeniach alebo ulozeni koliesok v strojceku. Urcite to zavisi aj na zlozitosti strojceka. Vacsinou to samozrejme nie je viditelne volnym okom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...