Jump to content

Jaké Hodinky Orient nosite

t48mirek

Recommended Posts

před 6 hodinami, Marcus napsal:

@little_w už jsem ztratil poslední dobou přehled, ale přeci jen si myslím, že Mako mark I nebo evo I mají dvě korunky a 6 - 9 - 12. 

No dyt jo. ;) Jenom spatnej uhel.

IMG_20200628_174059-01.thumb.jpeg.fc10d337d2cda1a9b45607b5c62bfe8f.jpeg

@little_w no jasně, první fotka, ale já jsem se pak nějak zaměřil na ty další dvě.

Teď na to koukám, a jsem dost zmatený. V počítači to nevidím. Postnul jsem jen tu fotku z auta. A tady v tapatalku vidím ještě další dvě... nejsou moje - ani fotky ani hodinky. V životě jsem je neviděl. To se dějí věci!

Mám jen ty Mako (následuje 1 - slovy jedna - fotka):
2af75b5daa07d3be2431fe43bec523af.jpg

Teď na to koukám, a jsem dost zmatený. V počítači to nevidím. Postnul jsem jen tu fotku z auta. A tady v tapatalku vidím ještě další dvě... nejsou moje - ani fotky ani hodinky. V životě jsem je neviděl. To se dějí věci!

Mám jen ty Mako (následuje 1 - slovy jedna - fotka):
2af75b5daa07d3be2431fe43bec523af.jpg

My nejsme tvoje manzelka. Pred nama nemusis tajit, ze sis koupil dalsi Orienty. Naopak!

před 15 hodinami, AndyAaron napsal:

My nejsme tvoje manzelka. Pred nama nemusis tajit, ze sis koupil dalsi Orienty. Naopak! emoji6.png

To bylo vtipny, fakt jsem se zasmal! :D (A taky trochu pravdivy... ale spis me dost konsternuje, jak se v MEM pripsevku objevilu fotky, ktere proste nejsou moje. Navic opravdu jen v Tapatalku.)