nooski Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Robotuji z domu, starám se o školkovou dcerku a přitom nosím zelená Kamasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Ta zelená jim safra sekne! Já dnes na ruce nic - jedny Orienty by měly být na cestě ze servisu, druhé jsou na cestě z Japonska... a vintage se mně ze skříně tahat nechtějí... Ale už tady dlouho nikdo neotravoval s Retrográdama - až mě ta absence přiměla k impulzivnímu nákupu.... vzal jsem modré v této referenci - viz. YOUTUBE - která ukáže nádherně detaily... Ale hodinky ještě nedošly a už mě sere že nemám tah, samostatně jsem ho nikde neviděl - nemáte info, kde by se dal sehnat, případně nějaké doporučení na jiné tahy, který by jim pasoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Indexy se pekne lesknou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Tyhle Stary jsou boží, kor s tímhle antireflexem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Velká paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Jsou. Dik chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 @AndyAaron velmi vydarena fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Dik, delal jsem ji pri videocallu, kde jsem byl desne dulezitej. A koukam, ze na urovni druhe hodiny je silueta protistrany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Dnes tyto barevné designovky se stoletým kalendářem a stylovým origo řemínkem. Velmi lehké na zápěstí, moc příjemné na nošení. Takové víceúčelové pohodovky.Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 strojovna jak vino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 No ty vole! Jsem se normalne musel jit podivat do supliku jestli tam jeste jsou... Kdes to sehnal? Hlavne to neukazuj vrabymu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Teď už chápu tu mou nevyslyšenou narážku na Orienty coby socka Seika Krásné jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Dnes stále tyto.Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Musím říct, že v poslední době hodně pomrkávám po řadě OrientStar a historicky všech modelech, ale tyto GMT za sebe považuji za nejhezčí Orienty snad všech dob - a asi bych je měl vedle GrandPrix 100 jako Orient grail.... třeba se k nim taky dohrabu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 (upraveno) před 2 hodinami, AndyAaron napsal: No ty vole! Jsem se normalne musel jit podivat do supliku jestli tam jeste jsou... Kdes to sehnal? Hlavne to neukazuj vrabymu Pěkně mě serete pánové Upraveno 12. března 2021 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Nahoda ..pasu po nich 3 roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Máte to pěkný, vzpomněl jsem si na své a vyštrachal starou fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Dnes sestry k předchozím oranžádám. Dnes zeleno-žlutásky.Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo666 Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Dneska v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se