kolky87 Posted March 20, 2022 Report Share Posted March 20, 2022 Dnes 3Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombas Posted March 20, 2022 Report Share Posted March 20, 2022 před 33 minutami, siwi napsal: Tyhle japonské strojky mají poměrně "živé" rotory, které dokážou strojek udržovat v chodu i při pár hodinách nošení. Ale pokusil bych se nosit ty hodinky déle, třeba 12 - 14 hodin denně, aby se natáhly doplna. Pak by ta přesnost mohla být mnohem lepší. Je to tak, mé jediné orienty mají při menším natažení pružiny +3s a při plném natažení 0s/den (měřeno v aplikaci na mobilu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
pauliej Posted March 21, 2022 Report Share Posted March 21, 2022 Ten modry sunburst je proste super .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blues Posted March 23, 2022 Report Share Posted March 23, 2022 Koupeno před 7 lety z druhé ruky. Odchylka? Stále do 3 sekund denně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigglee Posted March 23, 2022 Report Share Posted March 23, 2022 Zase Kamasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombas Posted March 23, 2022 Report Share Posted March 23, 2022 Já furt Stáry Link to comment Share on other sites More sharing options...
navrom Posted March 24, 2022 Report Share Posted March 24, 2022 Moje první automaty Orient Baby Triton a hned moje první volantovka. Na sluníčku pěkně vyniknou. Dělají mi radost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.Z. Posted March 24, 2022 Report Share Posted March 24, 2022 Už jsem je měl vyhlédnuté od zimy, konečně byly k sehnání i v Evropě. Orient RA-BA0005S. Nejnovější verze Multi Year Calendar, šestkový strojek, jedna korunka, kterou se vše seřizuje. Nádhěrně zpracovaný cifer s plastickými indexi, který na přímem slunci je sněhově bílý se střibrnými ručkami a indexy, jinak slonovinová bíla a "měděné" indexy a ručky. Nádhera! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arim Posted March 24, 2022 Report Share Posted March 24, 2022 Mnoho tváří Kamasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akam Posted March 24, 2022 Report Share Posted March 24, 2022 Před hodinou, H.Z. napsal: Už jsem je měl vyhlédnuté od zimy, konečně byly k sehnání i v Evropě. Orient RA-BA0005S. Nejnovější verze Multi Year Calendar, šestkový strojek, jedna korunka, kterou se vše seřizuje. Nádhěrně zpracovaný cifer s plastickými indexi, který na přímem slunci je sněhově bílý se střibrnými ručkami a indexy, jinak slonovinová bíla a "měděné" indexy a ručky. Nádhera! Krasavice, užívej! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacifer Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
the.Doctor Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 Furt...Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tatraplan Posted March 26, 2022 Report Share Posted March 26, 2022 Po delší době větrám XL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasil Posted March 27, 2022 Report Share Posted March 27, 2022 Brzo to budou dva roky co jsme s Kamasu kamarádi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dslabak Posted March 27, 2022 Report Share Posted March 27, 2022 Ray 2 a sunburst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Datel Posted March 27, 2022 Report Share Posted March 27, 2022 Tak jsem špekuloval, jestli mi nepřekážejí v hodinkovnici. Ale pak jsem v šuplíku vyštrachal SEIKO tah, přihnul plíšky, strávil chvilku bojem se stěžejkama (dlohou předlouhou) a vítejte zpět na palubě Link to comment Share on other sites More sharing options...
JII. Posted March 29, 2022 Report Share Posted March 29, 2022 Pimpnuté pracanty. Ray II s vyměněnou lunetou a vložkou. Na mě prostě ta původní působí tak nějak dětsky. Takto ale spokojenost největší. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ersagon Posted March 31, 2022 Report Share Posted March 31, 2022 Barakudy v přirozeném prostředí kancldajvingu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombas Posted March 31, 2022 Report Share Posted March 31, 2022 Už mi přirostly k ruce Link to comment Share on other sites More sharing options...
fijo Posted April 1, 2022 Report Share Posted April 1, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts