Jump to content

Jaké Hodinky Orient nosite

t48mirek
 Share

Recommended Posts

před 33 minutami, siwi napsal:

Tyhle japonské strojky mají poměrně "živé" rotory, které dokážou strojek udržovat v chodu i při pár hodinách nošení. Ale pokusil bych se nosit ty hodinky déle, třeba 12 - 14 hodin denně, aby se natáhly doplna. Pak by ta přesnost mohla být mnohem lepší.

Je to tak, mé jediné orienty mají při menším natažení pružiny +3s a při plném natažení 0s/den (měřeno v aplikaci na mobilu).

Už jsem je měl vyhlédnuté od zimy, konečně byly k sehnání i v Evropě. Orient RA-BA0005S.

Nejnovější verze Multi Year Calendar, šestkový strojek, jedna korunka, kterou se vše seřizuje.

Nádhěrně zpracovaný cifer s plastickými indexi, který na přímem slunci je sněhově bílý se střibrnými ručkami a indexy, jinak slonovinová bíla a "měděné" indexy a ručky.

Nádhera!

Foto 1H.jpg

Foto 2H.jpg

Před hodinou, H.Z. napsal:

Už jsem je měl vyhlédnuté od zimy, konečně byly k sehnání i v Evropě. Orient RA-BA0005S.

Nejnovější verze Multi Year Calendar, šestkový strojek, jedna korunka, kterou se vše seřizuje.

Nádhěrně zpracovaný cifer s plastickými indexi, který na přímem slunci je sněhově bílý se střibrnými ručkami a indexy, jinak slonovinová bíla a "měděné" indexy a ručky.

Nádhera!

Foto 1H.jpg

Foto 2H.jpg

Krasavice, užívej! 

Tak jsem špekuloval, jestli  mi nepřekážejí v hodinkovnici.
Ale pak jsem v šuplíku vyštrachal SEIKO tah, přihnul plíšky, strávil chvilku bojem se stěžejkama (dlohou předlouhou)
a

vítejte zpět na palubě

orient_na_seikotahu.jpg