Přejít na obsah

Jaké Hodinky Orient nosite

t48mirek

Doporučené příspěvky

V 29. 11. 2023 v 15:18, Lacifer napsal:

Po prodeji alpinistů (které mi byly malé) jsem potřeboval něco zelenozlatého a ježíšek vyslyšel mé prosby, těším se na 🎄 

_20231129_145832.JPG

Nádhera!! Zelené hodinky taky nemám ! 🧐 tyto by mě určitě neurazily...pepsi verzi už jsem měl v košíku a ani nevím proč jsem je tehdy nekoupil. Jediné bez čeho bych se obešel by byla datumovka, pak by byly ještě dokonalejší :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Lacifer Gratuluji, tahle barevná kombinace je z té řady asi nejlepší.

Akorát taky musím trochu pohanit tu datumovku - to mohli udělat opravdu lépe.

Chtěl jsem se ale zeptat - ten cifr by na těchto měl mít "sunburst" efekt - je to naživo vidět?

Původně jsem o těchto také uvažoval, ale nakonec jsem se nechal zlákat jiným modelem 😉

Odkaz ke komentáři

Děkuji 🍻, je pravda že bez té datumovky bych se také klidně obešel a japonští inženýři mají stále rezervy, 14mm výška pouzdra je trochu dost a ručka ukazatele rezervy nátahu mohla mít lumi, ale to všechno jim odpouštím a nemůžu se dočkat až budou na ruce, sunburst mají na živo pecka😃, přikládám jedno z videí díky kterému jsem po nich začal toužit 

Odkaz ke komentáři

@Lacifer Díky

Hodně se mi líbí ten cifr. Akorát mi tedy vadí dvě věci:

Luneta není přesně slícovaná s indexy. Co jsem se díval pak na fotky, tak stejný problém mají asi všechny kusy, které jsem viděl. Tohle si u této cenové hladiny mohli pohlídat.

A druhý a horší problém mám s tahem, resp. s tou extenzí. Je udělaná tak humpolácky, že hrozně tlačí do ruky a zrovna v dost blbém místě. Strašně mi to vadí. Ideálně bych tu extenzi úplně vyhodil, stejně ji asi nikdy nepoužiji. Ale asi to jednoduše nepůjde s tím, jak je tam zakomponovaná. Díval jsem se, že u těch tvých zelených je asi udělaná stejně? Jak to bylo cítit na ruce?

Odkaz ke komentáři

@_lip_Ty jo v návalu nadšení jsem si nevšiml že by spona stála za prd, nevím no, nestihl jsem je ani pořádně ohřát na ruce, jen při zkracování tahu jsem brblal že je to zase ten systém s těma pidi trubičkama jako na monstrech nebo želvách🙄, poreferuju po vánocích, jediný co mě napadá je ubrat jeden dílek tahu na jedné straně a přidat ho na druhou aby se ta spona posunula na ruce do pohodlnější polohy. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...