Jiří Sedlák Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2023 Stejný řešení jako u Seika, mám na dvou kusech a pokud je správně nastavena délka jednotlivých půlek tahu, tak vůbec netlačí. U Seika mi pomohlo při zkracování tahu u obou kusů na ruku 20cm vyndat přesně 2 články na straně u 6. A nikdy od 12.
_lip_ Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2023 To u mě bohužel moc nejde, mám ruku cca. 18 a pak už je zase ta druhá strana moc na boku (a ta se nedá ohnout). Tyhle hodinky mají nějakých 40 v průměru, to by mělo být nositelné na menších rukách. U hodinek za prodejku 1500e bych tedy čekal už něco lepšího, tady mě Orient asi poprvé docela zklamal. U těch revolverů to mají aspoň schované uvnitř.
Jiří Sedlák Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2023 Kup kvalitni univerzální sponu a máš klid. V Seiko sekci se to řešilo minulý týden tuším, na MM300 obyčejná spona místo tý jejich boule. A na pohodu. Tenhle tah vypadá u spony taky zakončenej rovnými články s dírou na stěžejku bez jakéhokoli zúžení. Tak by neměl být problém s jakoukoli sponou odpovídajícího rozměru.
Jiří Sedlák Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2023 Zaráží mě ještě jedna věc, když už se dělají s frézovanou preklápěčkou, tak potom nechápu tu plechovou extenzi. Teda ona musí být plechová, aby byla trochu pružná, ale prostě mi to s tím zbytkem nejde do hromady.
_lip_ Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2023 Máte někdo nějaký tip na to, kde sehnat kvalitní sponu 18mm? U nás jsem nikde nic nenašel. Díky
kaktusář Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2023 (upraveno) orient FFD0F001B jsou moc pěkně variabilní, cifr se mění od zcela hladké lesklé plochy po reliéfní šrafování. říkám jim sarby pro chudé. za cenu 6 tis je to neuvěřitelná pecka jako bonus je zdobený rotor (nehledě na to, že maj safír) Upraveno 8. prosince 2023 uživatelem kaktusář
childe Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2023 před 13 minutami, kaktusář napsal: orient FFD0F001B jsou moc pěkně variabilní, cifr se mění od zcela hladké lesklé plochy po reliéfní šrafování. říkám jim sarby pro chudé. za cenu 6 tis je to neuvěřitelná pecka jako bonus je zdobený rotor (nehledě na to, že maj safír) Vypadají dobře i v černobílém provedení A prosím o tip kde se dají pořídit za 6 tis, že bych si taky jedny pořídil
kaktusář Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2023 asi jsem je koupil poslední - v klenotnictví hodinářství v Polné, koukám, že už je stáhli https://www.hodinkypolna.cz/produkt/ffd0f001b/
kaktusář Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2023 pár fotek v barvě mám tady https://photos.app.goo.gl/ivhxeWWxUoD64jqU7 řekl bych ale že je možná půjde ještě někde sehnat, ještě před dvěma týdny je měli na helveti a různě... najednou začaly mizet, nevím proč
childe Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2023 před 1 hodinou, kaktusář napsal: pár fotek v barvě mám tady https://photos.app.goo.gl/ivhxeWWxUoD64jqU7 řekl bych ale že je možná půjde ještě někde sehnat, ještě před dvěma týdny je měli na helveti a různě... najednou začaly mizet, nevím proč V barvě vypadají taky dobře Asi jsem prošvihl výhodnou předvánoční koupi... není vždycky posvícení
kaktusář Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2023 vyfotil jsem je ještě zrcadlovkou, líp vynikne kvalita zpracování... https://photos.app.goo.gl/qsLXZ6NGxUY51XK67
chief Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2023 Zimní ORIENT’ák Sent from my iPhone using Tapatalk
kolky87 Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2023 Kamasu Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku
martincihak Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2023 Věčný kalendář, co není tak úplně věčný. Tento den na ruce retro style
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se