Jump to content

Jaké Hodinky Orient nosite

t48mirek

Recommended Posts

Tyto M-Forcy jsou vážně pekelný, pěkná fotka, díky tobě je asi budu potřebovat, je ta origo guma měkká - pohodlná? 
Díky. Právě že je, oproti těm tvrdým gumám na starších verzích je tohle možná silikon. Je překvapivě hodně pohodlný.

dík. orient v této třídě nízkonákladových potápek podle mě nabízí nejvíc muziky. umírněný promakaný design, pěkné zpracování a taky mám dobrou zkušenost s jejich strojky.

před 2 hodinami, lub napsal:

dík. orient v této třídě nízkonákladových potápek podle mě nabízí nejvíc muziky. umírněný promakaný design, pěkné zpracování a taky mám dobrou zkušenost s jejich strojky.

Je pravda, že na Orient defender 2 mám super přesnost. Vlastně vůbec neřeším nastavování času, protože to není potřeba. Na hodinky za pár šupů skvělý.  Zatím drží 2 roky a uvidíme, jak to s nimi bude dál. Na druhou stranu na Orient Star mi dělají +30s denně a začíná mě to docela točit. Nejspíš je pošlu na seřízení. 

Zatím stále tyto (na střídačku s OS divery). Překvapivě se nosí docela pohodlně. 9eeb108a017d93774df7f577968b6385.jpg

Dneska střídačka za divery. Už jsem i vyřešil tu sponu, takže už netlačí :-)1e1f73706591e83a141cecc4974c36bf.jpg8826b937adaf8f9d41c165df4b33e441.jpg

před 20 minutami, Kalisport napsal:

Super. Jubilee je za strapcode?

díky:), jubilee je Čína z alíka (aliaexpres-Tearoker store)  za 15 USD, koupil jsem v r.2022, a docela sedí u nožek pěkně a je dost pohodlnej