Jump to content

Jaké Hodinky Orient nosite

t48mirek

Recommended Posts

V 3. 4. 2024 v 19:04, Kalisport napsal:

Jak si myslíte že si povede pvd u Ray II Raven ? Mám chuť je objednat. U mě trpí všechny hodinky na poškrábané spony a já už s tím jsem tak nějak smířenej, ale co to pvd? Jak to bude vypadat? Budou tam "stříbrný" zářezy nebo zůstanou vlásečnice černé ? 

Podle mě bude záležet na hloubce zářezu. Nebyla by k nim pro tebe lepší guma? Nato k tak těžkým hodinkám nejde to jsem se přesvědčil sám.

Právě že mám tak nějak v hlavě oranžový nato za mě by to spolu dobře hrálo 🤔. Nosil jsem spoustu potápek na natu a za mě pohoda. No uvidím jak se nakonec rozhodnu 🤦.

Před hodinou, Kalisport napsal:

Právě že mám tak nějak v hlavě oranžový nato za mě by to spolu dobře hrálo 🤔. Nosil jsem spoustu potápek na natu a za mě pohoda. No uvidím jak se nakonec rozhodnu 🤦.

Tak jsem zvědavý co nakonec zvolíš a pak se určitě pochlub.

Já zkoušel dát na nato samuraje s mantami a vydržel jsem to jeden den, musely hned zpátky na tah. Kombinace hmotnosti a zvětšené výšky natem prostě fakt nešlo dohromady.

Tyhle zulu od Frýdla jsou super. Jsou dost tuhý a zároveň se přizpůsobí ruce, takže žádný lítání na zápěstí, hodinky sedí jak přibitý.

Vím, že to je úplně jiná liga (pro některé i úplně jiný sport), ale přijde mi, že se 🦈 dost inspirovaly u Longinesu konkrétně modelu Hydroconquest

IMG_20240408_073449.jpg

Zkoušel jsem originální silikonový řemínek Orient, ale nakonec jsem se stejně vrátil k tahu. A sunburst je taky pěkná podívaná 🙂

IMG_20240426_121109.jpg