Sláva Kelly Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Dik. Priste se zkusim nadechnout a trosku se zamyslet. Holt patek... To ses mohl zeptat soukromou zprávou ne to tahat sem
siwi Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 (upraveno) Konečně jsem si sehnal moderní ana-digi na volný čas. Na golf, na kolo, do dílny, prostě tam co se bojím o mechaniky. Orient CVZ00002J. Orient_CVZ00002J_side.JPGPěkný. Poslední dobou je tu vídám nějak často. Prej jsou špatně k sehnání. Je to pravda? EDIT: Ach tááák! Ony jsou putovní! :-D Upraveno 3. dubna 2015 uživatelem siwi
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 To ses mohl zeptat soukromou zprávou ne to tahat sem Sorry, chtěl jsem dát šanci i druhejm Konečně jsem si sehnal moderní ana-digi na volný čas. Na golf, na kolo, do dílny, prostě tam co se bojím o mechaniky. Orient CVZ00002J. Orient_CVZ00002J_side.JPGPřijde mi to taková zajímavá kombinace mezi Citizen, Breitling a Casio, přitom si to ale drží svůj styl. Toš pěkné...
Waya03 Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Pěkný. Poslední dobou je tu vídám nějak často. Prej jsou špatně k sehnání. Je to pravda? EDIT: Ach tááák! Ony jsou putovní! :-D Přesně tak, kolujou tu pořád asi jen ty jedny. Obchody je ještě mají i v nabídce, ale je to vše neaktuální, už se sehnat nedají. Jejich nástupce se mi už vůbec nelíbí. Sorry, chtěl jsem dát šanci i druhejm Přijde mi to taková zajímavá kombinace mezi Citizen, Breitling a Casio, přitom si to ale drží svůj styl. Toš pěkné... Jo jo, vzhledově hodně podobné jako varianta Breitling Aerospace. Jsou šikovný, dokonalý ale určitě ne. Chybí mi podsvícení, countdown kratších časových intervalů, luneta by mohla mít jemnější značení a vteřinovku bych taky vůbec nepotřeboval. No ale kdybych chtěl ideál a koupil si ty Breitlingy za pár tisíc Euro tak bych zas stejně pak potřeboval něco do tý dílny :-D
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Mne se ta luneta naopak libi. Pravda je, ze ta vterinovka by tam byt nemusela, potom by ale ztracel smysl tachymetre na cislovani ciferniku. Toho podsviceni je skoda, ale co se da delat. Tady z toho pohledu vypadaji ty displeje trosku hur citelne. Da se nejak regulovat kontrast displeju?Co se mi hodne libi jsou placata tlacitka - evokuje mi to luxusnejsi vzhled nez klasicka mala kulata. A vroubkovani korunky z tohoto pohledu vypada dobre. Nemusely by vypadat spatne na kontrastne prosivane kuzi.
PROH Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Díky za gratulace. Mám je měsíc a první dojmy super. Představení a foto chystám.
Kuzma Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Ahoj ...tak ty GMT WZ0081DJ by se mi taky vyloženě hodily na ruku, ale osobně mám skromnější typ Blue Mako a až na neoriginální tah naprosto spokojen.
honza.hasic Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 Dobrý den kolegové a fandové orientek. Jsem v tomto fóru poprvé, tak se omlouvám za dotaz, který se asi bude opakovat. Ale ve fórech se mi nedařilo najít: Prosím kde lze sehnat to krokové kolečko na překlapávání dne v týdnu tlačítkem k těmto hodinkám ? Zatím jsem měl to štěstí že všechny troje fungují ale červené, které jsem pořídil minulý týden mají právě tento problém. Jestli někdo máte zkušenosti kde jde ten díl koupit a zda je to opravdu kvalita, budu rád když dáte kontakt. Díky Honza Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 Poslední dva týdny nosím svoje Ray téměř 24 h, sundávám pouze na koupání. A přesnost? +3 s!
AndyAaron Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 Poslední dva týdny nosím svoje Ray téměř 24 h, sundávám pouze na koupání. A přesnost? +3 s!Tak to je super, to gratuluju!
siwi Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 Poslední dva týdny nosím svoje Ray téměř 24 h, sundávám pouze na koupání. A přesnost? +3 s! Ano, přesnost Orientů mě taky příjemně překvapila.
tano Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 Poslední dva týdny nosím svoje Ray téměř 24 h, sundávám pouze na koupání. A přesnost? +3 s!Tak to by mohli panove ze swiss made zavidet, ze? + 3 vteriny je uzasne.
Sláva Kelly Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 Poslední dva týdny nosím svoje Ray téměř 24 h, sundávám pouze na koupání. A přesnost? +3 s!Tak to Ti mohu jen závidět, mě to dělá denně u mých ORIENT Sporty Automatic GMT CFE04001B cca 6 sekund do plusu .
siwi Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 Tak to Ti mohu jen závidět, mě to dělá denně u mých ORIENT Sporty Automatic GMT CFE04001B cca 6 sekund do plusu .I to se hravě vejde do normy.
M@chino Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 WZ0081DJGMT Orientu jde ... mel jsem OrientStar Seeker ... perfektni zpracovani ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sláva Kelly Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 GMT Orientu jde ... mel jsem OrientStar Seeker ... perfektni zpracovani ...Hmm taky jsem byl mile překvapen zpracováním u mých GMT .
Eddie75 Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Jedno foto ze Soboty. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marcus Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Zůstávám na japonském území, ale tento týden na nějakou dobu přecházím u automatů z týmu SEIKO do ORIENTu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Zůstávám na japonském území, ale tento týden na nějakou dobu přecházím u automatů z týmu SEIKO do ORIENTu. OM_1960.jpgDneska za sportovce? Kombinace vypada dobre. Ja s napetim vyhlizim obed: Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se