Přejít na obsah

NATO, Zulu etc.


Doporučené příspěvky

Chystam se koupit si nejaky nylonovy pasek na potapky, na ebay jsou jich mraky, v zahranicnich e-shopech taky... Ale jak vybrat opravdu kvalitni - odolny, kvalitne zpracovany a pohodlny na noseni? Nedelam si iluze - spousta pasku je asi dosti pochybne asijske kvality. Dilema tedy je, kde koupit kvalitu za slusnou cenu. Mate nekdo nejake uzitecne tipy, zkusenosti? Diky za radu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi bych vynechal pásky, co nejsou prošívané. Mám jeden nato spojený jenom teplem, zatím je vše ok, ale pro digitálky jsem sehnal zulu Maratac a to je zkrátka jiná. Přezky jsou takové pololeštěné+na 1 je asi laserem vypálené logo+výrobce, spoje jsou prošité a zatavené. Vše velice pěkně a bytelně vyhotoveno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za tipy. Ma nekdo zkusenost s Kanadanem, co prodava tahy a nylonaky na eBay - wjean28? Dava k paskum tluste stezejky na seika... Ty se vzdycky hodi, tak me to laka. Dobre recenze ma taky timefactors.com...

 

 

V pohodě, kupoval jsem od něj (wjean28) dvakrát a vše jak má být.

 

Nevím jak tyhle textilní, ale kovové tahy jsou dost kvalitně zpracované.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Ked som prvy krat riesil NATO strap, tak som asi 6 kusov(take lacne kadejake) nahodne objednal z ebay od roznych predajcov. Bol som celkom spokojny, ale taktiez mi stale vrtal nato zulu v hlave..tak som ho kupil. Oproti tym predoslym to je obrovsky rozdiel v hrubke a zaroven taky hrubsi mne ovela lepsie sedi na ruke. Neskor som potreboval nato strap aj s nejakymi farebnejsimi variacami a tak som kupoval z ebay dalsie nato, konkretne klucove slova "nato strap strong". Je nieco tensi ako zulu, ale stale oproti klasike dost hruby a na ruke je uplne v pohode. zo vsetkych tych mojich kadejakych nato remienkov je vsak zulu najlepsi/najhrubsi/najdlhsi..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někde tady na foru jsem celkem nedavno narazil na odkaz, kde se nabízely (mimo jiné) nato strapy z klokaních ocasů :rolleyes: a teď už to za prase nemůžu najít. Nemá někdo tušáka, co to mohlo být za obchod ?

 

Von je to ten obchod co o něm píše nahoře Kostra :)

To Kostra - jak dlouho to trvalo, než ti odtud dorazily ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...

Bral jsem jich z eBay postupně 5 kousků, a spokojenost se všema. A to jsem bral to nejlevnější, co jsem našel. Nepodstatné rozdíly jsou v přezkách, víc jsem si všímal, že mi některé sedí lépe na ruce. Díky tomu, že byly dírky vyraženy jinak. Ne co do kvality, ale co do rozmístění. Ale to asi těžko při nákupu ovlivníš, jestli jsou dírky vyražený o milimetr blíž sem a nebo tam. Co se týče různých typů, je to spíš otázka designu. Mně se nejvíc líbí obyč NATO G10, někdo má radší zulu, rhino, kožený... Myslím, že se nemusíš bát vůbec žádnýho strapu, co na eBay najdeš. Kromě toho, že některé se ti nemusí líbit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...