Přejít na obsah

Koupit či nekoupit? Omega Seamaster Chronometer


Doporučené příspěvky

Zdravím všechny!

Hodinky si vybírám už asi rok. Postupem času jsem došel k tomu, že si chci koupit Omega Seamaster Quartz 2221.80.00 byť jsem hlavně finančně zprvu cílil poněkud níže. Teď bych potřeboval pár rad než se do koupě pustím úplně naostro.. Škoda, že jsem na tohle fórum nenarazil dřív.. je tu fakt spousta zajímavýho počtení. Ale teď k věci - lámu si hlavu s tím, jestli jít do nových, kde mne samozřejmě odrazuje cena, nebo jestli koupit nějaké starší.. s největší pravděpodobností na ebayi. Popř. jsem si pohrával s otázkou zda koupit nové někde ze zahraničí, ale byť se dají sehnat za docela dobrou cenu, zadrží to celníci a budou chtít DPHčko.. což je zase 20% nahoru a jsem, kde sem byl. Každopádně, když jsem zmínil Ebay, co říkáte např. na tyto (byť jsem automaty původně nechtěl, ta cena vypadá lákavě):

http://cgi.ebay.com/...1#ht_1536wt_952

 

Řeším pak následně - když bych si už takovéto hodinky koupil - kolik mě pak bude stát jejich omlazení, aby vypadaly co nejlépe.. tzn. odstranění vlásečnicových škrábanců, hloubkové čištění atd.? A v případě automatů, platí to, co jsem tu četl, že si musím každé tři roky připravit cca 8tis. na pročištění, kontrolu, promazání, atd.?

 

Předem díky moc za pomoc a za vaše rady..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já taky koupil jeté a nelituji. Kupoval jsem přes ebay, ale byl jsem v US, takže jsem DPH a clo neřešil. Pokud bych tuto možnost neměl, díval bych se zde do prodejní sekce, tam se taky sem tam objeví. Nebo na ebay v Německu nebo v UK, tím by odpadly problémy se clením a DPH (ale je fakt, že jsou tam vyšší ceny). Co se servisu týče, tak nemohu radit, sám je mám krátce, ikdyž už byly používány před tím, nezpozoroval jsem nějaké potíže. Razím heslo pokud to funguje, tak do toho nešpárat, takže co tři roky ty svoje určitě servisovat nenechám (pokud tedy půjdou tak, jak nyní).

 

Jo a vítej zde na foru a doporučuji číst a číst a pak možná zjistíš, že se ti líbí úplně něco jiného (cos před tím třeba ani neznal)...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...