Přejít na obsah

Veteránská vyjíždka sobota 27. 8.


Doporučené příspěvky

Vážení chronomagoři,

přicházím s nabídkou využít poslední prázdninovou sobotu na příjemnou vyjížďku malebnou přírodou Valach, s možností oslintání pěkných aut a hodinek. Pokud jste dostatečně akční (tzn. nemusí se vám říkat měsíc dopředu) a vybavení historickým vozidlem, nebo autem, které poskytuje podobný fun factor, jako historické vozidlo, pojeďte se se mnou projet po valašských kopcách.

Trasa by měla vést po jedněch z nejhezčích projížďkových silnic v okolí (i když ne po všech, něco si musím nechat na příště). Pro info - start ve Vsetíně, pak přes Dušnou a Malou Bystřici do Rožnova a odtud přes Frenštát a Trojanovice na oběd do Hospůdky na Maraláku. (http://www.hospudkanamaralaku.cz/)

Mapka

 

post-1770-081625800 1314399457.jpg

 

 

Já plánuju jet tímto, z čehož si můžete udělat představu o charakteru akce. Žádné závody se konat nebudou, hlavním cílem je pokochat se krásami krajiny za okny svého oblíbeného železného oře, pojíst něco dobré krmě ve zmíněné hospůdce a potěšit oko pohledem na pěkná auta (a hodinky, samozřejmě).

 

post-1770-016474400 1314400658.jpg

 

Sraz ve 12:00 na parkovišti u Městských lázní ve Vsetíně, odkaz ZDE.

 

Myslím, že akce dává smysl tak od 3 aut, takže pokud se chcete zúčastnit, tak se prosím napište do seznámku, pro vybuzení zvědavosti i s údajem o tom, čím přijedete. Uzávěrku bych udělal tak do 10 hodin.

Pokud se vám to časově nehodí, nestíháte, navrhujete jiný termín, fajn, ale podobné příspěvky prosím nějak odlište. Takhle na poslední chvíli to svolávám proto, že mě to právě napadlo, v neděli už má zase pršet, příští nejméně 3 víkendy jsem pryč a prostě se chci projet po mé oblíbené trase.

Upozornění na závěr. V případě, že sem ty slibované bouřky stihnou dojít dřív, než říká předpověď (sobota večer) a začne pršet, tak já osobně nikam nejedu. Svého plechového miláčka nerad máčím.

Pokud se ráno probudíte do pěkného rána, tak nick a popisek auta sem, vzhůru do sedel a uvidíme se v poledne ve Vsetíně!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pracovat s sobotu v tomhle počasí hraničí s nevolnictvím, gasi. Vyjel bych i později, ale mám lufta z těch večerních bouřek. Tak 1, půl 2. bych ještě viděl jako rozumné, ale o moc později už asi ne.

Vím, že je to na poslední chvíli (důvody výše), ale pokud jste si někdo v sobotu přispal a dostali jste se k tomu až teď, tak pokud se stihnem domluvit tak do 12, můžem tak nejpozději do té půl druhé vyrazit. Trasa je více než fajn a v hospůdce dělají výborné bramboráky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...