Přejít na obsah

Prim Orlík 42 + Prim Orlík II


Doporučené příspěvky

Me se orosily. Pry to v zadnem pripade nebylo korunkou. Bylo mi vymeneno sklicko a jinak pretesneno. Od te doby pohoda, ale obcas se mi stane, ze si korunku nechtene vytahnu treba pri zastrceni ruky do kapsy nebo podobne. Trosku, spis dost me to sere. Ale takovy ranec se mi nechce do toho strkat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • Po letech...
  • Po letech...

Ahoj, našel někdo nějaký “fígl”, jak bez většího boje zašroubovat korunku? Myslím, že cit v rukách mám, ale i tak mi to docela trvá, než se to podaří a to ještě trnu, aby jsem je nepřetáhl (pokud je to tedy možné, nevím...).

Předem díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, myslím přesně tento model. Tvůj postup jsem zkoušel a korunka zašroubovat nešla. Tak jsem zkoušel korunku otáčet proti smyslu natahování až jsem našel jednu polohu, kde jakoby korunka poskočí (nejspíše je to začátek závitu), no a pak je právě složitější v dalším otáčení bez větší síly pokračovat. Nakonec to pak jde, ale zatím jsem způsob jak to provést napoprvé a bez síly, nenašel.

Jinak, jdou ti lehce natahovat? Tam mi také, ve srovnání s jinými hodinkami, přijde, že je nutné použít větší sílu. Třeba si to ale dalším používáním sedne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vypadá to na špatný začátek závitu na trubce a nebo volšové ruce:) Je potřeba aby se na to někdo podíval a případně ukázal jak se tím manipuluje. Pokud je tam jen otřep při náběhu do závitu tak stačí vzít pilník a závit opravit. Pokud je závit stržený(to si myslím že zatím není) tak poslat do Eltonu a dají ti tam novou trubku. Šroubovací korunky jsou hrozné peklo, já to říkám pořád😁 Výrobci slyší na volání zákazníků a pak nedělají nic jiného, než opravují strhané závity:suicide_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...