Přejít na obsah

Prim Orlík 42 + Prim Orlík II


Doporučené příspěvky

a abych byl i ja poradne off-topic, nevite nahodou nekdo, kde (a jestli) se da V07 koupit? jak tak na nej koukam, tak je to ten nuz, co se valel tatovi v garazi, celkem rad bych si jej zase poridil ;)

 

Zde je odkaz na e-shop výrobce těchto armádních nožů.

 

http://www.mikov.cz/cz/produkty/mikov-noze--nozirske-vyrobky-armadni-noze-a-dyky-s-pevnou-cepeli/392-NG-4_VZOR_75:MNS_VZOR_95/mikov-uton--armadni-nuz--pouzdro-pro-modularni-nosny-system.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky accutrone. Dovolim si jen citovat protichudnou informaci ze stranek uton.cz: "...Výrobcem nebyla firma Mikov, jak se všude uvádí, ale slovenský SANDRIK...." Vzhledem k tomu, jaky sortiment a historii (a postaveni na trhu) Mikov mel, mi pripada tohle tvrzeni jako celkem verohodne vysvetleni toho, jak se tenhle oblibeny omyl dlouhodobe drzi. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se na ně byl podívat v Pánské pasáži. Perfekt velikost, pouzdro, cifr i kaučuk. Jako zkušený chronomagor prohlašuji, že je to nová vlajková loď Primu.

Perfektní hodinky ve všech směrech.

 

Příjemná prodejna, ochotný personál a Honza Prokop náhodou u toho. Strávil jsem tam příjemnou půlhodinku.

 

Dokonce jsem viděl unikát, modrý cifr na nové Orlíky. Dost dobrý.

 

Závěr: možná prodám PAM.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Závěr: možná prodám PAM.

 

Uz se tesim na fotky v chlubcim vlakne :)

Kazdopadne pokud se clovek odprosti od ceny tak hodinky to jsou krasne. Trosku mi podle fotek nesedi ta zvlastne vroubkovana luneta, ale pokud bych je nasel za 2 mesice pod stromkem urcite bych se pres to prenesl :-D

No ale zpatky na zem. Mit 50k volnych na koupi hodinek, volba by byla urcite jina.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
Návštěvník admira

Co se týká vodotěsnosti, tak v našich silach je pouze provést statickou přetlakovou zkoušku a to bude také uvedeno na hodinkách a sice "Zkoušeno na 6 ATM". Neznám žádnou firmu, která by dodávala zkušební zařízení na dynamické namáhání hodinek přetlakem a teplotami , které by simulovalo podvodní plavání.

 

Jestli je hodnota zkušebního tlaku o výši 6 ATM dostačující pro potápění do hloubky 20m, 40m a nebo 60 metrů nevím. Pokud někdo má nějaké poznatky z této oblasti, sem s nimi, rád se poučím.

 

Pouzivate na testovani stejny, ci podobny princip?

http://greinervibrograf.ch/produkte/e_dichtigkeitspr_poseidon.html

http://greinervibrograf.ch/produkte/e_dichtigkeitspr_wpl610.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl bych dotaz na Accutrona týkající se případného nasazení šroubovací korunky na nové Orlíky umožňující bezpečné potopení. Zda, a na kdy se tato úprava plánuje a bude-li možné korunky případně vyměnit, pokud by si člověk koupil Orlíky se současnou korunkou, která je pouze vytahovací. Další dotaz je na ručky, bude i varianta se stříbrnými ručkami nebo zůstane bílá? Děkuji za odpovědi, Orlíky se mi moc líbí. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Návštěvník Tada

Obě verze jak "civilní" tak "vojenská" jsou krok velmi zajímavým směrem a cena rozhodně není přemrštěná. Mají na to konkurovat i zavedeným vetším hráčům ze švajcu a rajchu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...