Přejít na obsah

Grand Seiko - nové modely


Chumpus

Doporučené příspěvky

Návštěvník Alda

A me se libi. Obe verze. Spickove zpracovani, spickovy kalibr, velikost akorat, bez datumovky se obejdu. Temer bezudrzbove hodinky do smrti. Ze by definitivni ? No rozhodne na to maji. Doufam, ze budou ve Vidni k videni.

Quartzove Sinn UX s olejem stoji na tahu 50k. Na vymenu baterky cekas mesice...neni co resit. :)

 

Pokud budou mit roztec nozek 22, sedne k nim i nejlepsi guma od Seiko DAL1BP

post-6-0-61145600-1404445507_thumb.jpg

post-6-0-23953400-1404445522_thumb.jpg

post-6-0-64384400-1404446044_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Alda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Alda

Taky stoji 2x tolik. Ale mi to tak neprijde, jsou mensi, nemaji datum, maji mensi korunku, nelestene dilky tahu, jiny font na lunete...jine hodinky. Zpracovani bude bez kompromisu. Me se to libi. A ten quartz je pecka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A vydrzi tech 50let? A co pak? Nebzde jich skoda (penez i hodinek)? Neni lepsi dat to do mechanik o kterych budes vedet ze je jednou ponosi i vnuci? Jen se ptam. Proti baterii nic moc nemam, jen ta celkova zivotnost me odrazuje... Je to u GS o tolik vys?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A hlavne, 50 let na stroj nemusissahnout, cili, nejdokonalejsi stroj co existuje. A na to ja slysim.

No tomu rozumím, živil jsem se tím (trapné marketingové kecy :D :D )

 

Myslím, že je to hlavně o tom, že očekávání u GS jsou standardně na nejvyšší úrovni a pak přijde "low end" GS a tak je třeba to dát sežrat no :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mali by byt cierne preto, ze cifernik je biely a lemy indexov su cierne aj sekundovka je cierna.... takze lestene kovove rucky budu vyzerat plechovo aj keby boli z vibrania :D

 

Na ciernom ciferniku su kovovo leskle rucky super, lebo cez den chytaju odraz stropu ci neba a to je vsetko ladene do biela, v noci zase chytaju odlesky okolnych zdrojov svetla, takze mas zarucene vzdy svetle rucky na tmavom cifri. Ked to iste urobis s bielym cifrom tak budes mat vzdy svetle rucky na svetlom cifri a kontrast a citelnost budu v haji. Seiko to ocividne chape a v drdivej vacsine dodrziava aj na podstatne lacnejsich modeloch, tak sa divim preco to tu takto odflakli. Navyse ak su rucky naozaj titanove(co je podla mna bezva), tak tym mensi problem mal byt spravit ich na bielom cifri napriklad tmavo modre. Takto sa zda ze proste pouzili co mali, cifernik necifernik.

Ja ti ukazem x hodiniek kde na ciernom ciferniku neprecitas lestene rucky, a naopak na bielom budu citatelne perfektne. Ale pozeram ze rad zovseobecnujes, tak tu s tebou nebudem minat cas. Akurat ti len zopakujem, ze GS dajvre lestene rucky NEMAJU. A ak by mali byt navyse modre, seriozne prestupujem k Damasku.

 

Cielene som to tu nechal tak kym sa neobjavia lepsie fotky, lebo pripomienky typu "vyseknute z plechu" a "ina farba lumi indexov a ruciek" atd mi akurat skazili den. Predsa len by som si dovolil upozornit, aby ste pred vstupom precitali napis na dverach.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

. Predsa len by som si dovolil upozornit, aby ste pred vstupom precitali napis na dverach.

Se nerozčiluj :cheers:   Však "Áčko" je "taky Mercedes"... :lol2:

 

Edit: a to, že u Seika v quartzu ani GS neumí sekundovku na indexy, to se dá prominout.

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No super, budem sa tesit. Pokial to tak nevyznelo, tak ja som to myslel v dobrom,... naozaj som uprimne veril ze mas taku fotku k dispozicii. Ja tie hodinky vazne chcem, tesil som sa na ne od prvej zmienky o nich, potom trochu zklamanie, potom sa to kus zlepsilo, ale na rozbijanie prasiatka to este stale nie je. Takze cakam na tu fotku a do vtedy mate odo mna v tomto vlakne pokoj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To ja uz som skoro kupil Si chrona, ale chcem inhouse :)

 

Cali: toto treba vidiet nazivo, kasli na fotky. Ja som nosil tyzden GS dajvre a ti poviem ze su to na moju ruku najviac ergonomicke hodinky co som nosil, tesnom zavese airman sst a Sagarmatha (napriek ich zakrslemu vzrastu). Ja by som skor lutoval ze tie quartzky nie su titanove. Ked uz hi-tech hracku, tak kompletne.

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...