tmoris Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 gratuluju k uspesnemu dosavadnimu rozvoji a hodne uspechu a spokojenosti s firmou preju do budoucna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Blahopřeji k postupu na další level. Prodejna je pěkná, ale nebezpečná. Na webu si člověk hodinky prohlédne a má šanci si uvědomit že vlastně žádné nepotřebuje. Ale naživo, kdy se do jemného přísvitu Traserů míchá akurátní cvakání lunety na Damasku a čas je poháněn vintážními ručičkami Archimedů, tam je těžké odolat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Blahopřeji k postupu na další level. Prodejna je pěkná, ale nebezpečná. Na webu si člověk hodinky prohlédne a má šanci si uvědomit že vlastně žádné nepotřebuje. Ale naživo, kdy se do jemného přísvitu Traserů míchá akurátní cvakání lunety na Damasku a čas je poháněn vintážními ručičkami Archimedů, tam je těžké odolat. Tak peknu vec som uz davno nevidel napisanu.Klobuk dole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Good luck!:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 A este jedna vec.Dobreho nieje nikdy dost.Co sa tyka Chronochopu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 2. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Blahopřeji k postupu na další level. Prodejna je pěkná, ale nebezpečná. Na webu si člověk hodinky prohlédne a má šanci si uvědomit že vlastně žádné nepotřebuje. Ale naživo, kdy se do jemného přísvitu Traserů míchá akurátní cvakání lunety na Damasku a čas je poháněn vintážními ručičkami Archimedů, tam je těžké odolat. díky ta damasko luneta mě budí ze sna? pokušení směrem DC66 Si Black sílí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Tak peknu vec som uz davno nevidel napisanu.Klobuk dole. Dík. A to jsem zcela střízlivý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Kubsonovi přeji.....................sakra nějak jsem se zamotal do myšlenek........................................no ať Ti to šlape To jsem asi chtěl.....snad tedy.........¨No jasně držím pěsti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 Přeji hodně zdaru v podnikání a ať je to pořád spíše koníček. Čirou náhodou mám z minulého týdne malou ( a velmi dobrou) zkušenost. Udělal jsem si menší škrábaneček na hodinkách, ale dost mi vadil. Objednal jsem si leštící ubrousky, zvolil platba na účet a čekal na instrukce, kam poslat peníze. Za dva dny přišlo zboží s klasickou fakturou. Byl jsem mile překvapen. Šlo sice o malou částku, ale i tak, taková důvěra se dneska jen tak nevidí. Všichni chtějí peníze předem, nebo minimálně s dodávkou zboží, Váš přístup mne velice mile překvapil. Škrábaneček zmizel po cca půl hodině práce, ale dobrý pocit přetrvává. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wanaka Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 taky se pridavam ke gratulantum a tesim se na vyuziti Vasich sluzeb.Hodne STESTI:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Byl jsem se ve vile podívat, až doladíte věci dle představ tak to bude super. Gratuluji!!! Jinak mě nadchly hodinky, na které bych se na vebu skoro nepodíval. Příště dáme kávu a víc pokecáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 Dovolím si malé přátelské popíchnutí, a fakt to nemyslím zle V příštích týdnech se můžete těšit na rozšíření skladového sortimentu, pružnější vyřizování vašich objednávek a na další novinky. Jakub Sivek (kubson) V pátek večer jsem si na chronoshopu objednal 2 řemeny a zatím nemám žádnou reakci. Asi tuším, co se děje na pozadí - řemeny nejsou skladem, objednávají se u výrobce, a čeká se na dodání. Tohle odhaduji z jedné předešlé objednávky, kdy daný řemen také nebyl skladem. Ale informativní mail bych celkem ocenil. V kontextu oznámených změn si me chce s nadsázkou zvolat back to živnost Jinak Kubovi samozřejmě přeju mnoho úspěchů v růstu firmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 Zástup gratulantov sa rozširuje, alebo predlžuje aj o moju osobu. Tešim sa sTebou, že sa Ti plnia sny a robíš v oblasti, ktorá Ťa baví, ako aj ľudí s ktorými robíš. Tak by to malo byť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se