Přejít na obsah

Důležité změny ve fungování Chronoshopu

Doporučené příspěvky

Blahopřeji k postupu na další level. Prodejna je pěkná, ale nebezpečná. Na webu si člověk hodinky prohlédne a má šanci si uvědomit že vlastně žádné nepotřebuje. Ale naživo, kdy se do jemného přísvitu Traserů míchá akurátní cvakání lunety na Damasku a čas je poháněn vintážními ručičkami Archimedů, tam je těžké odolat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Blahopřeji k postupu na další level. Prodejna je pěkná, ale nebezpečná. Na webu si člověk hodinky prohlédne a má šanci si uvědomit že vlastně žádné nepotřebuje. Ale naživo, kdy se do jemného přísvitu Traserů míchá akurátní cvakání lunety na Damasku a čas je poháněn vintážními ručičkami Archimedů, tam je těžké odolat.

Tak peknu vec som uz davno nevidel napisanu.Klobuk dole. :notworthy:
Odkaz ke komentáři

díky :) ta damasko luneta mě budí ze sna? pokušení směrem DC66 Si Black sílí
Odkaz ke komentáři

Přeji hodně zdaru v podnikání a ať je to pořád spíše koníček.

Čirou náhodou mám z minulého týdne malou ( a velmi dobrou) zkušenost. Udělal jsem si menší škrábaneček na hodinkách, ale dost mi vadil. Objednal jsem si leštící ubrousky, zvolil platba na účet a čekal na instrukce, kam poslat peníze. Za dva dny přišlo zboží s klasickou fakturou. Byl jsem mile překvapen. Šlo sice o malou částku, ale i tak, taková důvěra se dneska jen tak nevidí. Všichni chtějí peníze předem, nebo minimálně s dodávkou zboží, Váš přístup mne velice mile překvapil.

Škrábaneček zmizel po cca půl hodině práce, ale dobrý pocit přetrvává.

Děkuji.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Návštěvník Ondra

Dovolím si malé přátelské popíchnutí, a fakt to nemyslím zle :)

V příštích týdnech se můžete těšit na rozšíření skladového sortimentu, pružnější vyřizování vašich objednávek a na další novinky.

Jakub Sivek (kubson)

V pátek večer jsem si na chronoshopu objednal 2 řemeny a zatím nemám žádnou reakci. Asi tuším, co se děje na pozadí - řemeny nejsou skladem, objednávají se u výrobce, a čeká se na dodání. Tohle odhaduji z jedné předešlé objednávky, kdy daný řemen také nebyl skladem. Ale informativní mail bych celkem ocenil. V kontextu oznámených změn si me chce s nadsázkou zvolat back to živnost :)

Jinak Kubovi samozřejmě přeju mnoho úspěchů v růstu firmy.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...