Přejít na obsah

Hodiny a klenoty 2011


Esqueleto

Doporučené příspěvky

  • po 2 týdnech...

V dňoch 22 až 25.9 sa má konať výstava hodiniek a šperkov v Inchebe v Prahe. Nevie niekto, ktorí vystavovatelia tam budú? Na stránke Incheby to neviem nájsť. Dik;-)

 

koukal jsem na fotogalerii 2007, z fotek můžeš snadno poznat úroveň výstavy

http://www.hodinyakl...d=1004&cat=8682

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem ještě dělal v NESTu, tak jsme tam jednou byli (hádám tak 2003 ?). Úroveň výstavy velmi nízká, pro zástupce značky a velkoobchody nezajímavá (minimum odborných návštěvníků), většina značek klasická Čína. Jestli se mi dostane do ruky volňásek (nemáte někdo? :D ) tak tam půjdu, ale stovku za vstup opravdu dávat nebudu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem tam byl, jen byl problém sehnat v !Praze! Hodinky a šperky...

Moc toho tam neměli, ale pár pěkných kousků se přeci jen našlo. Konečně jsem naživo viděl tritiové trubice ve Vostocích, měli tam ladičkové Spaceview od Bulovy, jednoručky od Martina Brože, docela se mi líbily Junghansy. A pak tam byly nějaká ty "české" hodinky - MPM a ještě minimálně další dvě firmy s hodinářskými potřebami, co si nechávají na číňany tisknout svoje logo Posted Image Mavex tam měl vystavené nařadíčko a dostal jsem od nich katalog a čokoládu, navíc jsem si taky domluvil návštěvu, takže snad brzy obohatím vybavení své dílny.Posted Image No a taky tam měli oba hodinářské časopisy své stánky, takže zase budu mít čím listovat.

 

 

Byl jsem tam s přítelkyní, ta byla zase nadšená z druhé části - šperky a antik. Tam jsem zjistil, že třeba i turnovský Granát dělá malé dámské hodinky s českými granáty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...