Přejít na obsah

Chronomátoha potřebuje nové hodinky

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ty Glyciny maji sice diky malym subcifrum a tvaru pouzdra perfektni retro look, ale bojim se, ze se okoukaji.

edit: jinak mám stejný názor jako skalis, ty glyciny se okoukají.

Můžu se sím nesměle zeptat, jestli jste ty hodinky viděli v reálu nebo jen na fotkách? Já měl to štěstí, že jsem je viděl face to cifr a zodpovědně říkám, že mají zajímavé pouzdro, přechody mezi leštěnými boky a horní stranou pouzdra, která je paprskově broušená, subdialy jsou plastický a ručky jsou sesazeny tak, že dohromady s GMT tvoří takový malý kužel. Velice efektní. Ručky, přestože jsou úzké, tak jsou precizně provedené a lumi je nanesena tak, aby kopírovala tvar ručky včetně zašpičatění na konci. Celkově je na nich vidět, že to není konfekční kousek a na ruce sedí a vypadá velice dobře, sportovně, elegantně.

Proč by se měly okoukat? Protože jsou výraznější? Protože je nemá na ruce každej? Protože nejsou mainstreamem? Nechápu. Možná se vám nelíbí stejně jako Lollohovi se zvráceným vkusem :) , ale to přeci neznamená, že se okoukají.

Konkrétně mě přešla fáze nenápadných univerzálních německých designově strohých hodinek německého bauhausu jen proto, že mě začaly nudit a naopak mě přitáhly IWC, kde těch detailů třeba na ingeneurech je tolik, že mě opakovaně baví si je prohlížet. Detaily cifru, zkosení ruček, tuhle lesklá ploška, támhle něco jinýho.

Někdo tady řekl chytrou větu, že univerzální hodinky mají velké nebezpečí, že se stanou nudnými. Ale na tom se Aldo asi neshodneme, že? :)

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můžu se sím nesměle zeptat, jestli jste ty hodinky viděli v reálu nebo jen na fotkách?

Ne, nevidel jsem je. Ale znam svuj vkus, dvoje chronografy uz jsem mel a vim, ze natrvalo musim mit hodinky, ktery budou jednoduchy (max 3 rucky a datum). Kuba je navyklej taky na jednoduchej dizajn (pilotky), tak mam jen obavu, aby mu to nadseni vydrzelo. Ale rozhodne verim, ze ty hodinky vypadaji nazivo uzasne. Kubo, Steinharty ne. Ja osobne bych nezkousl firmu kvuli Oceanum. Spis si vezmi Damasko, jako ma Alda, ty nejsou spatny :).
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • Po roku...

Arbitři dobrého vkusu, mohly by to být Ty Pravé? Mají v sobě přiměřenou porci mužnosti, přitom zůstávají elegantní. Také mají nesmyslné šroubovací tlačítka chronografu, což je ta drobná nedokonalost, jež by chronozvrhlíka mohla perverzně vzrušovat! Navíc limitka pro občasnou egomasáž?

post-11-078142200 1354129379.jpg

Odkaz ke komentáři

Arbitři dobrého vkusu, mohly by to být Ty Pravé? Mají v sobě přiměřenou porci mužnosti, přitom zůstávají elegantní. Také mají nesmyslné šroubovací tlačítka chronografu, což je ta drobná nedokonalost, jež by chronozvrhlíka mohla perverzně vzrušovat! Navíc limitka pro občasnou egomasáž?

post-11-078142200 1354129379.jpg

Moc dobré, Kubo, ty by Ti rozhodně slušely!!! :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Arbitři dobrého vkusu............

.............. no to nevím ................

...ale je na čase ti vrátit co mi říkáš už šest let = "to by tě bavilo tejden" :lol: ...

hodinky se mi líbí a to že dost, i když velikost by se nehodila k obvodu mého trupu ................. = tohle není nic pro tebe

Odkaz ke komentáři

hodinky se mi líbí a to že dost, i když velikost by se nehodila k obvodu mého trupu ................. = tohle není nic pro tebe

od té doby co nemám mini, aspoň propaguju malé hodinky? mám takový, zatím pracovní, slogan:

"pro muže, co si nepotřebují nic dokazovat" whistle.gif

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...