skalis Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Ty Glyciny maji sice diky malym subcifrum a tvaru pouzdra perfektni retro look, ale bojim se, ze se okoukaji. Vyber radeji neco jednodussiho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 ještě je chci zhypnotizovat naživo, i když protoyp jsem už viděl, ale líbí se moc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Kubo tyhle nevypadají vůbec špatně. Ale, nechceš ještě počkat co se všechno objeví na MunichTime ? edit: jinak mám stejný názor jako skalis, ty glyciny se okoukají. mám strach, že představí něco, co nezaplatím, ale počkám, nikam nespěchám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 (upraveno) Ty Glyciny maji sice diky malym subcifrum a tvaru pouzdra perfektni retro look, ale bojim se, ze se okoukaji. edit: jinak mám stejný názor jako skalis, ty glyciny se okoukají. Můžu se sím nesměle zeptat, jestli jste ty hodinky viděli v reálu nebo jen na fotkách? Já měl to štěstí, že jsem je viděl face to cifr a zodpovědně říkám, že mají zajímavé pouzdro, přechody mezi leštěnými boky a horní stranou pouzdra, která je paprskově broušená, subdialy jsou plastický a ručky jsou sesazeny tak, že dohromady s GMT tvoří takový malý kužel. Velice efektní. Ručky, přestože jsou úzké, tak jsou precizně provedené a lumi je nanesena tak, aby kopírovala tvar ručky včetně zašpičatění na konci. Celkově je na nich vidět, že to není konfekční kousek a na ruce sedí a vypadá velice dobře, sportovně, elegantně. Proč by se měly okoukat? Protože jsou výraznější? Protože je nemá na ruce každej? Protože nejsou mainstreamem? Nechápu. Možná se vám nelíbí stejně jako Lollohovi se zvráceným vkusem , ale to přeci neznamená, že se okoukají. Konkrétně mě přešla fáze nenápadných univerzálních německých designově strohých hodinek německého bauhausu jen proto, že mě začaly nudit a naopak mě přitáhly IWC, kde těch detailů třeba na ingeneurech je tolik, že mě opakovaně baví si je prohlížet. Detaily cifru, zkosení ruček, tuhle lesklá ploška, támhle něco jinýho. Někdo tady řekl chytrou větu, že univerzální hodinky mají velké nebezpečí, že se stanou nudnými. Ale na tom se Aldo asi neshodneme, že? Upraveno 18. října 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 RomanI.-mě by se okoukaly určitě proto,že je tam oranžová-neznám jinou barvu,která mě tak rychle s...e.Ale to je každýho věc,samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Kubo nech už si vnutit od Cyrdy ty 312 , jinak ty glycinky za mě ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Můžu se sím nesměle zeptat, jestli jste ty hodinky viděli v reálu nebo jen na fotkách?Ne, nevidel jsem je. Ale znam svuj vkus, dvoje chronografy uz jsem mel a vim, ze natrvalo musim mit hodinky, ktery budou jednoduchy (max 3 rucky a datum). Kuba je navyklej taky na jednoduchej dizajn (pilotky), tak mam jen obavu, aby mu to nadseni vydrzelo. Ale rozhodne verim, ze ty hodinky vypadaji nazivo uzasne. Kubo, Steinharty ne. Ja osobne bych nezkousl firmu kvuli Oceanum. Spis si vezmi Damasko, jako ma Alda, ty nejsou spatny . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Ako sa mozu niekomu, kto ma Damaska "okoukat" SST Nic v zlom Aldo, to je len take rypnutie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Stejne, jako se Ti spise preji ustrice, nez chleba s maslem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bison Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 A co pro jednou opustit klasiku a zvolit Junghans Mega 1000? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 Jsem zvedavy, jestli probehnuvsi Munich Time ovlivnil finalni vyber a jestli uz je rozhodnuto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 28. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Arbitři dobrého vkusu, mohly by to být Ty Pravé? Mají v sobě přiměřenou porci mužnosti, přitom zůstávají elegantní. Také mají nesmyslné šroubovací tlačítka chronografu, což je ta drobná nedokonalost, jež by chronozvrhlíka mohla perverzně vzrušovat! Navíc limitka pro občasnou egomasáž? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 (upraveno) Já už na prvních fotkách z nich byl unešený "Panda Moonwatch" - nemít Moonwatche - zřejmě bych koupil tyhle. tady Upraveno 28. listopadu 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Arbitři dobrého vkusu, mohly by to být Ty Pravé? Mají v sobě přiměřenou porci mužnosti, přitom zůstávají elegantní. Také mají nesmyslné šroubovací tlačítka chronografu, což je ta drobná nedokonalost, jež by chronozvrhlíka mohla perverzně vzrušovat! Navíc limitka pro občasnou egomasáž? Moc dobré, Kubo, ty by Ti rozhodně slušely!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Kubo, nechtěl jsi kdysi šedivý MS Singular? Ty jsou furt fešácký. Pak se mi od vás líbí ty Šámburgy s meteoritem. No a samozřejmě porculánový Sinny, ale ty mi k tobě nepasujou. Takže ber ty Singuláry v šedivým provedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Arbitři dobrého vkusu............ .............. no to nevím ................ ...ale je na čase ti vrátit co mi říkáš už šest let = "to by tě bavilo tejden" ... hodinky se mi líbí a to že dost, i když velikost by se nehodila k obvodu mého trupu ................. = tohle není nic pro tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 28. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 hodinky se mi líbí a to že dost, i když velikost by se nehodila k obvodu mého trupu ................. = tohle není nic pro tebe od té doby co nemám mini, aspoň propaguju malé hodinky? mám takový, zatím pracovní, slogan:"pro muže, co si nepotřebují nic dokazovat" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 28. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Takže ber ty Singuláry v šedivým provedení.jsou parádní, ale? u MS jsem se beznadějně zakoukal do Singulatoru a ty jsou mimo můj dostřel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 "pro muže, co si nepotřebují nic dokazovat" jasný - mám taky mercedes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 jasný - mám taky mercedes A sedáváš vepředu, nebo stáváš vzadu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se