Přejít na obsah

PAM 111 - stará láska nerezaví


Doporučené příspěvky

Jakože to všecko smícháš dohromady a vyleze ti řemen? Alchymista hadr:)

Jinak teda čumim, že tě držej ty PAMy už tak dlouho.

 

Osmirkuju, naleju na to Savo, pak odlakovač, pak to umeju a cekam Posted Image

Jinak taky se divim, ze jeste drzim, sice obcas koukam na jiný, ale zatim drzim.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Začátek vlákna - text z roku 2011.

 

Kluci, kolegové, kamarádi. Posledni dobou se roztrhl pytel s pribehy, ktere mapuji nasi cestu temnou pustinou Chronobundu, kde bloudime jiz peknou radku let a stale nenachazime, to co hledame.
I ja se pred lety vydal na cestu a zdá se, že bloudim v kruhu, což je známka toho, ze jsem uplne ztracenej.
Je to rok, co jsem prodal sve milovane Panerai 111 a vydal se na cestu Rolex. Koupil jsem od Mrakodrapa GMT Mastery a hrde je nosil, pak jsem si rekl, ze bych zkusil neco vostrejsiho, tak jsem je vymenil se Sibirem za Sea Dwellery a byl jsem stastny. Ale pred Vanoci jsem si to rozmyslel a vymenil se Sibirem Sea Dwellery za Breitling Chrono Avenger. Ty se mi ale nelibili, tak jsem je zase se Sibirem vymenil za Panerai 112 a byl jsem stastny. No ale ty jsem prodal a koupil si Tag Heuer Aquaracer. Ale ty jsem taky prodal, protoze jsem dostal chut se zase obloukem vratit k Rolexu - to jak jsem rikal, ze bloudim v kruhu - no a tak jsem od Sibire (jezis jeho jmeno je tu asi posedme) koupil Pepsi. A to byla pecka, menil jsem si lunety a byl stastnej. Jenze mi psal Kulix, ze by si je vzal a tak jsem mu je prodal. Potreboval jsem totiz Tag Heuer Monaco a tak jsem uhanel Vladimira, aby mi je prodal. Ale ten se vozral a prodal je Bakerovi, tak jsem uhanel Bakera. Ten mi je nakonec prodal a ja byl stastny. Ale byly moc decentni a ja je chtel pustit dál, volal mi Yed69 a nabidl vymenu za Breitling Heritage a to byla pecka - modrá je dobrá ja miloval ten mesch a byl jsem stastny. Ale zase byly modrý a po case mi to vadilo, tak jsem je prodal zpatky Yedovi a koupil Chrono Avenger v titanu a to byla pecka. Jenze zase mi volal kamos, ze by ty Breitlingy vzal a ja chtel černý. Ale ty sem nesehnal, tak jsem chtel Panerai. Psal mi Lolloh, ze jako má 111, ale ze je nechce prodat. No ale nastoupil jsem na nej a on že teda jo, když mu Kulix prodá PAM 243 a koupi jeho Damaska. Tak pisu Kulixovi aby koupil ty Damaska, ale nevim nevim. No ale nakonec to klaplo a já jsem po roce zpátky tam odkud jsem vyšel. A jsem stastny.

 

A pokracovani 2019

 

Ja uz si nepamatuju, co jsem od te doby vsechno mel. Mraky vole, mraky hodinek, ale Panerai byly u me vzdycky tak nejak v srdicku. Od tech PAM 111 jsem pak utekl za rok k Breitlingu a odtud k Rolexu a pak zase k Omega a Eterna a pak k Breitlingu a pak..............no vsechnomozny. A pak mel PAM 005 a ty jsem vymenil za 312 a ty zase za Radiomiry 8 days a ty sem pak prodal a rok sem byl bez Panerai!!!!! A ted se zase vracim na zacatek a miluju svoje 111 a jsem stastny. A pak............................ se uvidi :-)

post-643-0-68815800-1549457458_thumb.jpg

post-643-0-00225600-1549457466_thumb.jpg

post-643-0-94620800-1549457471_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super!!! Je to presne jak rikas, oni ty Pamy maj fuckt neco, co jiny uhry proste nemaj a pritahnou si cloveka sami ani nevíš jak;-)

Jsou to hodinky, ktery kdyz zrovna nemam, tak mi chybej neskutecne a stejska se me po nich vic nez po cemkoliv jinym;-)!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super!!! Je to presne jak rikas, oni ty Pamy maj fuckt neco, co jiny uhry proste nemaj a pritahnou si cloveka sami ani nevíš jak;-)

Jsou to hodinky, ktery kdyz zrovna nemam, tak mi chybej neskutecne a stejska se me po nich vic nez po cemkoliv jinym;-)!

No budu se snazit je zase neprodat :-)))))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je příběh  :notworthy: . Závidím ti, protože já nejsem schopnej nic z toho co mám prodat. A tak se mi doma hromadí hodinky, ubývají prostředky, ale prostě neprodám. Pak se každé ráno "nasírám", že nevím které si vzít, protože tyhle bych chtěl, ale nehodí se, pak se hodí, ale nemám na ně náladu, pak mám náladu, ale nedal jsem točit, takže nejdou a nemůžu je vzít....bože!

A furt dokola a další na cestě, nechceš udělat nějaký workshop jak umět prodat již zakoupené?  :lamo:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...