Džanek Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 V mnoha případech není jednoduché se rozhodnout, jakou velikost hodinek zvolit. Občas je i problém v samotném hodinářství, kde mají skladem pouze jednu velikost.Já mám obvod zápěstí 18 cm, a proto jsem se rozhodl pro PO 42mm, které na ruce lépe sedí. Snad přiložené foto alespoň trochu pomůže při rozhodování, jakou velikost zvolit, pro nákup těchto skvělých hodinek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
obchodnik-o3 Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 takto to skresluje,nemas ich na rovnakom mieste,ale podstatny je tvoj pocit je somn za 42
Džanek Odesláno 2. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Ok, nafotím je každé zvlášť. Ještě dnes tady budou fotky.
lastam Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 myslim že 45mm bys mohl mít, ale jestli ti víc sedí 42 tak proč né, je to na tobě
sibirnaya Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 me osobne jsou 42mm pocitove na ruce maly, a to mam zapesti 175mm a bezne nosim 40mm rolex..
bandicoot Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 me osobne jsou 42mm pocitove na ruce maly, a to mam zapesti 175mm Přesně to sedí i na mě, akorát 45 mi už odstávají kvůli prvnímu článku tahu.
Hasňa Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 42 vypadaji hodnotne, prirozene a vhodne. 45 vypadaji poutove, kriklave, prvoplanove a samoucelne velke. IMHO. U pilotek ta velikost jde jakz takz obhajit, o potapek je to modni zalezitost. Rapers rulez.
honza71 Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Ber 42. Ty 45 jsou obrovské i na tom předloktí. Jak by vypadaly na zápěstí si ani nechci představit.
Hoonza Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Mam tak zhruba stejny obvod zapesti jako ty, ale kdyz jsem si tyhle dve velikosti zkousel u AD, tak 42 mi prisly, ze se na ruce tak nejak utapi oproti treba SMP, ktery jsou papirove mensi a presto na ruce vypadaji vetsi. Takze kdybych mel vybrat, tak bych spis bral ty vetsi.
kloubik Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Přidávám se do tábora 45 mm :-) Mám zápěstí 172 mm a když jsem u dealera naživo zkoušel obě velikosti, tak vyhrávají ty větší bez velkých pochyb. Ty 42 vypadaly na mojí relativně tenké ruce fakt malý a to taky nosím submariny.
panedge Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 42 vypadaji hodnotne, prirozene a vhodne. 45 vypadaji poutove, kriklave, prvoplanove a samoucelne velke. IMHO. U pilotek ta velikost jde jakz takz obhajit, o potapek je to modni zalezitost. Rapers rulez. Ale prdlajs,nejseš ty náhodou starej dědek? 42mm jsou fakt miminka,na tvoji ruku s klidem 45mm.
dakarcz Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Mam taky 18cm, zkousel jsem oboje a je to jedno, sedi stejne dobre.
Pista Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 ...42-ky sú aj podľa mňa vhodnejšou voľbou...
Radimk Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 (upraveno) Asi bych taktéž zůstal u "42". Ty proporce mi přijdou takové vyváženější. "45" nejsou zas o tolik víc, ale pouzdro už je moc "bachraté", příliš rychle se zužuje k tahu.Na ruce by se daly při tomto objemu oboje. Takže je to asi spíš o pocitu. Upraveno 2. října 2011 uživatelem Radimk
Návštěvník dlubix Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Mam zápěstí stejný jak Sibiř a ty větší PO jsem měl.. Je to sice o pocitu, ale podle mě to moc dobře nositelny není. Nejde ani tak o průměr, ale jsou strašně dlouhy. Bral bych určitě ty menší.
Hasňa Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 (upraveno) panedge: Nekdy si tak pripadam. Moje pilotky budou mit 41. Zda se mi to jako idealni velikost. Seaconquerory dam jen proto, ze opticky, diky tomu jejich retro vzhledu, vypadaji mensi, nez jsou. V dnesni zaplave obrovskych budiku od strelnice a zuznych modnich znacek za par kachli vypadaji hodinky rozumne velikosti jako luxusni zbozi uz z dalky. V mych ocich. Edit: Mel bych poznamenat, ze jsem ani jedny nemel na ruce. Spise to myslim tak nejak obecne. Upraveno 2. října 2011 uživatelem Hasňa
panedge Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Hasňa-o tom žádná,s tím s tebou plně souhlasím.Ale Planety jsou podle mě v poho i 45mm.
dr.snake Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 už len začať hladať dobru cenu... skusim známych za velkou mlákou
Jata Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Veľkosť hodiniek netreba hodnotiť iba z vrchného pohľadu ,ale aj z boku . Ako nožičky nesedia na ruke ,ale ?plávajú? vo vzduchu ,tak je to znak toho, že hodinky sú veľké.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se