Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V mnoha případech není jednoduché se rozhodnout, jakou velikost hodinek zvolit. Občas je i problém v samotném hodinářství, kde mají skladem pouze jednu velikost.

Já mám obvod zápěstí 18 cm, a proto jsem se rozhodl pro PO 42mm, které na ruce lépe sedí.

Snad přiložené foto alespoň trochu pomůže při rozhodování, jakou velikost zvolit, pro nákup těchto skvělých hodinek.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

42 vypadaji hodnotne, prirozene a vhodne. 45 vypadaji poutove, kriklave, prvoplanove a samoucelne velke. IMHO. U pilotek ta velikost jde jakz takz obhajit, o potapek je to modni zalezitost. Rapers rulez.

Odesláno

Mam tak zhruba stejny obvod zapesti jako ty, ale kdyz jsem si tyhle dve velikosti zkousel u AD, tak 42 mi prisly, ze se na ruce tak nejak utapi oproti treba SMP, ktery jsou papirove mensi a presto na ruce vypadaji vetsi. Takze kdybych mel vybrat, tak bych spis bral ty vetsi.

Odesláno

Přidávám se do tábora 45 mm :-) Mám zápěstí 172 mm a když jsem u dealera naživo zkoušel obě velikosti, tak vyhrávají ty větší bez velkých pochyb. Ty 42 vypadaly na mojí relativně tenké ruce fakt malý a to taky nosím submariny.

Odesláno

42 vypadaji hodnotne, prirozene a vhodne. 45 vypadaji poutove, kriklave, prvoplanove a samoucelne velke. IMHO. U pilotek ta velikost jde jakz takz obhajit, o potapek je to modni zalezitost. Rapers rulez.

Ale prdlajs,nejseš ty náhodou starej dědek? :D

42mm jsou fakt miminka,na tvoji ruku s klidem 45mm.

Odesláno (upraveno)

Asi bych taktéž zůstal u "42". Ty proporce mi přijdou takové vyváženější. "45" nejsou zas o tolik víc, ale pouzdro už je moc "bachraté", příliš rychle se zužuje k tahu.

Na ruce by se daly při tomto objemu oboje. Takže je to asi spíš o pocitu.

Upraveno uživatelem Radimk
Návštěvník dlubix
Odesláno

Mam zápěstí stejný jak Sibiř a ty větší PO jsem měl.. Je to sice o pocitu, ale podle mě to moc dobře nositelny není. Nejde ani tak o průměr, ale jsou strašně dlouhy. Bral bych určitě ty menší.

Odesláno (upraveno)

panedge: Nekdy si tak pripadam. Moje pilotky budou mit 41. Zda se mi to jako idealni velikost. Seaconquerory dam jen proto, ze opticky, diky tomu jejich retro vzhledu, vypadaji mensi, nez jsou. V dnesni zaplave obrovskych budiku od strelnice a zuznych modnich znacek za par kachli vypadaji hodinky rozumne velikosti jako luxusni zbozi uz z dalky. V mych ocich.

Edit: Mel bych poznamenat, ze jsem ani jedny nemel na ruce. Spise to myslim tak nejak obecne.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Veľkosť hodiniek netreba hodnotiť iba z vrchného pohľadu ,ale aj z boku . Ako nožičky nesedia na ruke ,ale ?plávajú? vo vzduchu ,tak je to znak toho, že hodinky sú veľké.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...