Přejít na obsah

Damasko H35


Návštěvník Alda

Doporučené příspěvky

  • po 4 týdnech...

Tak na WUS jsem se dočetl, že Damasko skutečně představil na MunichTime nové hodinky s manual kalibrem H35. Fotky tam ještě nejsou a ani se mi je nikde nepodařilo dohledat. Jsem fakt hodně zvědavý. :smile_anim:

 

edit: zde ještě odpověď pro ty, kteří touží po tahu na svoje Damaska :D

 

stuffler,mike WUS

 

Konrad Damasko is fully aware of the needs and wishes of the customers. However the Diver's watch and the braclet are not high on the Damasko agenda. In order to become more and more independent from ETA Damasko's priority now is the diversification of the A 35 and H 35 (read: to create a significantly larger variety of models, for example: small second, power reserve indication etc). Those who watched his way since 2003 do know that a lot of progress has been made. Konrad Damasko always strived to groove the watches leaving the Barbing plant. But it should be noted that Damasko is still a family runned business with no investor standing in the back. There has been no other family runned enterprise which has been that successfull in the run of only 8 years. And of course a family runned company has its boundaries (moneywise, regarding human and technical ressources).

 

Smekám!

Toto je pro mě přímočará odpověď někoho, kdo umí přiznat, že nutně není ten nejlepší na světě, že nesežral Šalamounovo h...o a že neumí uplést z hovna bič. Ale taky říká, že kcdo si počká, ten se dočká, nebo že se o to aspoň bude snažit.

Působí to na mě dost sympaticky a do budoucna fandím! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zatímco DC86 jsou fakt nádherný (a podobně na tom jsem s těmi Sinny - teda až na lunetu), tak ty s malou sekundovkou mi těžce nesedí. Něco je na nich špatně. Nechat ten původní design pilotek a dát tam ten velký subciferník sekundovky, nechat kříž (tedy neúplný), ořezat čísla... Ne, to je úlet mimo, přehlednost jde někam, stává se z toho zmatený cirkus a ne skvělé pilotky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Chumpus:

Kde jsi prosím tě našel tu fotku? To vypadá jak nějaký prototyp, není to doufám finální verze, protože to je dost strašné...

 

to Alda:

Na zelenou verzi DC86 jsem taky natěšený :)

 

Mimochodem, nevíte proč z nabídky zmizely modely DK10/11 ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No uz z te odpovedi z WUS bylo jasne, ze Anglictina je taky jedna z veci, na kterych by meli zapracovat :) Tahle hlaska nevybocuje. Ale jinak jsu mi cim dal sympatictejsi... teda pristupem, ne nezbytne designem. Zatim.

Už jsem se ptal Jakuba, taky neví. Nicméně na anglické verzi jejich stránek stále jsou. Je po dnimi napsáno "Sold out for the next time"

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta cervena dvanactka na tech hodinkach bez cislic vypada jako pouzity tampon. :-)

 

http://forum.chronomag.cz/uploads/post-6-045416500%201320813636.jpg

 

http://forum.chronomag.cz/uploads/post-6-025893200%201320813785.jpg

 

Ta origo zluta Damasko vterinovka byla lepsi nez cervena, oranzova i zelena. IMHO

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Tak ještě nějaké foto. Jinak hodinky s kalibrem H35 tam nebyly. Nestihli je dokončit, škoda. Nicméně kalibr je hotový. Maloobchodní cena pro DC86 je 3800 euro. Za mě, ty hodinky jsou dokonalé :smile_anim: Pár fotek. Zdroj WUS. http://forums.watchuseek.com/f8/report-pictorial-munichtime-2011-a-607222.html

 

Jo a měním názor na DA34 Damest. Jsou pěkné. :smile_anim:

 

A komu tím prospějete?! Teď je nedostanu z hlavy... :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...