robinson Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 V posledním čísle časopisu Watch it jsem objevil zajímavé německé hodinky označené Moritz Grossmann. Firma vyrábí údajně zatím pouze tento model. Kdo z Vás o nich ví víc a zná jejich cenu? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppprochy23 Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Hodinky jsou to nádherné. Mám info pouze z tohoto článku. Tam je na konci informace, že jde o limitovanou sérii 100ks v růžovém zlatě, ruční nátah, kalibr 100.0(předpokládám, že je to in house),rezerva nátahu 42 hodin.Průměr 41mm,pásek z aligátora.Asi jediný, ale velký problém je cena 16800 euro. Ahoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Už jsme tu o nich debatovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinson Odesláno 18. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Už jsme tu o nich debatovali Jo, už jsem to našel, včetně krásným fotek z německého webu a debaty o nich. Takže pouze doplňuji, že se chystá další limitka v počtu deseti tisíc kusů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlamor Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 (upraveno) Sorry... Dá sa to vyhodiť? Príspevok patril do inej témy... Upraveno 18. října 2011 uživatelem vlamor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Takže pouze doplňuji, že se chystá další limitka v počtu deseti tisíc kusů malilinkata limitecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinson Odesláno 19. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 malilinkata limitecka To jsem čekal!!! Sorry, přepsal jsem se. Měšlo být tisíc kusů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra.T Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 Není lepší se jet do Glashütte podívat je to kousek za německejma hranicema směrem z ustí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se