Přejít na obsah

ROLEX nebo ZUBY

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Předloni mi dělali implantát(šestka vpravo nahoře)a čtrnáct dní jsem doma ležel v bolestech.Měl jsem tak hrozně moc nateklou a barvami hrající tvář,že jsem si na ní viděl bez zrcadla.Celé to i s korunkou ještě ke všemu stálo 38.000.Přesto bych neměnil a kdyby to nedejbože přišlo znovu,tak bych do toho šel.Rolexky by se Ti stejně okoukaly a zuby Ti zůstanou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Předloni mi dělali implantát(šestka vpravo nahoře)a čtrnáct dní jsem doma ležel v bolestech.Měl jsem tak hrozně moc nateklou a barvami hrající tvář,že jsem si na ní viděl bez zrcadla.Celé to i s korunkou ještě ke všemu stálo 38.000.Přesto bych neměnil a kdyby to nedejbože přišlo znovu,tak bych do toho šel.Rolexky by se Ti stejně okoukaly a zuby Ti zůstanou.

Kámoš vypěstoval štěňata a jeho pani si za to nechala udělat nová ňadra. Ale zpychla a museli se rozvést.
Odkaz ke komentáři

To nabralo tak rychlej spád, že von ty nový v podstatě ani neviděl. Až teda pak na těch fotkách, taky mně je poslal.

Stejně je asi lepčí vidět starý kozy na nový, než nový kozy na starý.

Jo a sorry Afričane za OT.

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Kozičky už mám pěkňoučké a celkem příjemnou cestou, zařídílo to pivečko a uzené :) Ještě zvažuji kompromis, udělat jen půlku huby, to nejhorší a vzít třeba Béčka, ale to jsou jen takové úvahy :whistle: Já mám hrozný strach z toho zákroku, jo, kdyby jsi usnul a probudil se z hubou jak filmová hvězda, tak asi ano, ale opak je pravdou, jsou to týdny a týdny bolestí a stresu. Kdež to nákup nových hodinek, jo, to je blaho, však to všichni známe :cheers: Prostě převažuje nákup hodinek a basta"

Odkaz ke komentáři

Pěknej úsměv je furt víc než pěkný rolády.

Neváhal bych ani vteřinu. Lepší vypadat jak chudej středoevropan (se seikama a zubama) než bohatej rus (s rolexama a bez zubů).

edit: jo, laser do voka, to bych asi taky měl, kdybych nebyl posera.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...