Přejít na obsah

STEINHART Ocean Vintage MILITARY


quest987

Doporučené příspěvky

Me se libej jako svina-jenze je jasny,ze design vymyslel Rolex,takze co ted s tim-bud do smrti slintat nad obrazkama historickejch Rol.,ktery si zrejme nikdy nekoupim(pocitam,ze sou drahy jako krava),nebo koupit tyhle a mit pri noseni divnej pocit z noseni kopie,nebo je nosit a s..t na vsechny,rekl bych,ze tak nejak se honej myslenky prumernymu chronomagorovi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dlubix

Furt lepší tyhle štajny, než fejkový rolády. Jako záplatu za rolex bych to nechtěl, ale lidem, co se líbí a koupí si je, se to nijak zazlívat nedá. Jsou to pěkný hoďky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Teď trochu pohled z jiného úhlu. Chronomag jsem pročítal již dlouho před registrací, ale o Rolex jsem nidy neměl zájem a proto jsem do sekce a vláken Rolex nikdy nevlezl.:sad01_anim:

Měl jsem pár Rolexek v ruce před několika lety ve firmě kde jsem pracoval, dávaly se tam jako dárky pro dobré klienty, ale to už je dávno a musím přiznat, že na mě tenkrát žádný dojem neudělaly.

 

Asi před rokem jsem při lovení na netu narazil na Chronoshop a byl jsem úplně unešený z modelu Steinhart GMT-OCEAN 1 BLACK. Safír, 300 m WR, ETA 2893-2 a ta neskutečná cena.

 

Posted Image

 

 

Když se někde na fóru objevila první fotka modelu Steinhart Ocean Vintage GMT, byl jsem nadšen a dokonce jsem si je objednal. Nakonec z koupě sešlo, ale úplně z jiných důvodů.

 

Posted Image

 

Věřte, nebo ne, ale Steinhart jsem objevil dřív než Rolex. Až při pročítání vláken jsem zjistil jak vlastně Rolexky vypadají. Ano většina hodinek Steinhart je silně inspirovaná předlohou, ale není na nich napsáno to magické slůvko. Myslím, že by se zde dalo jmenovat více značek, kde je ta inspirace více než zřejmá.

Jak už zde bylo několikrát napasáno, 99,9 procenta populace Rolexky stejně nepozná a ani neví jak vypadají. Vezměte si obyčejného uživatele hodinek před výlohou obchodu a za ní toto. Myslíte, že koupí, nebo ne?

Z tohoto důvodu nechápu některé názory a odsuzování, jako nepodal bych mu ruku, co si o něm mám myslet, pak tu také padlo: s tím člověkem bych obchod neuzavřel atd.

Dotyčný by se asi divil, že se k němu někdo chová s despektem a nevěděl by proč.

Sáhněte si do svědomí, když by jste Rolex vůbec neznali, nic tady nečetli, víceméně o hodinkách nic nevěděli, budou se vám tyto hodinky líbit?

 

Pohoršování některých členů je zde až přehnané. Hodně světla by do těchto diskuzí mohl vnést i sám Kubson. Určitě si někde vede evidenci, kolik takových modelů prodal. Možná by to bylo velice zajímavé číslo.

Za mě, velice pěkné hodinky, kvalitní zpracování, super cena a jestli někoho pohoršují, ať je nekupuje.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Me se strašně Steinhart diver kolekce líbí např. tyto, které teprve půjdou do prodeje. Od předcházejícícho modelu jsou doplněny o datumovku, myslím, že i novější kalibr a mají klasickou barvu lumi prvků

http://www.steinhart...GE-red,191.html

A nebo kdyby někdo dokázal sehnat tuto speciální edici :)

http://www.steinhart...olizei,472.html

 

Jinak co se týče zmiňovaných kopií Rolex, tak bych to neřešil, sám sem nikdy nenašel zalíbení v Rolex, ale design těchto hodinek je oku líbezný, kvalita zpracování a kalibr je taky dobrý. Tudíž není důvod (alespoň pro mě) váhat díky tak příznivé ceně :)

Upraveno uživatelem Jochne
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

před cca dvěma měsíci mi volal kolega, že má něco co mě bude určitě velmi zajímat...přijel jsem a ukazuje mi ruku "...to čumíš co?"

já mu povídám, "ty vole kolik jsi za ty pseudo Rolády dal" no a ještě chvíli jsem ho peskoval, že fejky se nenosej atd.

pak na něj koukám a on je chudák takovej kapku do fialova a pěnu u huby...no co to budu natahovat - manželka si koupila

k vánocům auto a on za zbytek celoživotních rodinných úspor Rolexy...byly to první Rolexy co jsem měl kdy v ruce a přísahám,

že bych nepoznal jestli jsou origo nebo dobře udělaný fejk...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...

Tak ty Steiny jsou alespoň o kousek vetší a je tam slušný strojek. Steinhart si postavil jméno na homage kouscích, jako oceny ale mimo jiné i pilotky nebo marinery, a teď se ubírá svým vlastním směrem s vlastním designem. Dá se očekávat, že většina příjmů jim přichází právě z homagek, ale nezasekli se na nich a jsou dál. GUT!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...