Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj PO-cvoci, navštívil jsem zas WUS a našel jsem tam happy guye, který už má asi jako první na ruce liquidmetaly, tak jsem si dovolil postnout jejich fotky na denním světle ve srovnání s černýma PO. Poslední dvě fotky mají dokonce i stejný směr nasvícení od slunce, celý vlákno je zde http://forums.watchuseek.com/f20/new-po-liquid-metal-ti-here-strapped-my-wrist-604562.html

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 221
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Teda Ty mi dáváš .... Jsem si tvůj post přečetl ve tři ráno a do pěti jsem nezabral .... Teď jsem jak noční motýl. :wacko:

Jinak mne to utvrdilo v tom, že jsou nové PO naprosto famózní. Jen pořád váhám nad tou Ti verzí. Navíc, když čtu co píší o dostupnosti modelu ... tak ho naživo asi hned tak neuvidím .... :crying_anim:

Každopádně díky za post a odkaz. :smile_anim:

Odesláno

Měl jsem je v/na ruce ve Flóře, v reálu jsou moc pěkný. Hodně lesklý, cifr i keramická luneta září, tah perfektní, celkově prďácký hodinky. Úplně jsem po nich zatoužil.

Návštěvník ?po
Odesláno

Měl jsem je v/na ruce ve Flóře, v reálu jsou moc pěkný. Hodně lesklý, cifr i keramická luneta září, tah perfektní, celkově prďácký hodinky. Úplně jsem po nich zatoužil.

včera mi přišel nový katalog z Carollina a cena je taky pěkná :smile_anim: - obvzlášť, když na vedlejší straně je verze chrono (bicompax) o dva tisíce levnější :-)

Odesláno

Videl jsem novou kolekci ted nazivo v Italii a co me vadilo na fotkach me vadi dal, vyblita keramicka luneta na cernejch PO, cerna datumovka na az moc modrych, tlusty rucky a celkove soudky...prisly o neco ze sve elegance... pruhled na inhouse je ale super teda..

Odesláno

Na Flóře mají Titanovky, nebo jen ty černé ?

včera mi přišel nový katalog z Carollina a cena je taky pěkná :smile_anim: - obvzlášť, když na vedlejší straně je verze chrono (bicompax) o dva tisíce levnější :-)

Na kolik si je v Carollinu cení ? České ceny jsem zatím nikde neviděl.

Odesláno (upraveno)

117 u nás. U nás taky stojí i "obyčejné" 80-90". Ten rozdíl bude někde okolo 30tisíc. Je to dost a nebo ne? To je na každým. Ale když cena u nás je 117, budou se dát koupit okolo 85-90 v zahraničí. Pořád je to fest, ale o třetinu levnější jak Rolex. Jenže, Rolex se prostě líp prodá.

Za 117 bych se poohlédl úplně jinam. Za ty prachy bych si pořídil raději klidně starší kousek z HH.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

z toho všeho co jsem shlédl k novým PO obou verzí bych řekl to, že modré budou hezčí v tmavším prostředí, světlo jim moc nesvědčí, černým bude denní světlo docela vyhovovat, ale uvidí se naživo, fotky docela zkreslují, asi jako nejlepší a nejvíce realitě se přibližující prohlídku nových PO beru video, které jsem sem poslal před týdnem...

Odesláno

117100,-

Tohle je ale cena za "obyčejné" PO. Ty nové Liquidmetal s calibrem 8500 stojí v USA 8600 dolarů bez daně, tzn. více než nové Submariny.

Odvozuju teda že v ČR bude cena 170-180 tis. Chápu,že tohle bude model pro fajnšmekry a asi ani Omega nepočítá s nějakými vysokými prodeji, ale i tak je cena podle mě už dost mimo....

Když pominu, že mě osobně se ta modrá na fotkách nelíbí, na světle vypadá nějak tak divně plastově, k tomu to černé datum.... (ale třeba to naživo bude lepší, stejně jako nové PO se mi nelíbily na fotkách a naživo byly dost dobrý).

Odesláno (upraveno)

Tohle je ale cena za "obyčejné" PO. Ty nové Liquidmetal s calibrem 8500 stojí v USA 8600 dolarů bez daně, tzn. více než nové Submariny.

Odvozuju teda že v ČR bude cena 170-180 tis. Chápu,že tohle bude model pro fajnšmekry a asi ani Omega nepočítá s nějakými vysokými prodeji, ale i tak je cena podle mě už dost mimo....

Když pominu, že mě osobně se ta modrá na fotkách nelíbí, na světle vypadá nějak tak divně plastově, k tomu to černé datum.... (ale třeba to naživo bude lepší, stejně jako nové PO se mi nelíbily na fotkách a naživo byly dost dobrý).

Blbost, nové s calibrem 8500 by měly stát 117k. Staré - 2500coaxial stojí 85cca. Aspoň si teda myslím, za 180 bych teda už koupil fakt raději z TOP 5-10firem.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno (upraveno)

Blbost, nové s calibrem 8500 by měly stát 117k. Staré - 2500coaxial stojí 85cca. Aspoň si teda myslím, za 180 bych teda už koupil fakt raději z TOP 5-10firem.

Jj, nové stainless steel s calibrem 8500 a keramickou lunetou stojí 117k. Já jsem měl na mysli ty nové titanové s Liquid Metal, tzn. ty co jsou tady prezentované jako modré.

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Top model Ti+Liquidmetal si tú cenu zaslúži vzhľadom na technologickú úroveň v porovnaní s inými značkami. Daľšia dobrá predajnosť už bude vecou dostupnosti, či obľúbenosti a momentálne sa nedá odhadnúť. Omega urobila nie krôčik, ale poriadny skok a nevidí to len ten, čo to vidieť nechce. Teším sa, čo bude nasledovať po týchto modeloch.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...