ttrstom Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Letos mi tesne utekla lakava moznost navstivit misto katastrofy... Chystam se tam uz par let, ale nejak nemuzu najit stejneho blazna... Byl tam nekdo? S kym/ jak? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Ja jsem slysel , ze to ted pro turisty zavreli ... ale nevim co je na tom pravdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 3. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 (upraveno) Zrovna o tom jde porad na dvojce... Trochu z toho mrazi....Byvaly kolega tam byl na vejsce a "dobrovolne" musel odklizet bordel....Je mu 47 (asi) a pry uz 10 let presluhuje..... :-/ Upraveno 3. listopadu 2011 uživatelem ttrstom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_45 Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 (upraveno) Letos mi tesne utekla lakava moznost navstivit misto katastrofy... Chystam se tam uz par let, ale nejak nemuzu najit stejneho blazna... Byl tam nekdo? S kym/ jak? Diky ...ted se do pripjati a do cernobylske as nejezdi, nebot to zakazala generalni prokuratura ukrajiny. ale na netu jsou informace, ze by se brzy melo zase jezdit. bezne se poradaji / poradali jednodenni vylety z kyjeva autobusem, organizovane cestovkama, cena pro rusky mluviciho a nebo ukrajince ca 120 usd, pro cizince anglicky mluviciho 170 usd ( trochu zdrazili, jeste v lete se jezdilo za asi v prumeru 1.000 uah ). da se i neoficialne, ale nedoporucuju, clovek muze narazit na problem s mistnimi urady, muzes do zakazane zony, ale ja osobne bych to asi nerisknul, i kdyz jsem o tom taky uvazoval. chtel jsem se tam vydat v letos v lete, ale pracovne mi to nevyslo. jinak obcas porada ve spolupraci s mistnimi urady cesty tam i velvyslanectvi, ale to jsou neoficialni akce, o kterych se dozvis od lidi na velvyslanectvi a konzulatu zase neoficialni cestou. treba tady jeste jeden odkaz : http://www.tour2kiev.com.ua/Chernobyl.html#gallery Upraveno 3. listopadu 2011 uživatelem michal_45 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Cetl jsem o tom spoustu cestopisu , dokonce sem byl tak daleko, ze sme byly tesne pred odjezdem,ale z rodinych duvodu sem to musel zrusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Byl jsem tam před cca pěti lety. Někde jsem sem dával i pár fotek odtama. Mimo "cestovky" se dalo domluvit napřímo s jejich ministerstvem. Stálo to za to, myslím že to byl jeden z nejdepresivnějších zážitků mého života. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 3. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Reknu Ti, kdyz mi kolega vypravel, jak zahrnovali ozareny nakladaky a hasici je kropili mlhou z vody aby je dekontaminovali, taky mi z toho dobre nebylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Reknu Ti, kdyz mi kolega vypravel, jak zahrnovali ozareny nakladaky a hasici je kropili mlhou z vody aby je dekontaminovali, taky mi z toho dobre nebylo... Když jsem viděl tu kolonu tahačů se dřevem co zrovna opouštěla vnější zónu a ten doprovod z ministerstva mával rukou s tím, že to je úplný nic proti množství co se těží na Běloruský straně a že je to všechno na export... Tam se pořád děje spousta věcí ze kterých člověku není dvakrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Ja byl jen v Kyjeve v muzeu te prihody - a musim rict, ze jsem v zivote nebyl na depresivnejsim miste... Do realne oblasti jsem se pak ani nechtel vydat, i kdyz by moznost urcite byla (jako se vsim na Ukrajine, kdyz clovek zaplati) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Mám dojem, že je tady jistý vážený člen (bohužel jméno si nevybavím), který se jadernou fyzikou živý a posílal kdysi PowerPointPrezentaci z jeho výletu do Pripjati... Tos byl Ty flagolo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 (upraveno) ja som si teraz pozrel nejake fotogalerie cez google a je to ozaj zaujimave miesto, aj ked depresivne, ale aj tak zaujimave. edit: npoza tu niekto nejaky moderny cestopisny dokument o tomto mieste? inac sory za OT Upraveno 4. listopadu 2011 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 V cernobylu jsem nebyl, ale byl jsem v Kyjeve v 87 na vylete. Nejak jsem si neuvedomoval blizkost onoho mista a pripadne nasledky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 http://www.angelfire.com/extreme4/kiddofspeed/chapter1_cz.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 http://www.angelfire...hapter1_cz.html Jsem to teď hltal tři hodiny, pro mě fascinující reportáž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 Mám dojem, že je tady jistý vážený člen (bohužel jméno si nevybavím), který se jadernou fyzikou živý a posílal kdysi PowerPointPrezentaci z jeho výletu do Pripjati... Chronokolega Tyfo a jeho komentované fotografie z Černobylu z roku 2006 (Cernobyl.pps). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 Jedte do fukušimi, je to čerstvý a budete mít lepčí luminescenci, pak rycle popíšete zde na foru, než příjde konec- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 V roce 2008 jsem tam byl s 6 kamarádama. Dostal jsem se tam načerno přes dva ukrajice, kamarádi, co s náma loni lezli na Elbrus. I po 20 letech po katastrofě, zážitek, kterej bych nikomu nepřál, nedokážu to plně posoudit, ale pro představu - přibližně město jako Plzeň, vybydlené a rozpadající se ( měla by to být "zakázaná zona", ale dost lidí má vyjímku, další se tam dostanou na černo,.... ), prostě není nic lepšího narazit na člověka, když zahýbáte za roh :-)))).Jako zvířata jsem tam potkal pár krys či potkanů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 Chronokolega Tyfo a jeho komentované fotografie z Černobylu z roku 2006 (Cernobyl.pps). Petře s dovolením to jsou mé fotografie, právě z té návštěvy před pěti lety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 Petře s dovolením to jsou mé fotografie, právě z té návštěvy před pěti lety Promiň, těsně vedle. Nějak jsem si to popletl. On má totiž kolega Tyfo k těm jaderným elektrárnám hrozně blízko. Stejně je zajímavé, že i po tolika letech se dá tvoje prezentace stále najít na síti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 6. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 Diky za namety a podnety, jen me to utvrdilo v tom, ze to chci videt.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se