Přejít na obsah

šroubovacia korunka


Doporučené příspěvky

Ahojte, mám hodinky Vostok Europe Anchar s povrchovou úpravou PVD, problém je v šroubovacej korunke, kde ju odskrutkujem, nepruží po odskrutkovaní a nedrží v polohách 1. je nastavenie dátumu, 2. nastavenie času, ale oska behá hore dole, vlastne neni tzv. odpor medzi danými polohami, bolo to už v servise, a mám a opať tento istý problém, proste dátum a čas sa dá nastaviť ale musíte násť tú polohu, oska behá hore dole bez uvedených poloh. Prosím Vás o radu čo s tým, kde je vlastne problém? Za odpoved Vám Ďakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jen obecně - hlavní problém je ve značce, u které se dá očekávat úplně cokoliv. A druhý je v servisu, který nijak neodstranil závadu. Předpokládám, že jsi to řešil poštou a ne osobně, takže reklamovat neodstraněnou závadu, nebo se obrátit na jiný servis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napíšte niekto viac o značke Vostok Europe, skúsenosti s touto značkou, tú korunku som riešil osobne, a mám pocit že závada sa neodstránila, hodinky boli v servise 50 dní, problém v súčiastkach v dodaní, sklamal som sa v tejto značke, i ked dizajnovo hlavne u týchto Ancharov sa to Vostoku podarilo. Napíšte niekto prosím či aj ked nebude korunka, mať tie polohy tým tzv. cvaknutím, že ich tam musím loviť, či budú hodinky do budúcna fungovať, či sa to nebude zhoršovať myslím nastavovaním dátumu a času, inak strojček Seiko šlape bez problémov, a čas ukazuje presne s minimálnou odchýlkou aj ked sú to automaty.

Dakujem za odpovede...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud ti natahovací hřídel nedrží v polohách pro řízení ruček, data nebo natahování, bude zřejmě poškozen dzyndzyk co ji má právě aretovat tzv. zpruha stavěcí. Viz šipka na obrázku. Se šroubovací korunkou to nemá nic společného.

 

 

post-2877-019635600 1320690332.jpg

 

Tiez to vidim na tento problem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ak je ta vzpruzka zlomena, riesenie je jedine vymenou za novy diel. Opravi to jedine ten kto ho ma. Treba obehat hodinarov. Ti snad vedia ake diely sa im valaju v sufliku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

zdravim.koupil sem si hodinky anchar NH25A/5105141 a jsem spokojeny.stroj maka paradne odchylka +5 sek dene.tak snad to neni nejaky problem.jinak sem cekal vice svitivosti na rucickach a na lunete ale da se to v pohode vycist :-) jestli mate nekdo tyto hodinky rad bych se zeptal okolik se mu opozduji nebo predbihaji na den diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...