Přejít na obsah

Nenacita se mi forum

H-B

Doporučené příspěvky

Poslednich par dni mam problem, ze se mi nechce nacist forum. Nekdy se to nenacte vubec, nekdy jen castecne, napr. vlakno bez fotek. Rychlosti to neni, zatim co cekam, nez se to nacte, muzu si klidne v jinejch oknech delat co chci. I ted jak pisu tohle vlakno, mam to okno jakoby ne zcela nacteny.

Nevite nekdo cim to je a co s tim? Hrozne to zdrzuje a obtezuje :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle je myslím spojeno s naší milou 503, kterou tady řešíme už pár let - viz. třeba zde.

Když mi naskočí 503 (v poslední době zase dost často, dnes cca 2x), a po chvíli aktualizuji stránku, tak mi to taky občas načte bez obrázků, nebo s rozhozenou grafikou. Až po další aktualizaci stránky (nebo další, další atd.) je vše v pohodě. :(

Odkaz ke komentáři

Tohle je myslím spojeno s naší milou 503, kterou tady řešíme už pár let - viz. třeba zde.

Když mi naskočí 503 (v poslední době zase dost často, dnes cca 2x), a po chvíli aktualizuji stránku, tak mi to taky občas načte bez obrázků, nebo s rozhozenou grafikou. Až po další aktualizaci stránky (nebo další, další atd.) je vše v pohodě. :(

To me taky napadlo, ale na 503 tolik 'netrpim'. A nebo se mi to neukazuje, treba diky prohlizeci (Opera)? Ale 503 mi tam vetsinou skocila hned, ted se mi spis stava, ze na neco kliknu a nic se treba minutu nedeje, pak se bud nacte cast, nebo se nenacte nic (obrazovka rikajici neco o tom, ze to neslo, bla bla.. neni to ale 503).

Odkaz ke komentáři

Ach jo :(. A to se mi deje 99% casu. To prece neni forem, ne? Zbytek 'netu' mi jde ok.

Spojení přerušeno

Spojení se serverem bylo v průběhu načítání stránky ukončeno.

Server je dočasně nedostupný. Zkuste to prosím znovu

za chvíli.

Pokud se vám nezobrazují ani ostatní stránky, zkontrolujte síťové připojení svého

počítače.

Pokud je váš počítač chráněn firewallem nebo proxy serverem, zkontrolujte, zda má

Firefox přístup na Internet.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

tak ja avast vypnul a je to pořád stejné...už mne to nebaví. Na foru se nedá nic v pohodě a rychle prohlížet..mi to připadá jako když bych byl připojen rychlostí 50-100kbps...nikde jinde na žádných stránkách mi to nedělá, jen tady. To není v silách admina (adminů) to dát dopořádku?

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...