H-B Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Poslednich par dni mam problem, ze se mi nechce nacist forum. Nekdy se to nenacte vubec, nekdy jen castecne, napr. vlakno bez fotek. Rychlosti to neni, zatim co cekam, nez se to nacte, muzu si klidne v jinejch oknech delat co chci. I ted jak pisu tohle vlakno, mam to okno jakoby ne zcela nacteny. Nevite nekdo cim to je a co s tim? Hrozne to zdrzuje a obtezuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Tohle je myslím spojeno s naší milou 503, kterou tady řešíme už pár let - viz. třeba zde. Když mi naskočí 503 (v poslední době zase dost často, dnes cca 2x), a po chvíli aktualizuji stránku, tak mi to taky občas načte bez obrázků, nebo s rozhozenou grafikou. Až po další aktualizaci stránky (nebo další, další atd.) je vše v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 18. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Tohle je myslím spojeno s naší milou 503, kterou tady řešíme už pár let - viz. třeba zde. Když mi naskočí 503 (v poslední době zase dost často, dnes cca 2x), a po chvíli aktualizuji stránku, tak mi to taky občas načte bez obrázků, nebo s rozhozenou grafikou. Až po další aktualizaci stránky (nebo další, další atd.) je vše v pohodě. To me taky napadlo, ale na 503 tolik 'netrpim'. A nebo se mi to neukazuje, treba diky prohlizeci (Opera)? Ale 503 mi tam vetsinou skocila hned, ted se mi spis stava, ze na neco kliknu a nic se treba minutu nedeje, pak se bud nacte cast, nebo se nenacte nic (obrazovka rikajici neco o tom, ze to neslo, bla bla.. neni to ale 503). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 19. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Ach jo . A to se mi deje 99% casu. To prece neni forem, ne? Zbytek 'netu' mi jde ok. Spojení přerušeno Spojení se serverem bylo v průběhu načítání stránky ukončeno. Server je dočasně nedostupný. Zkuste to prosím znovu za chvíli. Pokud se vám nezobrazují ani ostatní stránky, zkontrolujte síťové připojení svého počítače. Pokud je váš počítač chráněn firewallem nebo proxy serverem, zkontrolujte, zda má Firefox přístup na Internet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Ach jo . A to se mi deje 99% casu. To prece neni forem, ne? Zbytek 'netu' mi jde ok. Od posledního velikého výpadku, který byl někdy minulý týden mi jde celé fórum bez jediného problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 (upraveno) Mě jde taky v pohodě, poslední výpadek byla neděle Upraveno 19. listopadu 2011 uživatelem Jaryn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Na server nekdo utoci, v pondeli v 1 rano 450 guestu online? To nevypada jako nahoda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 450 to ještě jde, schválně se podívej na rekord počtu uživatelů najednou a v kolik to bylo hodin (na titulní stránce fóra vpravo dole) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 dlouho se mi načítá fórum,čím to může být? Maká v poho,ale myslím tím že kliknu na stránku svižně naběhne,ale chvilku trvá než se načte.Test i jiných prohlížečů a pořád to stejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 Me forum taky jede pomalu - muze za to Avast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Me forum taky jede pomalu - muze za to Avast Něco na tom bude, vypnul jsem ho a fakt se to zrychlilo. Jak je tohle možné, u jiných stránek rychlost úplně vpohodě? No, poohlédnu se po jiném antiviru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panacea Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 tak ja avast vypnul a je to pořád stejné...už mne to nebaví. Na foru se nedá nic v pohodě a rychle prohlížet..mi to připadá jako když bych byl připojen rychlostí 50-100kbps...nikde jinde na žádných stránkách mi to nedělá, jen tady. To není v silách admina (adminů) to dát dopořádku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Forum se mi nacita pomalu jak cyp. Vkladani a e ditace prispevku s obrazkama je utrpeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Obrať se na svého providera. Forum, resp. server šlape dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Nevim, kde je chyba, ale tohle forum je jedina stranka, ktera se mi nacita pomalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Jsem na tom úplně stejně, každý kliknutí tady je zkouška mé trpělivosti a né vždy vítězím. Ale mám novýho providera, tak nechci ukazovat prstem, tomu až tak nehovím. Ale všechny ostatní weby mi jedou svižně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 u mna v pohode, ale pamatam, ze boli casy kedy som aj ja dost nadaval. pricinu a ani sposob odstranenia som nikdy nezistil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korenisko Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Pouzivam Tapatalk a takisto sa mi nechcu nacitat posledne prispevky, otvorit prijate spravy... Proste to niekedy nacita na 3-5 pokus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 u mna v pohode, ale pamatam, ze boli casy kedy som aj ja dost nadaval. pricinu a ani sposob odstranenia som nikdy nezistil.. Jestli myslíš to, jak forum házelo chybu 503, tak to bylo kvůli ddos útokům. Ale ty už opadly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JII. Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Chybu 503 jsem měl dnes na tomto fóru 2x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se